Før et år siden havde jeg så mange smerter, at jeg næsten ikke kunne gå eller foretage mig noget. Jeg kunne ikke næsten tage mit tøj på. Så fandt jeg på nettet Modicklinikken og kom til samtale med H... Se mere

3,7

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Ved mit første møde i klinikken fik jeg…

Ved mit første møde i klinikken fik jeg at vide at der var meget stor sandsynlighed for at de kunne hjælpe mig. Hun kunne tydeligt se modicforandringer på scanningsbillederne og var meget overbevisende i hendes tale.
Da jeg kom gående op af trappen til klinikken sagde hun at hun havde forestillet sig at jeg kom kravlende op ad trappen med den ryg jeg havde (nogen der har hørt om begrebet nusebo).
Jeg har overhovedet ikke mærket bedring efter behandlingen.
Hvis den kraftige antibiotika behandling hjælper på modicforandringer vil det ikke være vanskeligt at dokumentere. De har scanningsbilleder før behandlingen og kunne efter en given periode tage nye scanninger.
Det vil da ikke være vanskelig forskning og så vil de have dokumentation for at behandlingen virker.
Så vidt jeg ved er den forskning ikke lavet og måske derfor ikke godkendt behandling af det offentlige.

16. juni 2025

Jeg har fået mit liv tilbage efter 100…

Jeg har fået mit liv tilbage efter 100 dage på antibiotika og vejledning fra Modicklinikken. Før behandlingen måtte jeg deltidssygemeldes, ligge ned flere gange om dagen, ikke lave mad eller sidde på en stol og heller ikke gå tur eller lege med mine børn. Alt dette kan jeg nu. Skylder modicklinikken et kæmpe tak for deres rådgivning og fortsatte kamp for at oplyse om modicforandringer og hvad der er af behandling - jeg havde prøvet alt inden uden held. TAK!

1. april 2025

Kontakt dem allerede i dag

Hvis du eller en du kender, har fået konstateret Modic-forandringer i ryggen, så kontakt Modicklinikken, for modsat det danske sygehusvæsen – har de gode nyheder til dig!
Inden jeg startede behandlingen, var jeg meget i tvivl for, behandlingen er ikke godkendt af sygehusvæsenet, så man skal selv betale og Modicklinikkens hjemmeside så ikke super professionel ud.
Jeg er gået fra, at have konstant ondt og ikke at kunne sove om natten for smerter, til at være næsten fuldstændig smertefri og sove hele natten - det eneste jeg ville gøre anderledes er, at jeg ville være startet behandlingen flere år før.

21. maj 2025

Jeg har fået livet tilbage igen

Jeg giver Hanne Albert mine bedste anbefalinger!!!
Jeg fik diskusprolaps i 2013 efterfulgt af 2 mere samme sted, så det blev kun værre og værre og oveni fik jeg desværre modicforandringer. I julen 2020 gik jeg i behandling. De 100 dage hvor man stort set ingenting laver og ligger meget er givet godt ud, hvad var alternativet?
Grundet jeg har en del degeneration af diskus oveni de modicforandringer jeg havde, er jeg blevet 80-90% smertefri. Det føles som at få et nyt liv, nu kan jeg gå i haven, passe mit arbejde som frisør, træne og bevæge mig uden at være i et smertehelvede.
TAK, TAK, TAK for din forskning!! Den behandling er guld værd, også efter 4 år. Lægerne skulle tage at få øjnene op for denne behandling

10. marts 2025

Jeg kan kun give mine varmeste…

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Hanne og Modicklinikken. Opstartede i november 2022 antibiotika behandling for modicforandringer. Overholdte Hanne anbefalinger 100%. Jeg er i dag februar 2025, 95% smertefri, har været på vandretur i Italien hvor jeg gik 120 km på 6 dage, samt lige kommet hjem fra skiferie, hvor jeg har stået på ski i 6 dage uden nogen smerter. Er igen på fuldtid på arbejdet, hvor jeg arbejder som sygeplejerske. Hvis jeg ikke havde fundet Modicklinikken ved jeg ikke hvor jeg havde været idag. Endnu en gang tusinde tak for hjælpen.

