Bestelling geplaatst bij deze webshop omdat het leek op een Nederlandse winkel, maar dit blijkt totaal niet te kloppen. Na ontvangst viel de kwaliteit van de jas erg tegen en de maatvoering klop... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Helaas lees ik nu pas eenzelfde soort ervaring als waar ik in terecht ben gekomen. Slecht product geleverd qua gelijkenis foto, kwaliteit en maatvoering. Inmiddels al 3 mailtjes verder aan ze zonder e... Se mere
Virksomheden har svaret
Nog nooit online kledij gekocht , nu laten verleiden door mooie website en direct prijs ! Trui van 40 euro , oogde mooi op de website . Geleverd bleek het een ineengekrompen gebreide zak te zijn . Mai... Se mere
Virksomheden har svaret
2 stuks kleding besteld, november 2024. Net voor kerst separaat geleverd door onbekende bezorgdienst. Een artikel te behouden, een artikel niet overeenkomstig het aanbod van het product, materiaal en... Se mere
Har besvaret 22 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Geen enkele ster voor deze oplichters
Liever had ik de optie: 0 sterren gehad!
Dit is voor mij de eerste keer dat ik een zo slechte ervaring met een oplichter heb gehad.
Een trui met belachelijk korte mouwen, vervolgens van het kastje naar de muur en pas na dik een maand mailen, foto’s sturen enz, de mogelijkheid om het terug te sturen naar een vaag adres (een kamer in een flatgebouw (lijkt het) in China voor 55 euro. De trui koste 45 euro😖

Besvarelse fra Modehuis Jansen
Je krijgt je spullen niet
Je krijgt je spullen niet!
Gewoon nooit iets bestellen!

Oplichting. Nooit besteld.
Besteld en mail ter bevestiging. Daarna niets meer. Doorzoeken op de site laat een adres in Hong Kong zien.
Daarna nooit meer bericht en nooit besteld.
Oplichting dus. Had ik maar met creditcard betaald.

Bestelling niet geleverd.
Bestelling niet geleverd.
Geen contact na terugvorderen geld.
Dit zijn oplichters. Niets bestellen hier.

Modehuis Jansen oplichters
Modehuis Jansen lijkt in Utrecht gevestigd. Maar dan komt je bestelling niet aan en ga je verder kijken. Blijken ze een adres in Hongkong te hebben. Op mijn mail werd wel gereageerd maar mijn bestelling is nooit aangekomen.
Oplichters!

Jurkje was te lang
Jurkje was te lang. Retourneren was eenvoudig zo staat op de website, en er staat ook 30 dagen geld garantie.Mail contact gehad , dat ging prima . Kreeg 2 opties aangeboden , ander jurkje of bon 50%van je aankoopbedrag . Jurk wat te lang was mocht ik weggeven . Mijn idee was gewoon retourneren en klaar. Ik kreeg bericht dat ik foto van pakket en product moest maken . Netjes gedaan . Kreeg mail terug . Retour kosten eigen rekening adres in China .Kosten 55 euro .
Het zou prettig voor de consument zijn als duidelijk wordt vermeld dat de retour kosten voor eigen rekening zijn. Ik voelde me belazerd / opgelicht .

Besvarelse fra Modehuis Jansen
Een goedkope brol die je niet terug kan…
Een goedkope brol die je niet terug kan sturen Een schande en bedrog Vooral koop NOOIT iets bij die firma je kom er zekers bedrogen uit!

Besvarelse fra Modehuis Jansen
Dit bedrijf reageert niet op mails ivm…
Dit bedrijf reageert niet op mails ivm retourneren van artikelen. De mails worden niet bezorgd bij het bedrijf!!!

Slechte bedrijf
Slechte bedrijf wat er is, word genaaid waar je bij staat. December regenjas besteld, nooit aangekomen.
Geld niet terug gestort, en emails worden ineens geweigerd.
Dus gewoon triest bedrijf

Oplichters dat zijn het
Oplichters dat zijn het. Wat besteld nooit ontvangen. Plus ze reageren niet op mails.
Deze blokkeren ze gewoon.

Besvarelse fra Modehuis Jansen
Artikel betaald maar niet geleverd.
Artikel betaald maar niet geleverd.
Ik ben naar NietBezorgd.nl gestapt !

I had ordered a sweater 8-12-2024
I had ordered a sweater 8-12-2024. After two and a half weeks i recieved a package. The sweater was not a good quality en didn't meet with my expectations. I immediately sent an email asking how I should return the sweater en get my money back but I recieved an e-mail (5-1-2025) with instructions to return to an adres in China. Then i get in touch with nietbezorgd.nl.

Geen ster waard
Geen ster waard, voor een paar honderd aan jassen besteld, in oktober, vandaag 13-01-25 nog steeds niets ontvangen. Oplichting. Met een grote groep aangifte gaan doen is het enige juiste.

0 sterren, oplichters: Jansen-zwolle.nl
Schoenen dr Martens besteld en neptroep uit China ontvangen!!
Aangifte gedaan van oplichting en misleiding.

Geen ster waard
Spijtig kan ik nul sterren niet geven.
Dit is een website dat goedkope items aanbiedt uit China, pure rommel.

Misleiding
Leek idd een betrouwbaar bedrijf. Kijk 1x niet naar de reviews…..
Kom je deze tegen op pinterest; rapporten! Dit is misleiding!!!
Veel te klein, verzending duurt te lang! Retour naar china (kosten)

Oplichters.
Oplichters.
15 dec 2024 loafers besteld, dacht ff voor kerst! Bijna een maand later kreeg mijn bestelling vanuit China geleverd. De kwaliteit laat te wensen over.
Retourneren is ook niet mogelijk want er is geen retouradres te vinden!

Besvarelse fra Modehuis Jansen
Schoenen besteld maar nooit binnen…
Schoenen besteld maar nooit binnen gekregen. Wel betaald. Wordt niet gereageerd op mijn mailtjes.waardeloos

Besvarelse fra Modehuis Jansen
Zeer slechte ervaring met Modehuis…
Zeer slechte ervaring met Modehuis Jansen. Website ziet er goed uit, maar ze leveren prutkwaliteit uit China die totaal niet lijkt op de afbeeldingen. Duurt ook heel lang voor het binnen is, ruim 2 maanden gewacht. Dit kun je ook niet eens weggeven, zo slechte kwaliteit en uitstraling. Oplichting!

Besvarelse fra Modehuis Jansen
Ook ik voel me belazerd door deze club
Ook ik voel me belazerd door deze club. Begin december een jas besteld maar nog niets gezien. Ene Lisa belooft in diverse e-mails steeds dat de jas op korte termijn wordt geleverd maar helaas. Op het ogenblik is geen contact meer mogelijk via e-mail omdat het adres niet meer bestaat. Oplichters dus.
Er schijn ook een Modehuisjansen.nl te bestaan. Ene Daan zegt niets te maken te hebben met de .com club.

Besvarelse fra Modehuis Jansen
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.