Møller Nielsens Tegnestue Anmeldelser 6

4,2

1. Arkitektfirma

Møller Nielsens Tegnestue har fra starten i 1950 stået for høj kvalitet indenfor arkitekttegnede villaer, boligforeningsboliger, kontor- og erhvervsbyggeri. I de senere år er der kommet en række kulturbyggerier og skolerenoveringer til reference listen.

4,2

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Professionel, grundig og tryg rådgivning

Vi havde fornøjelsen af at få Jens Kristian til at gennemgå vores nybyggede hus, og det var en virkelig god oplevelse. Han var punktlig, venlig og grundig i sin gennemgang. Han tog sig tid til at forklare detaljer og gav en generel rådgivning omkring huset.

Rapporten blev sendt samme dag, og var overskuelig med relevante observationer, som gav os et klart billede af husets mangler. God måde til at byggefirmaet kunne udbedre dette.

Vi kan varmt anbefale Jens Kristian til andre, der ønsker en kompetent og tillidsvækkende byggesagkyndig.

31. juli 2025

Vi byggede i 2019 og har mere eller…

Vi byggede i 2019 og har mere eller mindre siden da kæmpet med vores byggefirma angående vores murværk, der flere gange er blevet omfuget men bliver ved med ikke at være udført tilfredstillende. Efter 1/2 år hvor de simpelthen stoppede med at svare på vores henvendelser vidste vi at vi skulle have hjælp udefra. Vi kontaktede derfor i september 2023 Jens Kristian fra mntarkitelter. Det var det bedste vi valg vi nogensinde har taget.. efter to besøg som Jens Kristian arrangerede med byggefirmaet er vi nu endelig kommet i mål med en fornuftig plan for vores hus. Vi er ikke et sekund i tvivl om at vi endnu ikke var kommet et skridt videre på egen hånd, så vi er yderst taknemmelige for hans faglige viden og kunnen og hans professionelle tilgang. Han kan klart anbefales.

18. april 2024

Jens Kristian som byggesagkyndig ved nybyg

Vi har haft Jens Kristian fra MNT Arkitekter som byggesagkyndig på vores nybyg og er ovenud tilfredse med samarbejdet. Han er fagligt meget dygtig men også rigtig god til at kommunikere i et sprog der er forståeligt for os, der ikke kender til byggeteknisk sprog, og svarer desuden hurtigt på alle spørgsmål. Han har haft den primære dialog med vores byggeleder hos entreprenøren og hele tiden været up to date på hvornår hvilke dele af byggeriet skulle udføres. For os, uden byggeteknisk erfaring, har det gjort vores process så meget nemmere, at vi trygt kan overlade det byggetekniske til Jens Kristian, så vi kan bruge fokus på alle de andre ting der også er i forbindelse med nybyg. Spar endelig ikke pengene til en sagkyndig, de er godt givet ud - især ved Jens Kristian fra MNT Arkitekter. :-)

6. oktober 2023

Hej Mads
Tak for anmeldelsen - jeg er glad for at vi kunne hjælpe jer og at det blev en god proces for jer. Håber at I nyder det nye hus.

Kreativ og engageret!

Rune Dybkjær fra MNT Arkitekter har udformet et virkelig spændende skitseforslag til os og hjulpet med myndighedsansøgning. Rune har imponeret med sine kreative idéer og sin evne til at sætte sig ind i vores ønsker og behov. Han har arbejdet hurtigt men grundigt og udvist stort engagement og indlevelse i vores projekt. Resultatet har klart oversteget vores forventninger, og vi kan varmt anbefale MNT Arkitekter, hvis I går med byggeplaner.

19. juni 2022

Besvarelse fra Møller Nielsens Tegnestue

Tak for anmeldelsen - det er altid dejligt at høre at det engagement vi lægger i vores opgaver kan mærkes.

