Moberri Anmeldelser 53

3,8

Opgelet, dropshipper! Het lijkt alsof je in Nederland bestelt, via de track and trace ontdekt dat mijn bestelling via een vliegtuig geleverd werd... Had 10 dagen geleden een handtas besteld, die vand... Se mere

Bestelling duurde wel iets langer dan gehoopt, maar klantenservice hield me keurig op de hoogte en stelde me ook gerust. Product is echt om trots op te zijn. Zo'n mooie tas, fijne indeling en ben verl... Se mere

3,8

God

Svarer typisk inden for 1 uge

Extreem lang op de levering moeten…slechte kwaliteit

Extreem lang op de levering moeten wachten en vooraf niet duidelijk dat retour naar China op eigen kosten dient te gebeuren (dit kan oplopen tot 30
Euro en is niet in verhouding). De kwaliteit staat dus niet in verhouding tot de prijs van de Voyagebag die ik in 2 voud voor 60 euro heb aangeschaft. Ik had er nog geen 5 euro per stuk voor over gehad.. veel te duur voor lichte en slappe kwaliteit en volgens mij niet waterdicht wat word beweerd. Jammer een miskoop die niet te ruilen is want dan heb ik 30 euro betaald voor niks ..

14. april 2026

De puffy tote is echt een vibe

De puffy tote is echt een vibe. Ik wist niet zeker of mijn laptop, planner en waterfles erin zouden passen zonder dat hij overvol zou lijken, maar dat doet het wel. En hij behoudt zelfs zijn vorm. De verborgen vakken zijn mijn favoriete detail omdat ze eindelijk een plek geven aan kauwgom, lippenbalsem en bonnetjes die normaal door mijn tas zwerven. Een chique, comfortabele optie die niet schreeuwt dat het een werktas is. Love it.

12. februar 2026

Het laptopvak is goed gevoerd en geeft…

Het laptopvak is goed gevoerd en geeft me een veilig gevoel bij het meenemen van mijn apparaat. De indeling binnenin is heel logisch. Make uptasje, oplader, notitieboek, zonnebril alles heeft een eigen plek. De kwaliteit voelt premium aan. Makkelijk een van mijn favoriete aankopen van dit jaar.

21. februar 2026

Ik was verrast hoe comfortabel deze tas…

Ik was verrast hoe comfortabel deze tas is om te dragen, zelfs als hij vol zit. De banden snijden niet in mijn schouder. De vakken zijn diep genoeg om echt nuttig te zijn. De strakke, minimalistische look past bij al mijn outfits. Ik gebruik hem elke dag.

16. februar 2026

Ik had niet verwacht dat dit mijn…

Ik had niet verwacht dat dit mijn dagelijkse tas zou worden, maar hier zijn we dan. Hij houdt mijn werkspullen, make uptasje en waterfles georganiseerd zonder zwaar te voelen. De banden zijn zacht, wat ik waardeer op lange dagen. De indeling voelt alsof hij ontworpen is door iemand die zelf tassen gebruikt. Heb hem al aan vrienden aangeraden.

16. februar 2026

Deze toilettas is een redder in nood…

Deze toilettas is een redder in nood voor iemand zoals ik die te veel voor het geval dat spullen inpakt. Ik was verbaasd hoeveel erin past zonder boxy te worden of lastig te sluiten. De mesh vakken helpen me alles meteen te vinden. Zelfs mijn full size shampooflessen passen erin als het nodig is. Hij heeft elke toilettas die ik ooit had vervangen.

29. januar 2026

Ik had niet door hoe hard ik een…

Ik had niet door hoe hard ik een gestructureerde tas nodig had tot ik deze ging gebruiken. Geen gezoek meer naar sleutels of lippenbalsem. De vakken houden alles netjes op zijn plek. Hij staat super chic bij winteroutfits. Ik krijg constant complimenten.

24. januar 2026

Mijn favoriete detail is hoe makkelijk…

Mijn favoriete detail is hoe makkelijk de binnenkant schoon te maken is. Ik mors vaak, dus dit is echt een opluchting. De indeling zorgt ervoor dat alles op zijn plek blijft. Het formaat werkt zowel voor werk als korte trips. Hij is stilletjes mijn meest gebruikte tas geworden.

24. januar 2026

De kleur trok me eerst aan

De kleur trok me eerst aan, maar de functionaliteit zorgde ervoor dat ik bleef. Ik kan hem meenemen naar werk en daarna direct door naar een etentje en hij ziet er nog steeds verzorgd uit. De rits loopt soepel, zelfs als de tas vol zit. Mijn laptop past erin zonder ruimte op te offeren voor mijn make up. Echt een doordacht ontwerp.

30. januar 2026

Ik was verrast hoe comfortabel hij is…

Ik was verrast hoe comfortabel hij is om te dragen, zelfs als hij vol zit. De banden snijden niet in mijn schouders. De vakken zijn diep genoeg om echt nuttig te zijn. De strakke, minimalistische look past bij alles. Ik gebruik hem dagelijks.

12. januar 2026

Goede (klanten) service!

Eerder schreef ik een negatieve recensie omdat ik een ander product had ontvangen dan op de afbeelding stond en het onduidelijk was dat het om dropshipping ging uit China. Echter, nadat ik contact had gehad met de klantenservice werd dit zeer correct opgepakt en dat verdient 5 sterren. Ik hoefde het product niet terug te sturen en ik werd volledig schadeloos gesteld.

10. december 2025