God, hurtig og fleksibel service :-) man får det, man lejer, til en helt fair pris. Kan anbefales.
Udlejning af mobil vildmarksbad og mobil sauna. Vælg stedet samt tiden, og vi sørger for ægte afslapning til Dem og Deres krop. http://www.mobilehotfun.dk/dk/ Mobil Hot Fun – er et unikt tilbud, der kombinerer underholdning og afslapning. Det kan nydes af såvel børn som voksne og er uafhængig af vejret. Om solen skinner, det regner eller der ligger sne er dette et strålende tilbud til hele familien. En dejlig oplevelse som kommer hjem til dig, så du ikke skal spilde tiden med at finde underholdning langt fra dit hjem eller spilde tid på transport. Skal du holde fest eller bare hygge med familie og venner, kommer vi hjem til dig eller hvor du ønsker det for en nærmere aftale. Ønsker du at slappe af efter arbejde eller fejre en vigtig begivenhed eller bare have det sjovt og være sammen med venner eller familie, er Mobil Bad Fun lige hvad du har brug for. Formålet er at slappe af, og for en stund glemme de daglige rutiner og have kvalitetstid sammen med dem du holder af og få en god wellness oplevelse. Vi kan tilbyde mere end vand underholdning, snart sagt alt til glæde og afslapning dækkes af vores underholdnings koncept f.eks kan du bestille sidde sække, puder og trampoliner, så der venter jer mange overraskelser som vil garantere en fantastisk stemning til festen eller andet arrangement. Udendørs mobil vildmarksbadleje, mobil sauna, lej en transportabel sauna, Lej en transportabel vildmarksbad, mobil spa, lej af spa. Inviter familie og venner, find det rette tidspunkt og sted, og vi vil tage os af din/jeres fest og gøre den uforglemmelige og underholdende!
Frederiksværk, 3300, Rypevej 1, Danmark
Jeg og mine gæster var meget tilfredse med service
virkelig taknemmelig. kommer til tiden. god stemning og dejlig sauna :)
Dårlig kundeservice. Svarer aldrig på min henvendelse. Måske er det fordi, at jeg forsøger at gøre dem opmærksomme på, at de har lavet en fejl.
God service eller mangel på samme.
Det her firma, kunne ligeså godt hedde, lej en spa og find selv ud af resten
Vi modtog ingen ordrebekræftelse ved bestilling, vi har ingen generel information modtaget, dagen før, får jeg en mail med adresse hvor vi kan afhente, men alt derfra skal vi så selv gætte os til.
Hvad kræver det, at have klar inden dagen, fx brænde følger ikke med eller tændvæske, information og afhentning/tilbagelevering, tilbehør, hvor meget brænde, man skal regne med at bruge, hvad skal man selv sørge ifht rengøring, klor i vandet, osv osv. vi viste intet, da ingen af os, nogensinde har skulle tænde op i et spabad før.
Det er ikke muligt at ringe firmaet op, alt forgår gå mail. Vi får at en SMS’om vi skal køre ud til en adresse, hvor nøglen ligger i en pose. Der er simpelthen Ingen til at overleverer os, den her spa eller vejledning om hvordan vi skal skal gøre herfra.
Derudover ifht betaling - fik jeg en mail, om jeg skulle mobilepay 400 kr for depositum (hvilket er ok). Da vi henter spaen, får vi at vide deres mobilepay er i stykker og vi bare skal ligge de resterende 600kr for deres mobilepay virker pludselig ikke, dagen efter ved aflevering, skal vi betale 200kr for rengøring, fair nok men nu virker deres mobilepay igen. - useriøst !
Hold nu op et uambitiøst firma.
Hermed en dårlig 1 stjerne anmeldelse på vej til trustpilot!
Absolut ingen anbefalinger herfra
Dejligt vildmarksbad, men hjemmeside var på engelsk og ved afhentningsstedet talte de kun engelsk.
Der stod afhentning i Sabro ved Århus, men vildmarksbadet skulle hentes i Ebeltoft hvilket gav 2 timers ekstra kørsel.