13. februar 2025

Anbefales

Blev taget godt imod og fik en alt den information jeg havde brug for, for at kunne overveje mit videre forløb. Klinikkens behandling gjorde mig smertefri, og det er jeg meget taknemlig for.

6. december 2024

Endelig en behandling der virker

Dygtige fagfolk, som tager deres profession seriøst. Følte mig fra dag et forstået og troet på. Fulgte alle anvisninger og her 2 år efter er jeg så godt som smertefri og ikke længere bange for fremtiden, hverken arbejdsmæssigt eller privat.

21. august 2023

Fik min førlighed tilbage.

Efter grundig gennemgang af lidelsen og dens behandling, har jeg nu opnået den lovede effekt: 70% smertelindring og 70% øget aktivitetsniveau. Jeg kan 100% anbefale klinikken

23. april 2023

Opstart på klinik for ca. 2 år siden

Opstart på klinik for ca. 2 år siden - grundig gennemgang af modic-smerter og hvorledes disse kan afhjælpes. Har fulgt klinikkens anbefalinger tilpunkt og prikke. Er i dag virkelig afhjulpet med smerter. Smerter kan stadig forekomme men ikke permanent. Jeg ved hvad jeg skal gøre. Kan kun anbefale modic-kinikken hvis du lider af modic-smerter

13. april 2023

Seriøs og omhyggelig behandling

Jeg har gennem mange år haft rygsmerter og gennemgået forskellige behandlings og træningsformer uden effekt. Efterhånden blev smerterne så store, at jeg ikke kunne sove om natten uden at stå op flere gange trods smertestillende medicin. Kunne kun gå ca. 200 m uden smerter.
Der kunne ikke gives nogen forklaring på disse smerter, indtil Hanne Albert på en konsultation gennemgik min MR scanning som viste modicforandringer i ryg hvirvlerne.
Hun fortalte meget omhyggeligt og videnskabeligt om hendes forskning og hvordan hendes behandling kunne hjælpe. Jeg var meget lettet over ,at der var en forklaring på mit problem og at det kunne afhjælpes.
Jeg har netop gennemgået behandlingsforløb hos Hanne Alberts med 100 dages pennicilinkur kombineret med laserbehandling, mineraler/vitaminer og hvilepauser. Jeg er nu næsten smertefri og sover bedre om natten, kan gå ca. 1 km og træner stadig. Behandlingen skal fortsætte med træningsprogram, som skal gradueres, og bedring kan fortsat forventes op til 2 år.
Jeg er meget fortrøstningsfuld og kan kun stærkt
anbefale behandling hos Hanne Albert.
Bente Kronborg

8. marts 2023

fantastisk behandling

De tog mig seriøst, og jeg fik en god gennemgang, indsigt og forståelse for min sygdom med Modic. De var søde, forstående, respektfulde og hensynsfulde og havde afsat god tid til mig. Ingen spørgsmål var dumme. Det var et behageligt sted at være. Det kræver meget stor tålmodighed og forløbet varer 2 år. Undervejs troede jeg flere gange, at aldrig ville lykkes at få det bedre, men med meget meget små skridt fremad og til tider flere skridt baglæns, så er jeg kommet igennem og føler at jeg har fået mit liv tilbage. Jeg har nærmest ingen smerter mere, men skal altid tænke mig om i hvad jeg foretager mig. Men jeg er så glad.

24. februar 2023

Placebo effekten virkede ikke på mig

Placebo effekten virkede ikke på mig. Derudover er de umulige at få fat i. Man betaler for, at man i to år altid kan kontakte Hanne - dog hverken svarer hun tilbage eller ringer tilbage. Øv for spild af penge! Og jeg blev kun dårligere af at være så sengeliggende.

