Voorheen veel verschillende potjes met de nodige prijskaartjes eraan gekoppeld. Daarbij bij het innemen altijd last van maag ivm vasten in de ochtend en middag. Nu een maand bezig met de alleen mannen... Se mere
De Orgaan supplementen , Oerkefir & magnesium olie werken super ♡ Ik voel mij er écht veel beter door, vooral mentaal meer in balans... sterker en rustiger in m'n hoofd ~ mijn gemoedstoestan... Se mere
Ben een fervent gebruiker van de orgaan pillen. Het is mijn streven om zo natuurlijk mogelijk op het lichaam afgestemd voedings/leefpatroon te volgen en de voedingscomponenten en waarde van orgaan... Se mere
Veel verandering. Het wegnemen van brainfog is een feit. Energie, concentratie niveau is enorm gestegen. De gemoedstoestand is erg gecontroleerd. Heel erg blij met deze supplementen! Ik doe dit nu... Se mere
❄️ Gevriesdroogde Orgaan Capsules 🐄 100% Grass-Fed & Grass Finished 🧔 Productvragen: support@modernnative.nl
Céramiquelaan 571, 1031 KG, Amsterdam, Holland
Svarer typisk inden for 24 timer
Zeer goed en uitgebreid advies gekregen, nadat ik een aantal vragen had over verschillende supplementen. Ook is de verzending super snel!

Besvarelse fra Modern Native
Ik heb meer energie na enkel 2 pillen een half uur voor mijn ontbijt. Let op dat je rustig opbouwt. Door de lange halfwaardetijd van schildklierhormoon kun je het beste iedere 6 weken pas een pil omhoog gaan.

Besvarelse fra Modern Native
Product was prima, maar de recente nieuwsbrief was voor mij de reden om te stoppen als klant. In plaats van productinformatie kreeg ik een sterk ideologisch en complotachtig verhaal over wereldwijde agenda’s.
Als klant verwacht ik communicatie over kwaliteit en service, geen politieke of polariserende boodschappen. Daarom heb ik me uitgeschreven voor de nieuwsbrief en kies ik ervoor mijn aankopen elders te doen. Jammer, want een goed product heeft dat niet nodig.

Besvarelse fra Modern Native
Wij gebruiken de leversupplementen iedere dag! Direct meetbaar meer energie.

Besvarelse fra Modern Native
De mannenmix maakt verschil. Ik heb meer energie in de gym!
Niet goedkoop, wel goed.

Besvarelse fra Modern Native
Goede producten, snel verzonden en fijne communicatie bij vragen

Besvarelse fra Modern Native
Ik heb inmiddels al een paar reviews geschreven voor modern native dus deze oproep voelt dubbel werk. Ik ben tevreden over de capsules orgsanmix en lever. Heb meer energie (handig voor sport) en focus, sterker haargroei. Ik merk alleen weinig tot niets van calsule oerkefir. Ik had nog steeds last van opgeblazen buik. Volle yoghurt eten hielp me meer.

Besvarelse fra Modern Native
De tallow balm voldoet aan de verwachting. Mijn huid kalmeert ervan. Soms doe ik er wel een serum onder om mijn huid te hydrateren.
Had begrepen dat de tallow geen vocht toevoegt, alleen vasthoudt.
Verder waren de levering en communicatie ook goed.

Besvarelse fra Modern Native
Ze geven goede informatie bij je vraag welke supplementen het best bij je past.
Ik gebruik de orgaanmix nu voor de 2e maand.
Uit de bloeduitslag bleek dat mijn vitamine B12 waarde uitermate goed is. De huisarts vroeg zich af of hoe ik dit voor elkaar kreeg en of ik supplementen gebruik 😄
Snel verzonden, mooie verpakking. Ik lijk er wat meer energie van te krijgen dus dat is top.
Ze blijven goed in contact . De supplementen zijn geheel natuurlijk in tegenstelling tot synthetische vitamines. Hierin zijn ze een voorloper op de markt. De vormgeving is aantrekkelijk. De voorlichting is goed.
Geweldig! Ik wil niets anders meer! Ik voel mij heel fit en energiek!
inhoud en ingrediënten zijn helder en overzichtelijk, juiste info, goede kwaliteit en snelle levering
op zich zou ik 5 sterren kunnen geven, maar ik wacht even het effect op lange termijn af.
Uitstekende service!!
Kon mijn bestelling niet ophalen betreft gewijzigde pick up punt. Pakket ging retour. E-Mail ontvangen met vraag of ze het opnieuw konden versturen of een volledige refund, kort erna meteen restitutie ontvangen!
eerste middel(oerkefir in capsules) wat echt hielp tegen opgeblazen gevoel en slechte spijsvertering.