Modebyjade

Forsendelsen bliver forsinket pga “svær graviditet” men man kan følge den fra Kina direkte til postkassen så den har altså ingen vej forbi hende der kalder sig Jade. Varen er bestemt ikke hvad der b... Se mere

Kvaliteten af jakken stemmer slet ikke med hvad man forventer ud fra billederne på hjemmesiden. Pakken er sendt fra Kina og virker som noget billigt bras der kunne være sendt fra Shein eller lign.... Se mere

Andre kiggede også på

IKKE KØB FRA DENNE SIDE!!!

IKKE KØB FRA DENNE SIDE!!!
Bestilte deres jakke og da den kom lignede den slet ikke den på billedet, og den var sendt fra Kina. Man kan ikk returnere varen, det er nogle komplet kujoner der styre denne side. Håber i bliver fattige!

31. marts 2025

0 stjerner!!!

0 stjerner!!!
Det er VIRKERLIG DÅRLIG kvalitet, og man kan ikke sende den tilbage. Når man søger på siden, ser det ud til at hjemmesiden ikke længere findes.
Spild af penge!

27. april 2025

Kvaliteter af jakken stemmer slet ikke…

Kan slet ikke anbefales

22. april 2025

Havde givet hjemmesiden 0 stjerner hvis…

Havde givet hjemmesiden 0 stjerner hvis det var muligt. Varen er ikke det samme som på billederne og er helt sikkert fra Temu. Varen tog 3 uger om at komme og det koster 229kr. at returnere fordi pakken af en grund skal ud af DK.
Mit bedste råd er, ikke at brug tid på at købe noget derfra.

5. april 2025

Misvisende markedsføring

Misvisende markedsføring. Produktet er ikke det samme som det de viser billeder af. Varerne sendes fra Kina ligesom Shein og Temu. Og som mange andre skriver, så skal returnering betales af kunden og koster næsten 300kr. Mit råd: Lad være med at køb.

17. april 2025

Så dårlig service

Så dårlig service.
Ventede over 3 uger på at få en billig Kina jakke hjem, som ikke ligner den bestilte på hjemmesiden.
Skrev om jeg kunne returnere jakken, men det koster mig 229kr. Det hele er noget skrammel

15. april 2025

Havde givet den 0 hvis det var muligt.

Havde givet den 0 hvis det var muligt.
For det første tog det 2 uger at få leveret. For det andet er kvaliteten utrolig dårlig og ligner slet slet slet ikke det man bestiller!! Vil ikke anbefale det her sted til nogen som helst.

16. april 2025

Hele hjemmesiden er falsk

Hele hjemmesiden er falsk. Deres reklamer er falske, produkterne er falske og de har falske trustpilot anmeldelser på hjemmesiden også. Ikke køb herfra medmindre du vil have dine penge stjålet, fordi du får ikke nogen pakke leveret.

11. april 2025

Ikke transparente i deres handel

Jeg har købt en jakke derfra, som jeg nu har fået efter 3 uger. Jakken kommer direkte fra Kina, egenligt fin nok jakke. Ikke nødvendigvis et fusket firma men heller ikke et firma der er 100% transparente med hvordan de handler. Anmeldelserne på deres hjemmeside er ikke rigtige anmeldelser…

Snyd

Varen er bestemt ikke hvad der bliver vist på billedet. Lad være med at bestil noget derfra.

Usikker?

Hej, er der nogle herinde der har modtaget det de har købt. Har lige bestilt en jakke og er nu bange for den ik kommer frem😬

9. april 2025

Kæmpe fupfirma

Kæmpe fupfirma
Har bestilt en jakke, og har aldrig fået den selvom “din pakke er klar til afsendelse”… tog kontakt til firmaet og fik en undskyldning med hun er gravid og ikke kan følge med, men igen, jakken er aldrig kommet frem🤔
Hold jer langt væk

9. april 2025