28. december 2022

Succesfuld behandling efter svær nedsat mobilitet

Da jeg påbegyndte min behandling på modicklinikken kunne jeg kun gå 500 meter efter at have fået modic efter en diskusprolaps.
Det til trods for, at jeg ellers var i super god form og var vant til både at vandre og cykle mange km hver dag.
Allerede hen mod slutningen af behandlingen begyndte jeg at mærke væsentlige forbedringer i min mobilitet og så tidligt som et år efter min behandling var jeg igen i stand til at vandre flere km i Alperne, som jeg holder meget af.
I hele forløbet på modic-klinikken har jeg fået den bedste service hvor alle mine henvendelser og spørgsmål er blevet besvaret og taget hånd om så hurtigt som de er opstået hele forløbet igennem.
Jeg kan kun give Hanne og modicklinikken mine allerbedste anbefalinger.

1. oktober 2021

Ingen tvivl om de søde og de forsøger…

Ingen tvivl om de søde og de forsøger at hjælpe. Blev også mødt af søde mennesker på klinikken, fik råd og vejledning. Men behandlingen har ikke gjort noget for mig, tværtimod, så er jeg faktisk dårligere nu, end da jeg startede. Om det så skyldes at mine skader er værre end først antaget , eller om de overså problematikker såsom min rygsølje gigt. Det skal jeg ikke kunne sige. Så for mig personligt, har det været en dyr omgang, uden effekt. Så derfor får de kun 3 stjerner.

22. februar 2022

Min bedste anbefaling!

Mine varmeste anbefaling til Modic klinikken! Jeg er fysioterapeut og har haft et 5 år langt forløb med ryg- og ishiassmerter, hvor jeg i 3 år har smerter fra lille diskusprolaps, som bliver til stor prolaps, inden jeg bliver opereret i maj 19. I et år er jeg nogenlunde smertefri, hvorefter jeg begynder at få stærke smerter om natten, som først slipper langt op af dagen. Jeg får stillet diagnosen Modic forandringer og får at vide på Rygcenter Silkeborg, at det ikke nødvendigvis er en smertegivende tilstand, og at der ingen behandling findes.
Jeg sender MR scanning til Modic klinikken og jeg blev godkendt til behandling!
Jeg fik meget grundig og detaljeret undervisning, så jeg forstod sygdommen, derefter grundig vejledning i behandlingsforløb. Hanne er noget af det skrappeste og kærligste jeg har mødt i sundhedsvæsenet. Det var fantastisk, at lande i så kompetente hænder. De 100 dages antibiotika behandling er bøvlet, men det kommer man over og derefter går det stille og roligt fremad.
I dag 18 måneder efter afslutning af behandlingen, er jeg smertefri om natten! Tilbage er lidt morgenstivhed. Rygsmerter og ischiassmerterne er væk i dagligdagen. Jeg er tilbage på tennisbanen, spinningcyklen, små løbeture, lange traveture osv.
Vær opmærksom på at genoptræningen tager længere tid end man tror. Spiller jeg tennis over 2 timer eller løber over 5 km, får jeg lidt ondt i ryggen dagen efter, men aldrig om natten!
Som sagt jeg giver mine bedste anbefalinger til Hanne og Modic Klinikken. Alle med Modic forandringer burde tilbydes denne behandling!! Tøv ikke med at sende dine scanninger ned til Hanne og se om hun kan hjælpe dig!
Mette Bro Lindblad

12. november 2021

TAK.

I perioden 2014-16 oplevede jeg tiltagende smerter i lænden. Jeg fik konstateret modic forandringer og henvendte mig hos Hanne Albert.
Før behandlingen var mit liv meget begrænset: jeg kunne passe mit job som fysioterapeut, men resten af tiden måtte jeg ligge på sofaen. Mit største ønske var at kunne gå små ture, træne og deltage i sociale arrangementer med familie og venner.

