Modernhouse.dk Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 54 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver konsekvent den utroligt hurtige levering og den fantastiske service, som gør hele bestillingsprocessen utrolig nem og behagelig fra start til slut. Mange oplever desuden, at varerne afsendes næsten med det samme, og at de modtages i perfekt og intakt stand. Nogle personer mente også, at produkterne lever fuldt ud op til billeder og beskrivelser med en rigtig god kvalitet. Forbrugere roser de flotte personlige detaljer og de smukke indgraveringer, som gør gaverne helt særlige og unikke. Anmelderne udtrykker stor tilfredshed med de holdbare materialer og den pæne indpakning, hvilket sikrer en god oplevelse.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder havde positive oplevelser med produktet, idet mange fremhæver mega lækre varer med en flot og... Se mere

Delivery service

Kunder deler stor tilfredshed med leveringsservicen og roser den generelt for at være yderst hurtig og... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver stor tilfredshed med kvaliteten og de flotte varer samt den hurtige ekspedition.... Se mere

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service og fremhæver den hurtige levering. Kunder udtrykker stor... Se mere

Order

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed og positiv feedback om order. Forbrugere fremhæver en utrolig hurtig... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Meget hurtig levering. En ganske særlig ting som min datter ønsker sig. Hun bliver ubeskriveligt glad. Flot udseende. Godt og solidt håndværk. Den passer lige ind. En brille holder. Nosey valnød messi... Se mere

Jeg bestilte en aya&ida termoflaske med gravering. Jeg er så tilfreds, det er så fint! Jeg bestilte en søndag aften og allerede mandag formiddag var den sendt afsted og kunne afhentes tirsdag i pakkes... Se mere

Kæmpe anbefaling af Modern House! Jeg havde et spørgsmål om en vare med gravering og jeg fik hurtigt svar. Jeg lagde ordren og i løbet af få minutter var den klar til afhentning. Det er sjældent ma... Se mere

Hurtig afsendelse god srivelse hele vejen fra de pakkede varen til jeg modtog den pakken var intakt da jeg modtog den.

1. nr. 13 af de 33 bedste virksomheder i Indretningsarkitekt
  2. nr. 52 af de 146 bedste virksomheder i Dekorerings- og boligindretningsbutik

ModernHouse ligger stor vægt på personlighed og tilbyder flotte og stilrene designs til det moderne hjem. ModernHouse støtter op omkring dansk design og upcomers, hvilket betyder, at mange af de brands som forhandles her på siden, er danske upcoming designere, som er de nyeste designere inden for boligindretning. Vi ligger stor vægt på, at dette skal være en webshop, som giver god inspiration til den moderne indretning, hverdagens fester og hygge. Derfor finder du et bredt udvalg af flot og populær design, samt skønne gaveartikler.

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

50 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hej Mirjam

Hej Mirjam
Tak for god service - gaven kom frem og alt er godt🙏🏻Mange anbefalinger og
5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

23. februar 2024

Hej Heidi,
Mange tak for din meget fine anmeldelse og 5 stjerner. ⭐️ Det glæder os at du har været tilfreds med din købs-oplevelse hos os. :-)

Rigtig god dag.

Virkelig god kundeservice!

Jeg bestilte i weekenden 4 eksemplarer af det samme produkt. Flere varianter stod som værende på fjernlager med længere levering. Men var omhyggelig med at sikre at min valgte variant var på lager.

Da ordren gennemføres, går den alligevel i rest. Så jeg skriver og beder om en estimeret leveringstid, og evt. annullering af ordre.

Jeg hører fra kundeservice allerede tidligt mandag morgen. At produktet gik i rest, skyldtes at der kun var 3 eksemplarer på lager. De kan dog bestille det ekstra eksemplar og få det leveret hurtigt - og ligeledes ekspedere hurtigt videre.

Jeg vælger at takke ja og beholde min ordre.

Allerede tirsdag, altså dagen efter, får jeg meddelelse om, at min ordre er på vej. Og tilmed med en sød opfølgende mail fra Mirjam i kundeservice.

De har altså fået bestilt og lynprocesset en ordre hos deres leverandør allerede mandag. Herefter modtaget og ompakket tirsdag - med afsendelse til mig samme dag.

Virkelig god oplevelse - og varm anbefaling af kompetent kundeservicefunktion!

20. februar 2024

Kære Louise,
Tak for din fantastiske anmeldelse og for at dele din oplevelse med os! Vi er glade for at høre, at du har haft en god købsoplevelse.

Vi beklager oprigtigt for eventuel forvirring, som du har oplevet med din ordre, men det glæder os at høre, at en så hurtig løsning har skabt så stor glæde hos dig. Vi stræber efter at yde den bedst mulige service til vores kunder, derfor er det dejligt at læse når dette også er tilfældet.

Det er fantastisk at høre, at din ordre blev så hurtig behandlet. Vi sætter stor pris på din tillid til os og er glad for at have haft muligheden for at betjene dig. Vi håber at få lov at betjene dig igen i fremtiden.

