HOLD JER LANGT VÆK!
HOLD JER LANGT VÆK!
Ejeren af det her såkaldte tømrer og snedker firma er IKKE uddannet tømrer eller snedker. Og det viser hans evner også hvorfor. Vi troede desværre på ham og indgik en aftale om, at han skulle lave vores tag. Det var et mareridt og da vi bad ham stoppe arbejdet, fordi taget ikke var lavet korrekt. Stak han halen mellem benene og stak af fra jobbet. Byggesagkyndigs rapport efterfølgende viser så store fejl ved konstruktionen samt det lagte undertag, at det hele skulle tages ned igen og bygges op fra ny. Vi forsøger gentagne gange at få Magnus Lind Madsen i tale uden held. Tilgengæld begynder han at slynge om sig med alle mulige tal på, hvad vi måtte skylde ham. Vi beder ham sende alle fakturaer på de tal, han kommer med. Men det kan sjovt nok ikke lade sig gøre. Vi beder ham om, at alt fremtidig kontakt sker via vores advokater, så vi få sagen ud af verden. Dernæst begynder han, at opsøge vores børn på messenger chat og får andre til at komme med trusler om, at de kommer og smadre taget. Så en dag står han pludselig ved vores hus og truer os. Politiet må komme og få ham fjernet. Så begynder vi pludselig at få alle mulige inkasso indkaldelser fra forskellige indkøbte byggematerialer og hårdehvidevare, som vi aldrig har været i nærheden af. Og sidste i den portefølje er, at der dukker mystiske mennesker op på vores adresse og fortæller, at der vil komme nogen smadre vores ting. SÅ FIND EN ANDEN TIL AT UDFØRE JERES OPGAVE!