Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Karlstad Anmeldelser 14

4,4

Pumpgatan 5, 652 21 Karlstad, SE

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bra försäljare och snickare som var lokalt anlitad.Snabba besked och trevliga hantverkare dock blev det en felmätning på ett fönster som förlängt tiden för arbetet.Känns proffsigt och väl utfört.

Virksomheden har svaret

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Tilläggsbeställningen via er entreprenör funkade till 90%.

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Vinduesmontering
  2. Dørbutik
  3. Ovenlysvindueentreprenør
  4. Leverandør af vinduer

Skrevet af virksomheden

Vi säljer nyckelfärdiga fönster- och dörrbyten. Vi byter både för privatpersoner och Fastigheter/BRF:er.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Trevliga personer både försäljaren och…

Trevliga personer både försäljaren och montören som kändes pålitliga och omtänksamma. Bra utfört arbete.
Trivs med de nya fina fönstren.

23. oktober 2025

Besvarelse fra Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Karlstad

Hej Siv! Tack för ditt fina omdöme, så kul att läsa. Och vad härligt att du är nöjd med dina nya fönster, det gör oss glada 😊 Detta skickar jag vidare till alla berörda.

Allt gott!
//Ida.

Tilläggsbeställningen via er…

Tilläggsbeställningen via er entreprenör funkade till 90%.

6. juni 2024

Besvarelse fra Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Karlstad

Hej Rolf, tack för ditt omdöme. Vi tar det vidare till berörda. Önskar dig en fin sommar. /Elenor

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tillmötesgående och duktiga på sitt…

Tillmötesgående och duktiga på sitt hantverk.

26. juni 2024

Hej Per!

Stort tack för ditt fina omdöme!
Vad roligt att du känner dig nöjd med hantverket vi utförde, detta ska jag förmedla till berörda kollegor.
Trevlig sommar! // Erik

Bra kundbemötande

Bra kundbemötande
Bra leverans och montering

16. marts 2024

Besvarelse fra Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Karlstad

Hejsan, Stort tack för ditt fina omdöme. Vi önskar dig en fin kväll/Elenor

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Proffsigt och väl utfört arbete och trevlig försäljare.

11. september 2023

Besvarelse fra Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Karlstad

Hej Therese, tack för ditt fina omdöme! Va roligt att höra att du är nöjd med resultatet samt bemötandet. Vi beklagar såklart att det blev lite längre väntetid. Detta kommer självklart att framföras till de berörda! Ha en trevlig kväll// Emma på Mockfjärds

Det blev bra till slut

Det blev bra till slut, men lite bökigt på vägen dit./

29. juni 2023

Hejsan Mats!

Tack för ditt omdöme samt för din feedback.

Önskar dig en fin fredag,
Alma på Mockfjärds

Godkänt

Bra dialog godkänt

15. maj 2023

Hej Roger!

Tack för ditt fina omdömde!
Önskar dig en trevlig sommar!

/Oscar på Mockfjärds Fönster

Välgjort

Professionellt arbete

28. maj 2023

Besvarelse fra Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Karlstad

Hej Birgitta, Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med slutresultatet. Detta kommer självklart att framföras till de berörda. Ha det så bra! / Emma på Mockfjärds

Bra och snabb service.

Bra produkter. Snabb service. Proffsiga montörer.

24. april 2023

Hej Mona!

Tack för ditt fina omdöme & vad kul att du är nöjd med både produkt och montage, skickar vidare detta till berörda kollegor.

Ha det bra!
Med vänlig hälsning,
Erik på Mockfjärds

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Leverans i tid och monterad som…

Leverans i tid och monterad som avtalat, jätteduktiga montörer, blida och trevliga.

15. januar 2023

Hej Halvor!

Så kul att höra, detta ska jag självklart ta med berörda parter. Stort tack.

Önskar dig en fin måndag,
Alma på Mockfjärds

Duktig personal !

Duktig personal !
Justeringen av jalusierna är lite vek.
Hörde att ni har bytt leverantör på dessa.
Har ni kvar av de gamla greppen så skulle jag gärna
köpa . I så fall skulle jag gärna köpa 8 st .
Annars är vi helt nöjda !
MVH
Klas Bylin med fru.

26. oktober 2022

Hejsan Klas!

Tack så mycket för erat fina omdöme, det gör oss väldigt glada. Vad roligt att ni är nöjda.
Jag meddelar berörda parter och ber dom återkomma till dig. Trevlig kväll!
Med vänlig hälsning,
Erik på Mockfjärds

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

En positiv upplevelse från början till slut.

En positiv upplevelse från början till slut. Er försäljare, Sebastian Sanjta gav en utförlig presentation av Mockfjärds fönstertyper och tillval. Er fönstermontör Joakim Thunberg installerade fönstren lungt och metodiskt. Det var ett nöje att se honom och hans medhjälpare att arbeta och att få se slutresultatet. Vi fick efterfrågade information när vi kontaktade Mockfjärds huvudkontor om t.ex. leveranstiden för fönstren. Leveransen skedde den vecka som angivits i orderbekräftelsen.
Imponerande !!! Mockfjärds upplägg med tillverkning och installation är ett bra konkurensskraftigt affärskoncept. Vi är glada att ha valt Mockfjärds fönster framför för era konkurenter. Enda produktförbättring som vi vill förslå är att på era vridfönster utveckla fasta lägen för spröjsen istället för rörliga lägen. Vidare att montera de övre fönsterlåsen på Epok Tradition sidohängda fönster något lägre så att de lättare kan nås speciellt om det finns en fönsterbänk framför fönstret.
Med vänlig hälsning
Zoja & Stig Forsberg

17. august 2022

Besvarelse fra Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Karlstad

Hej Zoja & Stig, Stort tack för ert goda och utförliga omdöme. Vi är jätteglada att ni är nöjda och tackar för feedbacken om förbättringar. Det uppskattas mycket. Vi förmedlar detta vidare till berörda. Ha en fin kväll. Mvh, Elenor på Mockfjärds

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.