Behandlingen var en hård omgang, ingen tvivl om det og det tog ca 1/2 år før jeg var kommet mig helt.
Men nu og de sidste mange år har jeg været uden smerter. Jeg kan ALT. Det er fantastisk.
Jeg kan på det varmeste anbefale Modic Klinikken.

Fysioterapeut
Gitte Hougaard

1. oktober 2021

Danmarks bedste og mest kompetente…

Danmarks bedste og mest kompetente rygforsker.

Jeg har siden 2005 haft Modicforandringer (ifølge MR-scanning). Det betød at jeg frem til begyndelsen af marts 2020 havde ulidelige smerter i lænden og at jeg sov max. 4 timer om natten. Jeg følte nærmest der stod en og drejede en kniv rundt i min lænd, hver gang jeg vendte mig i sengen. Ligeledes hjalp fysioterapi, øvelser m.m slet ikke, tværtimod. En tur omkring Rygcenter Middelfart hjalp heller ikke. Her var beskeden, at de smerter skulle jeg lære at leve med.........
Så Googlede jeg Modicforandringer. Det første der poppede op var Modicklinikken. Da jeg først havde taget den test der ligger på hjemmesiden, henvendte jeg mig til Hanne Albert og sendte min MR-scanning til hende. 3 dage efter var jeg til den første konsultation og jeg fik den mest grundige og kompetente behandling.
Herefter startede den 100 dages antibiotikabehandling (som min læge heldigvis var med på og udskrev recept til). Derudover fik jeg adskillige biolaserbehandlinger, som er rigtig gode. 23. juni 2020 var behandlingen færdig og jeg var helt smertefri. Genoptræningen er rigtig vigtig og ca. 3 måneder efter var jeg fit for fight igen.
Bonus: Jeg har sclerose og dårlig gangfunktion. Men min gangfunktion er bare blevet MEGET bedre. Så det har også haft en positiv effekt der.
Det har været hele prisen værd, at gennemgå behandlingen og det er mig en gåde, hvorfor det offentlige ikke anerkender Hannes forskning. Hun burde have en medalje for sin forskning. Den har været guld værd for mig. Jeg anbefaler Hanne Albert på det varmeste.

19. maj 2021

Sundhed og velvære er en ubeskrivelig…

Sundhed og velvære er en ubeskrivelig vidunderlig ting. Når du lider af en sygdom, især denne sygdom, har den ingen kur i hele verden undtagen Danmark hos eksperteren Hanne Albert, så finder du dig ude af stand til først at takke Gud den Almægtige og til behandlingerne, der er i nærheden af ​​dig og altid til din tjeneste. Spild ikke muligheden for at genvinde dit helbred.

18. maj 2021

Forbedret livskvalitet efter behandling i Modic klinikken

Jeg kan varmt anbefale behandling i Modic klinikken. Jeg fik en grundig gennemgang af behandlingen inden jeg startede den og har haft rigtig god effekt af den. Jeg er fri for smerter om natten, og jeg har igen startet på havearbejde, golf og løb nu efter godt et år. Det forbedrer min livskvalitet betydeligt.

16. maj 2021

Jeg kan kun anbefale Modic klinikken

Jeg kan kun anbefale Modic klinikken. Efter at have haft smerter konstant i nogle år købte jeg en antibiotika behandlings forløb på klinikken som et sidste desperat forsøg på at blive nogenlunde smertefri. Det var ikke med min egen læges gode vilje og jeg blev endda frarådet det. Men det er den bedste beslutning/investering jeg nogensinde har gjort !! Jeg ville ønske det var en valgmulighed som det offentlige ville støtte op omkring i stedet for blot at udskrive smertestillende medicin!
Efter 2 år vil jeg sige jeg er så “god som ny” i min lænd 🤗 alderen taget i betragtning 😂

6. maj 2021