Modernhouse.dk Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 54 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver konsekvent den utroligt hurtige levering og den fantastiske service, som gør hele bestillingsprocessen utrolig nem og behagelig fra start til slut. Mange oplever desuden, at varerne afsendes næsten med det samme, og at de modtages i perfekt og intakt stand. Nogle personer mente også, at produkterne lever fuldt ud op til billeder og beskrivelser med en rigtig god kvalitet. Forbrugere roser de flotte personlige detaljer og de smukke indgraveringer, som gør gaverne helt særlige og unikke. Anmelderne udtrykker stor tilfredshed med de holdbare materialer og den pæne indpakning, hvilket sikrer en god oplevelse.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder havde positive oplevelser med produktet, idet mange fremhæver mega lækre varer med en flot og... Se mere

Delivery service

Kunder deler stor tilfredshed med leveringsservicen og roser den generelt for at være yderst hurtig og... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver stor tilfredshed med kvaliteten og de flotte varer samt den hurtige ekspedition.... Se mere

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service og fremhæver den hurtige levering. Kunder udtrykker stor... Se mere

Order

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed og positiv feedback om order. Forbrugere fremhæver en utrolig hurtig... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Meget hurtig levering. En ganske særlig ting som min datter ønsker sig. Hun bliver ubeskriveligt glad. Flot udseende. Godt og solidt håndværk. Den passer lige ind. En brille holder. Nosey valnød messi... Se mere

Jeg bestilte en aya&ida termoflaske med gravering. Jeg er så tilfreds, det er så fint! Jeg bestilte en søndag aften og allerede mandag formiddag var den sendt afsted og kunne afhentes tirsdag i pakkes... Se mere

Kæmpe anbefaling af Modern House! Jeg havde et spørgsmål om en vare med gravering og jeg fik hurtigt svar. Jeg lagde ordren og i løbet af få minutter var den klar til afhentning. Det er sjældent ma... Se mere

Hurtig afsendelse god srivelse hele vejen fra de pakkede varen til jeg modtog den pakken var intakt da jeg modtog den.

1. nr. 13 af de 33 bedste virksomheder i Indretningsarkitekt
  2. nr. 52 af de 146 bedste virksomheder i Dekorerings- og boligindretningsbutik

ModernHouse ligger stor vægt på personlighed og tilbyder flotte og stilrene designs til det moderne hjem. ModernHouse støtter op omkring dansk design og upcomers, hvilket betyder, at mange af de brands som forhandles her på siden, er danske upcoming designere, som er de nyeste designere inden for boligindretning. Vi ligger stor vægt på, at dette skal være en webshop, som giver god inspiration til den moderne indretning, hverdagens fester og hygge. Derfor finder du et bredt udvalg af flot og populær design, samt skønne gaveartikler.

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

4,8

Kan varmt anbefale at handle her!

Enormt hurtig levering, endda efter ferielukning, hvor jeg havde forventet, at der ville gå lidt ekstra tid.
God kundeservice - super fint produkt med gravering.
Handler gerne her igen!

17. juli 2025

Besvarelse fra Modernhouse.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder meget for os!
Vi er glade for at høre, at både levering, kundeservice og produktet levede op til dine forventninger – også selvom vi lige havde haft ferielukket. Det er skønt at vide, at du havde en god oplevelse og vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang

Fin handel

God oplevelse

2. juli 2025

Besvarelse fra Modernhouse.dk

Tak for din anmeldelse – vi er glade for, at du havde en god oplevelse!
Vi håber at se dig igen en anden gang 😊

Ok levering

Blomsterne er ikke helt så livagtige som de kunne være.

2. juli 2025

Besvarelse fra Modernhouse.dk

Tak for din feedback – det sætter vi stor pris på.
Vi er glade for, at leveringen gik fint, men ærgrer os over, at blomsterne ikke helt levede op til dine forventninger. Vi arbejder løbende på at forbedre både kvalitet og udvalg, så din kommentar er noteret til fremtidige indkøb.

Varen kom hurtigt 👍

Varen kom hurtigt 👍
Fint pakket ind og så sød en ugle til vores datter der blev student 🎓
Vil helt sikkert handle der i gen 👍👍👍🫶mvh Tannie p

16. juni 2025

Besvarelse fra Modernhouse.dk

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!
Det glæder os virkelig, at du er tilfreds med vores hurtige levering - og ikke mindst at den søde ugle kunne glæde jeres datter på den store dag. 🎓🦉

Vi ser frem til at hjælpe dig næste gang!

Jeg giver 5 🌟🌟🌟🌟🌟

Jeg giver 5 🌟🌟🌟🌟🌟
Hurtig levering og super flot uro.
Kan varmt anbefales

30. juni 2025

Besvarelse fra Modernhouse.dk

Tusind tak for de flotte 5 stjerner og din anbefaling!
Vi er glade for, at du er tilfreds med både levering og uro. Det betyder meget for os!

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Ordren blev hurtig ekspederet

Besvarelse fra Modernhouse.dk

Tusind tak for din feedback!
Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering og ekspedition.

Super fin handel

Super fin handel, varen var pakket godt og beskyttet ind :))

Besvarelse fra Modernhouse.dk

Tusind tak for din positive feedback!
Vi er glade for, at du er tilfreds med handlen og emballagen. Det er vigtigt for os, at varerne kommer sikkert frem.

Særdeles fin service

Særdeles fin service, forsvarlig indpakning
Hurtig levering og kan varmt anbefale køb hos jer

Besvarelse fra Modernhouse.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling!
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både service, indpakning og hurtig levering.

Perfekt service

Nem hjemmeside, ekspres forsendelse og godt produkt

30. april 2025

Besvarelse fra Modernhouse.dk

Mange tak for din fine feedback!
Det glæder os, at du oplevede en nem hjemmeside, hurtig levering og et godt produkt.

Vi håber at se dig igen snart!

Lykkelig

Fantastiske produkter men kundeservicen er den bedste Danmark har at byde på, 2 af kasserne gik i stykker på vej til os, og de sendte bare 2 nye som ankom 48 timer senere WAU

16. april 2025

Hej Anne,
Mange tak for din meget fine anmeldelse, trods en ærgerlig start er jeg glad for så hurtigt at kunne være behjælpelig med en hurtig løsning :-)

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Varen blev hurtigt afsendt og var pakket fint ind

🌷🌷🌷

10. april 2025

Hej Kaja,
Tak for din meget fine anmeldelse :-)