Bra produkter, fin service. Beställde tisdag em och paketet levererades till min postlåda dagen efter. Kan varmt rekommendera både produkter och företag. Det är mitt tredje köp jag gör och varje gå... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Vilken frakt, beställde och fick de dagen efter. Fantastisk snabb transport. Snygga lyxiga skal. Köpte tre st passar elegant, och vill man passa in sitt klädesplagg byter man färg på skalet. Snygga m... Se mere
Mobilskalet är väldigt fint och har en snygg färg. Kvaliteten känns mycket bra och materialet är stadigt. Förpackningen var också genomtänkt och såg bra ut. Dessutom gick leveransen väldigt snabbt, vi... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
MOBBI är ett varumärke för dig som söker en exklusiv upplevelse som får dig att känna dig speciell utan att det känns överdrivet. Våra svenskdesignade mobilskal kombinerar ren minimalism med en tidlös känsla av lyx. Varje produkt skapas med material av hög kvalitet, och vi arbetar alltid med att hitta den perfekta balansen mellan estetik, funktion och hållbarhet. MOBBI handlar om känsla, lugn och autenticitet. Det är ett varumärke som följer dig i vardagen och förstärker din personliga stil utan att ta över. Vi skapar bara produkter vi själva använder, och det är just därför vårt sortiment är så noggrant utvalt.
Kontaktoplysninger
Flöjelbergsgatan 3A, 431 37, Mölndal, Sverige
- info@mobbi.se
- mobbi.se
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Sämst
Skickade fel vara. Gick inte att kommunicera med kundtjänst. Hade tagit det via Klarna och även dem fick problem med Mobbi som sa att jag inte skickat varan i retur fast jag hade bevis från PostNord. Sämsta service jag varit med om.

Besvarelse fra MOBBI SWEDEN AB
Elegant with top high quality!
So elegant with a top high quality!
Very comfortable to hold in the hand. The best ever you can buy!

Besvarelse fra MOBBI SWEDEN AB
I have had the case since 2 months ago…
I have had the case since 2 months ago and Im very satisfied. Great product and service!

Besvarelse fra MOBBI SWEDEN AB
Den passade inte runt kameran så för…
Den passade inte runt kameran så för att vara ett ganska dyrt skal som skulle vara lyxigt var inte de den upplevelsen som jag fick.

Jag är Såå nöjd
Jag är Såå nöjd med mina mobilskal från MOBBI.SE.
De är så fina, eleganta och stilrena med super bra kvalité 👌🏻

Ett företag lita på
Ett företag lita på, det jag köpte passade inte min mobil. Och deg var noll problem med retur.

Besvarelse fra MOBBI SWEDEN AB
Snyggt och skönt att hålla i
Har precis fått mitt nya skal, almond Brown, och det gick superfort och levererades i en väldigt snygg förpackning. Känns riktigt bra och ser lyxigt ut så det ska bli spännande att se hur det håller framöver. Mycket möjligt att jag beställer fler färger.

Besvarelse fra MOBBI SWEDEN AB
Allt gick bra och smidigt och att…
Allt gick bra och smidigt och att kundservice svarar även väldigt snabbt vilket är bra om det är så att man behöver hjälp. Nöjd med produkten!

Like it!
Very nice, slim and elegant phone case, still the quality feels robust and good. The only thing that could be improved is the grip. It’s a bit slippery and with a larger and heavier phone model it tends to slip down through my hands when I hold it (when lying down). The sides could be ribbed for a better grip. Otherwise a very good and priceworthy case!

Jättefint och skönt skal
Jättefint och skönt skal. De som drar ner lite på betyget är att det ser lätt flottigt ut och jag trodde de skulle täcka dispalen bättre, kanterna skyddar inte framsidan någonting.
Jag har två småbarn och mobilen åker lätt i backen 😅

Besvarelse fra MOBBI SWEDEN AB
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.