1. Helse- og skønhedsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Modere delivers safe and high performing products for you and your home. From personal care, to health & wellness, to household care- we have it all. Our formulas are proven and tested, and have been trusted by customers around the world for more than 25 years.

3,8

God

4 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

I love it

I love it, meget çcdt hvality og exelent serves.

12. juli 2023

Hello Gudrun ,
Thank you for the wonderful review and for taking the time to share your feedback with Modere.

Jeg kan anbefale Modere

Jeg er mega glad for produkterne.
Jeg anbefaler produkterne
Jeg er så glad for jeg blev præsenteret for disse produkter. De har hjulpet mig.

7. december 2022

Hej Asheqat,
Tak fordi du forlod en 5-stjernet anmeldelse. Hos Modere bestræber vi os løbende på at gøre din kundeoplevelse vidunderlig og er så glade for, at du har værdsat den indsats, vi har lagt i at overgå dine forventninger.
De bedste ønsker
Modere Europe Team

Min krops oplevelse med produkterne…

Jeg er så glad for jeg blev præsenteret for disse skønne produkter . Jeg har fået min mave/tarme til at fungere hvilket jeg ikke kan mindes de har gjort, jeg har tabt mig 10,7 kg og mine negle og er blevet stærkere . Jeg er helt begejstret , det er en stor lettelse

13. september 2022

Hej Lisbeth ,
Tak for den vidunderlige anmeldelse og fordi du tog dig tid til at dele din feedback med Modere. Vores prioritet er kundeoplevelse, og vi er henrykte over, at vi levede op til dine forventninger! Venlige mennesker som dig får vores job til at føles godt.

Jeg kan varmt anbefale Modere

Jeg fik kendskab til Modere's produkter i januar 2022 og har brugt dem lige siden.

Jeg kæmpede med vægten og tyndt ned slidt hår som ikke ville vokse. Idag 8 måneder senere har jeg fået ændret hele min kropsfigur samt mit hår er blevet stærkere og vokser igen. Jeg er så tilfreds med disse produkter og kan varmt anbefale at begynde at bruge dem, de har virkelig ændret mit liv.

1. september 2022

Hej Amalie,

Jeg er så glad for disse produkter

Jeg er så glad for disse produkter. De har hjulpet mig, min mand og min mands familie med at tabe sig og så er det kvalitetsprodukter. Vi hr fået så flotte resultater inkl. af deres flydende collagen :) Hurtig levering og emballagen har aldrig været brudt.

1. september 2022

Hej Britt,

God service og gode produkter som giver…

God service og gode produkter som giver resultater

11. august 2022

Hej Maria,
Tak for din 5-stjernede anmeldelse af Modere. Vi bestræber os på at gøre fremragende kundeservice til vores prioritet. Vi er så glade for, at du er tilfreds!

Har ikke modtaget min pakke endnu.

5. august 2022

Hej, Sille,
Vi beklager, at vi ikke levede op til dine forventninger. Vi vil gerne rette tingene op.
Kontakt venligst vores kundesupportteam på service@modere.eu. De vil hjælpe dig med at finde en løsning.

Jeg er både glad for de varer jeg…

Jeg er både glad for de varer jeg bestiller, er i super kvalitet.
Levering er altid meget hurtig.

6. juli 2022

Hej, Susanne,
Tak for din venlige anmeldelse af Modere! Vi er så glade for, at du elsker vores produkter lige så meget som vi gør.

Really good pruduks

13. maj 2022

Hi Lisbet,
Thank you for taking the time to share your feedback with us. We really appreciate it. Don’t hesitate to let us know about your future experiences too

Jeg er vild med Moderes kosttilskud

Jeg bruger Moderes kosttilskud, collagen og cellproof ansigtsserien. Det har fuldstændig ændret mit liv. Jeg har ikke længere kroniske smerter i ryg og led, har mere energi og har ikke længere søvnløshed. Det er de bedste produkter jeg har brugt og kan varmt anbefale dem.
Leveringen er super hurtig og kundefordelsprogrammet er vanvittigt lukrativt.

29. april 2022

Hej Camilla,
Tak for din venlige anmeldelse af Modere. Vi er så glade for, at du elsker dine produkter lige så meget som vi gør!

Modere øger din livskvalitet

Jeg har brugt Moderes produkter siden januar. På den tid er jeg gået fra hårdt smerteramt til livsændrende smertelindret.
Jeg har vundet kampen mod kiloene og min stress er svundet ind og har forvandlet mig til en ny kvinde med nyt gåpåmod.

Tak Modere

23. april 2022

Hej Sascha,
Tak for din 5-stjernede anmeldelse. Hos Modere stræber vi hele tiden efter at gøre din kundeoplevelse vidunderlig og er så glade for, at du har værdsat den indsats, vi har gjort for at overgå dine forventninger.
Bedste ønsker
Modere Europa-hold

De bedste produkter

Er helt vild med produkterne. Har været igang med vægtkontrol program nu i 6 uger og smidt 5 kilo allerede. Energien er steget og trangen til søde sager er væk 🤩
Mit hår er blevet sundere med flydende kollagen. Love love love 🥰🥰
Det er til at betale og især med den virkning det har 🤩🤩

16. april 2022

Hej Maria Erika,

Smerte fri - sundt indefra og ud.

Migræne, gluten intolerance og obstipation på næsten daglig basis. Skrøbelig hår og negle. Uren hud. Dette var livet før jeg prøvede produkterne fra modere.

Jeg har længe taget kollagen fordi jeg ved det er sundt, aldrig har jeg haft effekt af det. FØR NU….

…jeg kommet frem mod sundere hud, hår og negle. Jeg er sluppe for mange smertedage og mine spændinger er blevet mindre. Min mave tarm funktion har det bedre og jeg har det bedre end jeg har haft i over 7 år!

Mange tak for gode produkter!

15. april 2022

Hej Ida Marie,

Elsker produkterne!

Jeg har nu prøvet jeres produkter i lidt over 1 måned, og må sige jeg er virkelig blæst bagover hvor gode de er. På blot 1 måned er jeg gået 7,5 kg ned i vægt og et utal af cm er væk fra min krop 🤩
Kan helt klart anbefale jer til alle uanset hvad man søger i produkter! 🤩

15. april 2022

Hej Nickoline,
Bedste ønsker
Modere Europa-hold

Skønne produkter

Skønne produkter - har allerede tabt mig efter en uge på vægttabskittet 🤩

God kundeservice og skønne produkter

Intet at sætte en finger på 🤗

27. februar 2022

Hej Katrine,

Vis anmeldelser på alle sprog. (3.583 anmeldelser)