Venlig hilsen,
Mirjam og Team ModernHouse.dk

Nemt og effektivt

5. februar 2024

Hej Sanne,
Tak for din meget fine anmeldelse, dejligt at læse du har været tilfreds med din købs-oplevelse hos os :-) Du er altid velkommen en anden gang.

super oplevelse

Rigtig fint produkt, hurtig levering

11. januar 2024

Hej Edith,

Tak for din fine anmeldelse, det glæder mig at din oplevelse har været god.

Mirjam

Gode priser og hurtig service

Jeg fandt alle produkterne jeg havde været på udkig efter til den bedste pris hos ModernHouse. Leveringstiden var som lovet, og varerne levede op til mine forventninger.

22. januar 2024

Hej Malene,
Tak for din fine anmeldelse, det glæder mig at læse du har været tilfreds med din købs-oplevelse hos os :-)

Mirjam

Lækker produkter og super hurtig…

Lækker produkter og super hurtig levering.

17. januar 2024

Hej Louise,
Tak for din fine anmeldelse, det glæder mig at læse du er tilfreds med både produkter og vores hurtige levering.

Super

Hurtig levering og gode produkter.

10. januar 2024

Hej Peter,

Tak for din fine 5 stjernet anmeldelse, det er dejligt at høre, du har været tilfreds med købs-oplevelsen hos os.

God dag

God pris

God pris og hurtig levering

17. januar 2024

Hej Gitte,
Tak for din anmeldelse, det glæder mig at læse at du er tilfreds med din købs-oplevelse hos os.

Rigtig god dag.

Let og hurtigt

Nem og overskuelig webshop og super hurtig levering

6. januar 2024

Hej Birgitte,
Tak for din meget fine anmeldelse, det er dejligt at læse at din oplevelse hos os har været god.

Du er selvfølgelig altid velkommen en anden gang.

Mirjam

Rigtig positiv oplevelse .

Rigtig positiv oplevelse .. venlig hjælp i telefonen .. og super flot vare .. lige som beskrevet på nettet
Jeg er MEGET tilfreds .. hurtigt levering oven i købet

4. januar 2024

Hej Hanne,
Mange tak for din meget fine anmeldelse, hvor er det dejligt at læse hvor tilfreds du har været med hele oplevelsen.

Du er selvfølgelig altid velkommen en anden gang.

Nemt og hurtigt

1. januar 2024

Hej Alberthe,

Tak for din fine 5-stjernet anmeldelse, det glæder mig at læse du har været tilfreds med din købs-oplevelse hos os :-)

Super god service

Super god service, hurtig levering og meget venlig personale når man ringer til Modernhouse. Handler helt sikkert der igen og anbefaler også til andre at handle hos jer 😊

28. december 2023

Hej Mette,

Det er dejligt at høre, at du har haft en positiv oplevelse! Vi stræber altid efter at levere hurtig og venlig assistance.

Vi sætter stor pris på din støtte og anbefaling af vores butik. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage ved en anden lejlighed!

God dag

Julen var på spil

Julen var på spil! Spil bestilt i sidste øjeblik inden jul. Nu kan der spilles juleaften. Tak for hurtig levering.

22. december 2023

Hej Peer,
Tak for din meget fine 5-stjernet anmeldelse, det glæder mig at du har været tilfreds med vores hurtige levering. :-)

Rigtig god dag

Hurtigt levering

Hurtigt betjening og levering.
Flotte varer, med fin gravering.

15. december 2023

Hej Marita,
Mange tak for din fine anmeldelse, det glæder mig at du har været tilfreds med din oplevelse hos os.

Hurtig og korrekt levering

11. december 2023

Hej Gitte,
Tak for din 5-stjernet anmeldelse, det glæder mig at hører du har været tilfreds med din købsoplevelse hos os.

Du ønskes en rigtig god dag og glædelig jul.

Hej Lone,
Tak for din 5-stjernet anmeldelse, det glæder mig at læse du har været tilfreds med din købs-oplevelse hos os.

Fantastisk service

Fantastisk service, hurtig ordrehåndtering, og godt sortiment. Kæmpe anbefaling herfra.

1. december 2023

Hej Frederik,
Tak for din 5-stjernet anmeldelse og anbefaling. Det glæder mig meget at læse. Du er selvfølgelig altid velkommen en anden gang.

God dag og glædelig jul.
Mirjam

Firma med gode varer og fornuftige…

Firma med gode varer og fornuftige priser
God betjening 👍

4. december 2023

Hej Bente,
Tak for din fine anmeldelse, dejligt at læse du er tilfreds med din købs-oplevelse hos os. :-)

Gode kvalitetsprodukter og…

Gode kvalitetsprodukter og leveringtiden fornuftig

1. december 2023

Hej Tom,
Mange tak for din 5-stjernet anmeldelse. Det glæder mig at læse du har været tilfreds med at handle hos os.

Mvh. Mirjam