1. Elektroværksted
  2. Computerbutik
  3. Reparation af mobiltelefoner

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Skifter glas på alle telefonmodeller, Panserglas og alt tilbehør til mobiltelefoner

3,7

Middel

Bestilte er julecover

Bestilte et julecover, som desværre ikke levede op til forventningen.
De leverede fra dag til dag og da jeg sendte et billede af coveret (som ikke så særlig pænt ud… der må være sket noget med det) så refunderede de pengene uden problemer.
Jeg har handlet der flere gange, med stor succes. Så det kan anbefales at handle der.

6. november 2022

For lille panserglas

Min datters mobil skulle ha ny skærm. Vi afleverede telefonen i troen på at kunne hente den dagen efter, om fredagen. Jeg bliver ringet op fredag og får at vide at der er kommet en forkert skærm hjem og den kan ikke blive lavet før mandag. Det er okay, siger jeg, og som plaster på såret får vi panserskærm på gratis. Mandag kommer vi ned og skal hente telefonen. Der er ikke kommet panserglas på endnu, men det kan han lige gøre. Han sætter skærm på, men er åbenbart ikke selv tilfreds, for han tager den af igen og leder lidt efter en anden skærm. Det har han tydeligvis ikke, for han ender med at sætte et panserglas på som overhovedet ikke passer til telefonen. Det er alt for lille. Han kommentere det ikke engang da han rækker os telefonen, men giver indtryk af at det er helt normalt at få et panserglas på som ikke panser. Jeg synes det er dårlig service og dårlig stil. Jeg finder et andet sted at få repareret vores telefoner en anden gang

19. september 2022

Hej Marianne,

Vi beklager meget at du er gået herfra med en dårlig oplevelse, og dette tager vi selvfølgelig til os, og bruger dette til at forbedre vores service og vores ydelser i fremtiden. Du er meget velkommen til at kigge ned forbi os, og så kan vi i fællesskab se om ikke vi kan finde en løsning. Vi siger dog alligevel mange tak, fordi du gad at anmelde din oplevelse hos os, da det er anmeldelser som disse, som er med til at forbedre os.

Rigtig god dag til dig.

Mobil-manden - Bjerringbro

jeg var sammen med min datter fordi…

jeg var sammen med min datter fordi mobil manden i Bjerringbro for at få skiftet et batteri i en brugt iPhone 6. Da vi kommer ind forklare vi at vi ikke selv tror at det er batteriet da det har været skiftet indenfor de sidste 3 måneder. Vi får af vide at det er batteriet der er dødt efter han har haft målt på det og at han ikke er i tvivl og vi føler at han allerede er igang med at skifte batteriet inden han næsten får den i hånden. Vi får af vide at vi kan gå en tur og komme tilbage også vil han skifte batteriet. Da vi har hentet mobilen og gjort efter forskrifterne mht. at få ladet den op til 100% virker mobilen stadig ikke ordentligt og den taber strømmen hurtigere end før batteriskiftet. Vi beslutter at køre ind til mobil manden igen dagen efter, da vi ikke syntes det kan være rigtigt, men her bliver vi mødt af et svar der lyder at mobilen bliver brugt “forkert” Vi får her ikke mere hjælp til mobilen. Han er sur og vrissen og man føler sig bestemt ikke velkommen.
Dog snakkede vi med to unge ansatte som havde fuld forståelse for vores problem og de mente at der skulle gøres noget da problemet jo ikke var løst, tværtimod.

Kan ikke anbefale denne forretning til andre og servicen er dårlig.

18. november 2021

Hej Pernille,

Tak fordi du anmelder dit besøg, det er anmeldelserne som gør at vi kan forbedre os og vores service, og jeg kan se at vi har noget vi skal have kigget på med din anmeldelse... Det lyder som noget af en situation, vi beklager meeget at du har fået en oplevelse af at vikke vil hjælpe og at servicen er kritisabel, vi gør alt hvad vi kan for at gøre alle vores kunder tilfredse med deres besøg... Derfor håber vi selvfølgelig også at du måske vil kigge ned engang til, og lade os forsøge at udbedre situationen. Jeg har desværre ikke oplevet den pågældende situation, men er meget lydhør hvis du kontakter mig eller kigger ned :) Jeg beklager meget! Jeg vil dog alligevel sige dig stor tak for ris, fordi det gør at vi kan sørge for at de næste kunder ikke får samme oplevelse :)

Håber du kigger ned, om ikke andet så må du have en helt fantastisk jul... :)

Hej Jeg var på Frederica Messe

Hej Jeg var på Frederica Messe, hvor jeg fik købt og monteret nyt panserglas på min telefon, super godt fin og hurtig betjening.
Tak til Mobil - Manden.

