Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Linköping Anmeldelser 10

2. Dørbutik
  3. Ovenlysvindueentreprenør
  4. Leverandør af vinduer

Skrevet af virksomheden

Vi säljer nyckelfärdiga fönster- och dörrbyten. Vi byter både för privatpersoner och Fastigheter/BRF:er.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bra bemötande

Bra bemötande. Noggrann mätning. Professionella snickare. Städning efteråt.

21. oktober 2024

Hej Annika,

Vad glada vi blir för ditt fina omdömen, vad roligt att du är nöjd med processen och vi hoppas att du är lika nöjd med slutresultatet. Detta skickar jag vidare till berörda kollegor. Ha en fin kväll! //Erik

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Proffsigt, goda råd och bra info samt montering

Hembesök innan, bra info. Mycket duktiga montörer av fönster och dörr.

9. oktober 2023

Besvarelse fra Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Linköping

Hej Mats, Tack snälla för ditt fina omdöme. Det gläder oss att höra. Vi tar detta vidare till berörda. Ha det gott/Elenor på Mockfjärds

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ett professionellt och trevligt…

Ett professionellt och trevligt bemötande från början till slut.
Vilket gör att man känner sig nöjd med beslutet att köpa mockfjärds

12. marts 2023

Hej Lars-Åke!

Tack så mycket för ditt fina omdöme.
Vad roligt att du är nöjd med ditt fönsterbyte med oss, detta förmedlar jag såklart vidare till berörda kollegor.

Trevlig kväll!
//Erik på Mockfjärds

Trevliga och duktiga

Trevliga och duktiga. Problemlösare i kniviga vinklar. Det är inte lätt i gamla hus. Snabba och kunniga.

19. januar 2023

Hej Birgitte!

Va roligt att höra, tack för ditt fina omdöme!

Ha en fortsatt bra dag!
Mvh Oscar på Mockfjärds Fönster!

Tusen tack från Ann-Louise och Per-Erik i Tjällmo

Bytte 11 fönster och en balkongdörr. 2 duktiga killar gjorde jobbet på 2 dagar, plus lite finputsning några dagar senare. Artiga och trevliga och snabba, tog inte ens raster utan bara jobbade på. Vi är mycket nöjda från början till slut. Precis lagom innan kylan kom till vårt tidigare dragiga hus och fönster. Tack Johan, Dennis och grabbarna, från Tjällmo

7. december 2022

Besvarelse fra Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Linköping

Hej Ann-Louise och Per-Erik, så härligt att höra. Stort tack för ert fina omdöme. Det tar vi vidare till berörda parter. Nu får ni njuta av nya, täta fönster. Önskar er en fin helg. /Elenor på Mockfjärds

Proffs ut i fingerspetsarna

Mycket kompetent hantverkare som genomförde installationen av tre nya fönster på ett proffsigt sätt. Duktig på att hantera lösningar som behövs i ett trähus byggt 1929. Jag är mycket nöjd och har redan beställt en ytterdörr också. Jag kan varmt rekommendera Mockfjärds !

20. november 2022

Besvarelse fra Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Linköping

Hej Per, Vad kul att höra och att du valt att byta ytterdörr också. Det gläder oss. Stort tack för fint omdöme. Vi förmedlar detta till berörda parter. Trevlig helg/Elenor på Mockfjärds

Proffsiga och kompetenta

Så himla proffsiga från början till slut..en trevlig och kunnig säljare och väldigt duktiga och skickliga montörer!

10. oktober 2022

Besvarelse fra Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Linköping

Hej Helena, Vad roligt att höra att du är nöjd. Stort tack för att du lämnade ett fint omdöme till oss. Självklart förmedlar vi detta till berörda parter. Ha en fin helg. Mvh, Elenor på Mockfjärds

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Själva fönstren var bra

Själva fönstren var bra. Plankorna som är uppbyggt inne runt fönstren av snickarna, är det skador i på många ställen. Snickarna har lagat dessa och man kan se det. Jag tycker att gör man en skada som snickare ska man erkänna det och be företaget om mer material, och göra om det. Man kan likna det med att köpa en ny bil. Är det någon som godtar en spacklad skada på en nyköpt bil innan de själva använt bilen.

Mvh Britt-Marie

6. august 2022

Besvarelse fra Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Linköping

Hej Britt-Marie, det låter inte bra gällande det invändiga materialet. Följ gärna länken och anmäl en reklamation så att vi får titta på detta och återkomma till dig efter en bedömning. https://mockfjards.se/kundservice/reklamation
Ha en fin kväll. Mvh, Elenor på Mockfjärds

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Tog 4 månader att få allt klart och…

Tog 4 månader att få allt klart och säljaren lyste med sin frånvaro när han väl sålt in fönsterbytet. Väldigt mycket fel bla slets våtrumsmattan bort en stor flik på ,sen sattes för liten list dit så det syntes. Magneterna till persiennen skruvades direkt på fönstret så några cm saknades mellan persienn och fästen. Det spacklade bara i. Fönsterbrädan
( 2st) var ca 1.5cm från vägg och det lades bara i silikon som en smet. Bilder finns att se för den som är intresserad.Även mer skador fanns Ingen goodwill alls i ersättning. Väldigt dåligt utfört arbete men fönstren i sig är bra!

3. maj 2022

Hejsan Therese!

Tack för ditt omdöme, va tråkigt att höra att vi inte mött dina förväntningar.

Önskar att du följer denna länk https://mockfjards.se/kundservice/reklamation för att skicka in en reklamation till oss så berörda parter kan kontakta dig.

Önskar dig en fortsatt fin dag,
Med vänlig hälsning Alma på Mockfjärds Fönster AB.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Köpte fönster och altandörrar till hela…

Köpte fönster och altandörrar till hela villan.. Skulle ta 3 dagar att montera. Nu är vi inne på månad 6 och ni är lååångt ifrån klara. Katastrofalt och väldigt slarvigt monterat.
Alla dessa dåliga omdömen är tydligen sanna. Aldrig varit med om sådan här dålig service. Sämst återkoppling.

21. marts 2022

Besvarelse fra Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Linköping

Hej Sara, tack för ditt omdöme!

Det du skriver ovan låter inte alls bra! Jag kan tyvärr inte se ditt ärende då du inte angett ditt ordernummer. Är du snäll och mailar oss denna informationen med ditt ordernummer så ska vi självklart se över ärendet och se till att du får en återkoppling. Det går bra att maila till service.center@mockfjards.se.

Tack på förhand.
MVH, Emma på Mockfjärds

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.