Vi kan på det varmeste anbefale Rune og…

Vi kan på det varmeste anbefale Rune og MNT Arkitekter. Da vi skulle bygge nyt hus gik vi i første omgang til de etablerede typehusfirmaer, der lover at kunne tegne og bygge ”din drømmebolig”.
Hvor svært kunne det være, vi kunne jo bare tage udgangspunkt i en af deres ”standard tegninger” og så få deres arkitekt til at rette det lidt til efter vores ønske. Men det kom aldrig til at virke.
Dels havde vi købt en ”udsigtsgrund”, hvor vi naturligvis gerne ville have huset optimeret i forhold til udsigt, solforhold og grundens udformning og begrænsninger. Dels var det svært at få byggefirmaerne til at investere ”meget tid” i at lave den optimale plantegning, før vi have skrevet under – og vi ville jo ikke skrive under, før vi havde en rigtig god ide om, hvilket hus de ville bygge til os. Og endelig var nogen af byggefirmaernes ”arkitekter” vist ”kun” bygningskonstruktører. Det er sikkert godt, når huset skal ”beregnes”, men ikke når der skal tænkes rumoplevelse og lysindfald.

Så efter en del forgæves forsøg endte vi med at kontakte MNT Arkitekter og Rune. Selvom vi bor på Sjælland kom Rune herover, og besigtigede grunden sammen med os. Derefter brugte vi et par timer på at snakke ønsker til den nye bolig. Vi berørte både vores ønsker med hensyn til udtryk og funktion, men vi snakkede også en del om hvordan vi faktisk ville bruge boligen i vores dagligdag. Allerede inden Rune gik rigtigt i gang, bemærkede vi at opgaven blev taget meget mere seriøst end vi havde oplevet med byggefirmaerne. Runes første ønske var nemlig, at vi fik en landmåler ud, så grunden kunne måles ”helt præcist op”, både med hensyn areal, men specielt med hensyn til højde, så grundens potentiale kunne udnyttes bedst muligt indenfor lokalplanens og omgivelsernes rammer. Selve processen tog omkring 3 uger i kalendertid. Rune sendte os er par design forslag, som vi diskuterede og til sidst stod vi med et par meget detaljerede ”tekniske tegninger” og 10 ekstra sider med huset set fra forskellige vinkler, indefra og udefra. Desuden havde Rune lavet en tegning, der gennemgik principperne for husets design vedr. lysindfald, ”linjer” og ”gangforbindelser”. Der var virkelig tænkt over tingene, og det så godt ud. Og helt anderledes end nogen af de tegninger vi tidligere havde diskuteret med byggefirmaerne – eller havde tegnet selv for den sags skyld.

Det var nu de tegninger vi tog til en række typehusfirmaer. Nu kunne vi sådan set bare koncentrere os om at vurdere firmaerne på pris og håndværkerkvalitet. Vi skulle ikke forsøge at sammenligne forskellige forslag fra forskellige firmaer, nu skulle vi bare have en pris på at bygge det hus vi selv havde designet ned i mindste detalje.

I dag sidder vi i vores nye hus, som vi er rigtig glade for. Det er blevet både flot og funktionelt, og der er en rigtig god adskillelse mellem de forskellige områder, uden at der er nogen egentlig spildplads. Og så tror vi, at Rune har fået det absolut optimale ud af vores grund. Som typehusfirmaets byggeleder sagde på et tidspunkt: ”Det hus skal jo sættes ned med en pincet”. Det er det så også blevet, og vi er rigtig glade for resultatet.

Til andre, der overvejer at bygge nyt hus, kan vi varmt anbefale fremgangsmåden med selv at finde en arkitekt til at lave tegningerne, og vi kan varmt anbefale Rune, der er virkelig dygtig, grundig og professionel.

9. juni 2022

Hej Benny
Tak for din anmeldelse - det er altid en fornøjelse når vi får mulighed for at gøre en positiv forskel i et byggeprojekt, ikke mindst på så fin en grund som jeres. Jeg håber at I får stor glæde af huset i rigtig mange år.
Rune

Dygtige folk og gode priser Struer Fri Fag og Højskole har et…

Struer Fri Fag og Højskole har et fantastisk samarbejde med MNT, der altid kommer med spændende og realistiske bud til en fornuftig pris.

26. april 2022

Besvarelse fra Møller Nielsens Tegnestue

Tak for anmeldelsen - vi glæder os til at skulle i gang med at realisere de nye spædende projekter der er i støbeskeen hos jer.