24. oktober 2021

Hej Kristian,

Altid skønt med beskeder som disse! Kæmpe stor tak til dig, fordi at du gider at bruge et par minutter på at fortælle os dette :) Vi håber bestemt på at se dig igen næste år, ellers ved du hvor vi er ;)

Rigtig glædelig jul til dig! :)

Dårlig service

Skulle have Panzer glas på. Ekspedient skulle lige være færdig med en reparation, hvilket selvfølgelig var ok, selvom den først blev hentet senere. Så jeg venter. Så kommer det andre kunder der bliver ekspederet. Ikke ok når man har ventet længe. Så jeg finder et andet sted

23. juni 2021

Hej Annie,

Dette beklager vi meget, nu har jeg ikke set eller oplevet den pågældende situation, men det lyder bestemt som en engangsforestilling fra vores side... Vi beklager meget, at du har ventet, og derefter er blevet tilsidesat. Vi vil selvfølgelig tage en snak med alle vores medarbejdere, og forsætte med at arbejde på at yde en endnu bedre service end dagen forinden. Vi beklager din oplevelse, og håber at vi kan give dig en mere positiv oplevelse ved et andet besøg.

Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag Annie, og vi håber vi ses en anden gang - nyd sommervejret derude :)

Mobil-manden - Bjerringbro

Meget tilfreds med Mobil-manden Drive!

Meget tilfreds med Mobil-manden Drive i Thisted!
Fik skiftet skærm på min iPhone 6S på en time til en særdeles rimelig pris!
Om eftermiddagen finder jeg så ud af at selfie-kameraet ikke virker, så tilbage igen. Den unge mand fixer det hurtigt med en helt ny kamera-enhed uden beregning, da det er fem minutter i lukketid og han ikke kan nå at fejlsøge om fejlen er sket under skærmskiftet.

God service, og flot og hurtig reaktion.

11. juli 2020

Hej Mikael,

Vi sætter meget pris på at du har valgt at bruge et par minutter på at anmelde din oplevelse hos os, og vi er meget glade for de fine ord! Der er altid en risiko for at dele kan gå i stykker under reparationerne, og disse dele påtager vi os selvfølgelig ansvaret for at have beskadiget i disse tilfælde. Endnu en gang skal du have mange tak for anmeldelsen, da denne ikke blot hjælper os, men også alle vores andre kunder! :)

Vi ønsker dig en rigtig dejlig sommer, og håber på at du vil handle hos os igen en anden gang.

Mobil-manden
Sander Pedersen

Vi brugte Mobil-Manden i forsommeren og…

Vi brugte Mobil-Manden i forsommeren og vores enheder har virket upåklageligt siden den var et smut forbi dem.

DE KAN KUN ANBEFALES

9. september 2019

Besvarelse fra Mobil-manden

Hej Reuter, mange tak skal du have for den venlige besked. Det gør os utrolig glade at du gider skrive en anmeldelse, da denne både hjælper os samt vores kunder :) Mange tak for besøget, vi håber på at se dig igen :)

Hav en dejlig dag,

Mobil-manden

Jeg er bange for at Mobil manden ikke…

Jeg havde en meget uheldig episode hos Mobil-manden, men efter lidt snak frem og tilbage kom vi tilbage på sporet igen.
Jeg håber at de har lært noget...I det mindste rettede de op på problemet.

25. juli 2019

Hej Christian,
Igen så beklager vi meget episoden, der er blevet snakket om det hernede, og alle har fået en opsang, da vores kunder skal behandles med respekt. Er meget taknemmelig for at du gad give os et forsøg på at rette op på fejlen, og du kan tro vi har lært af det.

Håber du nyder resten af sommeren, samt at vi ser dig i butikken igen på et senere tidspunkt.

Daglig leder - Skive

Denne butik yder en fantasrik service…

Denne butik yder en fantasrik service på alle måder og er fuld forståelig med alle mine problemer og finder altid en eller anden løsning på det.
Jeg oplevede på et tidspunkt at jeg ikke kunne komme i kontakt med mit teleselskab da jeg er en lidt ældre person de satte en arbejder på som hjælp mig i hele 3 timer og jeg skulle betale sølle 50 KR for det, syntes slet ikke jeg kan klage over servicen

29. september 2018