Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Jag älskar deras naglar! De har bättre passform för mina naglar än andra pressons jag har provat. Älskar deras färger och jag behövde inte sätta om en enda nagel på två veckor💅 Det som behöver förbät... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jag måste säga att min upplevelse av Modinails varit helt annorlunda. Naglarna kommer alltid i fina förpackningar, storlekarna har passat bra och glue stickers har funkat smidigt för m... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Nej det här håller helt enkelt inte måttet. Naglarna kommer i oordning, naglar med samma nummer kan vara olika stora, gluetabsen är svåra att jobba med. Jag skulle säga att kvalitén är ungefär samma... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Kosmetikbutik

Skrevet af virksomheden

✨ Vackra naglar, enkelt och smidigt! ✨ Med ModiNails fixar du snygga, salongsliknande naglar på bara några minuter – utan stress eller kladd. Håller snyggt, känns naturligt och är lätt att byta efter humör. Perfekt för dig som vill ha fina naglar utan att spendera timmar på salong! 💅💕

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 71 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bra service

Fantastisk kundservice 🫶
Jättefint utbud, bra pris och otroligt serviceinriktad kundtjänst som bemötte mina funderingar professionellt då jag upplevt problem med att några naglar lossnade. Har tidigare använt ett annat märke men kommer att övergå till detta.

Rekommenderas varmt 🌸⭐️

15. juli 2025

Bra salong

Super nöjd, bra utbud, men väldigt dyrt!

8. juli 2025

Hej Frida,
Tusen tack för din fina recension, så kul att höra att du är supernöjd! 💖

Vi är ju främst en webbutik, men kanske har du besökt vår pop-up butik i Värnamo? Oavsett hur du handlat är vi så glada att du hittat till oss, och du är alltid varmt välkommen tillbaka! 💅✨

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jätte fina naglar som sitter kvar

Jätte fina naglar som sitter kvar! Har haft min på I 5 dagar idag och dom har inte lossat alls!

24. juni 2025

Hej Maria,
Wow, vilken härlig recension! 💖 Vi blir så glada att höra att naglarna sitter som de ska och att du är nöjd med både hållbarhet och look 💅

Tack för att du delar med dig, det betyder massor för oss! ✨

Långa almond

Fina naglar men hade många av samma storlek samt bara tre stora för tummen så alla var lite stora där, fick fila sidorna. Fanns flera av 6, 7 och 8, vilket säkert är bra om man behöver ha samma storlek på flera naglar. Tappade första nageln efter ett dygn men är ändå lätt att ta på igen. Köpte tre paket och nästa paket med ovala såg ut att passa mig bättre storleksmässigt.

24. juni 2025

Hej Sofia,
Tack snälla för att du tog dig tid att skriva en så tydlig och hjälpsam recension 💖

Vi uppskattar verkligen din feedback om storlekarna, det hjälper oss att förbättra sorteringen framåt. Så bra att du hittade ett bättre match i det ovala setet! 💅 Vi hoppas det passar dig ännu bättre.

Tveka inte att höra av dig om du undrar något framöver, vi finns alltid här om du behöver hjälp! ✨

Fina naglar

Fina naglar, bra kvalité. Nöjd!

9. juni 2025

Besvarelse fra MODINAILS

Tusen tack för dina fina ord 💅✨ Vi är så glada att du är nöjd med både kvaliteten och designen! Välkommen tillbaka när det är dags för nästa set 💖

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Roligt med lite olika färger

Roligt med lite olika färger. Snygga naglar men fästdynorna kunde vara bättre. Hade de varit det skulle betyget bli 5

12. juni 2025

Hej Ylva,
Tack snälla för din fina recension och din ärliga feedback 💖 Vi är glada att du gillar färgerna och designen, och vi tar med oss dina synpunkter om fästkuddarna.

Vi jobbar hela tiden med att förbättra våra produkter och det här är precis den typen av input som hjälper oss framåt 💅✨

Hoppas vi får chansen att imponera med full poäng nästa gång!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jätte fina och bra kvalité är imponerad…

Jätte fina och bra kvalité är imponerad kommer köpa mer

23. maj 2025

Hej Ester 💖

Tusen tack för din fina recension! Vi blir verkligen så glada att höra att du är imponerad och nöjd med både kvaliteten och naglarna! 💅✨

Det betyder massor för oss att du vill köpa mer, vi ser verkligen fram emot att få skicka fler favoriter hem till dig snart.
Tack för att du är en del av ModiNails-familjen 💕

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra utbud i både färger och modeller

Bra utbud i både färger och modeller. Bra kvalite till ok priser.

22. maj 2025

Hej Stina 💖
Tack så mycket för din fina recension! Vi är jätteglada att du gillar både vårt utbud av färger och modeller och att kvaliteten känns bra till rätt pris 💅✨
Din feedback betyder mycket för oss och peppar oss att fortsätta skapa naglar som både är snygga, enkla att använda och känns värda varje krona.
Varmt välkommen tillbaka när du är sugen på nya favoriter! 💕

Hej Sophia,
Stort tack för din fina recension. det betyder verkligen mycket för oss! 💖 Vi blir så glada att höra att både kundtjänst, produkterna och leveransen levde upp till dina förväntningar.

Tack för att du rekommenderar oss, du är alltid varmt välkommen tillbaka! 💅✨

Toppen

enkelt och smidigt, väldigt fint ❤️

25. marts 2025

Hej Pammilie ❤️

Tack för din fina recension! Så härligt att höra att allt kändes enkelt, smidigt och fint precis så som vi vill att det ska vara! 💅✨

Välkommen tillbaka när du är sugen på något nytt!

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.