Via bol.com een pakketje besteld bij mobstore. Het zou de volgende dag geleverd worden. Volgende dag inderdaad een melding gekregen dat het pakketje bezorgd zou worden. Tot 23:00 gewacht, toen kreeg i... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
De levering is vlot. De klantenservice is top. Een waarschuwing: wanneer je naast magnetische oplaadkabels ook losse connectors bestelt, dan stuurt Mobstore je passende connectors voor die kabels ook... Se mere
Wij zijn erg tevreden over deze winkel! Een paar maanden geleden hadden wij een nachtlampje gekocht voor onze dochter. Het lampje werkte goed, maar ging wel erg snel kapot. Na één berichtje naar Mobst... Se mere
Wij hadden een astronaut galaxy projector gekocht. De afstandsbediening bleek niet te werken. Via e-mail contact opgenomen en binnen het uur antwoord dat er een nieuwe opgestuurd werd en die zat enkel... Se mere
Skrevet af virksomheden

Bloemersweide 54, 7081GG, Gendringen, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Heb onlangs een screenprotector met privacyglass besteld bij Mobstore. Aanzienlijk betere kwaliteit dan screenprotectors die ik eerder bij andere webshops heb besteld; glas dat evenredig dimt zodra je het scherm draait.
Tweede aankoop in een week. Wederom prima magnetische kabel.
En weer super snel in huis.
Nette communicatie ook buiten de shop om. Producten werken goed en ik ga er zeker meer bestellen.
Ik had maar een klein onderdeeltje nodig en bestelde dat even snel. Bij controle van de bevestiging bleek ik een fout in het adres te hebben gemaakt. Een mailtje naar Mobstore werd binnen een uur beantwoord, ze gingen het adres aanpassen. Weer een uurtje later kreeg ik de verzendinfo al binnen en de volgende dag had ik het onderdeeltje thuis. Het was zeer keurig verpakt en daardoor onbeschadigd gebleven. Ik kon het direct gebruiken, topservice voor een topprijs.
De astronaut projector die we al even geleden voor onze dochter hadden gekocht, had wat problemen met de afstandsbediening en dus hadden we een nieuwe besteld. Maar toen we het defect alsnog meldden, werden de kosten van de nieuwe zonder problemen gecrediteerd en mochten we beide apparaten houden. Veel beter dan allemaal apparaten heen en weer sturen. Hier kunnen vele bedrijven een voorbeeld aan nemen.
levering is nog niet ontvangen, maar correct en vriendelijk contact met handelaar.
Ze gaan artiekelen opnieuw opsturen.
Goede en fijne service, vriendelijk personeel en goede producten.
Al vaker wat besteld. Gaat super en ook super vlug. Enne goede producten voor een goede prijs.
Bijna te mooi om waar te zijn
Tot nu toe nog steeds tevreden met het geleverde product, heb in december een magnetische micro USB dongle gekocht en deze zit nog steeds goed vast in de telefoon. Zeer handig omdat reguliere Micro-USB kabels altijd binnen 1-2 maanden erg los zitten.
Enkele weken geleden een diffuser gekocht die helaas na verloop van tijd erg veel herrie was gaan produceren. Mobstore was zo vriendelijk om mij vanwege dit probleem een nieuwe diffuser te sturen. Ik was erg positief verrast door deze uitstekende service. Internet winkels hebben niet altijd een goede reputatie vanwege het feit dat deze winkels kennelijk alleen geïnteresseerd zijn in verkoop, en niet in after service. Bij Mobstore is dit gelukkig niet het geval. Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf en kan het iedereen van harte aanbevelen.
Mijn fout!
Ik heb jullie per abuis verwisseld met een andere webshop. Mijn klacht gaat inderdaad niet over jullie. Ik heb ook niets bij jullie gekocht.
Excuus voor de vergissing.
Bas
Retour niet mogelijk,
Ik had een jas voor mijn vakantie aangeschaft maar de bestelling werd maar niet geleverd. Mijn vragen via e-mail werden vriendelijk maar zeer traag beantwoord. Nu blijkt de jas te klein te zijn. Waarschijnlijk zijn het Aziatische maten:(
Ik wil de jas daarom retour zenden maar dit blijkt niet mogelijk te zijn.
Hopelijk komen ze alsnog met een oplossing.
Bas

Besvarelse fra Mobstore B.V.
Eens een setje oordoppen aangeschaft waar ik heel blij mee was. In 1,5 jaar waren ze 2x per ongeluk in de wasmachine en droger belandt, maar dat hadden ze overleefd. Op een gegeven moment waren ze toch op. Heb meteen dezelfde set aangeschaft. Helaas bleek er één oortje al binnen 3 maanden stuk. Contact via WhatsApp ging heel vriendelijk en vlot. Ze hadden mijn gegevems al gevonden voor ik het aanleverde! Nu wachten op mijn vervangende set, maar alle vertouwen in dat die in orde zal zijn. Dik tevreden over product én klantenservice.
Goed email contact na verkeerde bestelling van mij