En leverandør med tillit
Jeg reiser mye og er avhengig av god nett og linje, her leverer mobino 10/10.
Service inne minst er også 10/10. Lett å snakke med og er til hjelp ved hvert minste problem
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg reiser mye og er avhengig av god nett og linje, her leverer mobino 10/10.
Tidligere brukte jeg Chess. Disse hadde Norges beste kundeservice, men når de ble solgt forsvant også den gode kundeservicen.
Etter dette har jeg prøvd ALT. Talkmore, Telenor, phonero, Telia m.m. Men, igjen og igjen er kundeservicen søppel.
Men så dukket endelig opp et selskap med fokus på kundeservice. MOBINO
Mobino er etter min mening en klar kandidat til kundeservice prisen! Fortsett med det gode arbeidet! Jeg heier virkelig på dere.
Veldig behjelpelige og imøtekommende. Overgangen gikk fort og fikk god hjelp til alt.
Top service 😀
Veldig fornøyd så langt. God dekning, stabil hastighet og enkel admin. Ryddig og pålitelig leverandør som leverer det de lover! Anbefales.
Supert fornøyd!
Fikk tilsendt nytt e-sim hjelp på selveste 1/5! Der alle var stengt, kom en mobino ansatt på jobb for å hjelpe meg!! 👍🏻
De prøvde å lure meg på en avtale med 5 års bindings tid, obs obs! de sa avtaletid men leste gjennom avtalevilkår og det er er 5 års bindingstid.

Besvarelse fra Mobino
Sømløs overgang som lovet!
Litt lenger portering enn forventet bare

Besvarelse fra Mobino