MM Flyt ApS Anmeldelser 21

4,4

4,4

Omhu og venlighed

Vi har gennemført en flytning med tunge og ukurante ting og med besværlige adgangsforhold.
De kom 3 mand i to biler, var der til tiden, og de fik flyttet med omhu og præcision. Hele vejen igennem med venlighed, god tone og godt humør.
Vi savnede lidt bedre kommunikation op til selve flytningen (måtte rykke for svar flere gange), og hvis dét også havde været snorlige, var vi helt sikkert landet på 5 stjerner. Nu bliver det 4 store stjerner og en anbefaling!

10. oktober 2025

Deres vid på alle parametere .

Fantastisk ovetblik, hensyntagen over for støj til naboer mm. Godt styret af Martin, med ham og hans dygtig hjælpere. Det er folk der arbejder og ikke bruger deres tid på at glo på deres computere.

18. september 2025

Fuldstændig fremragende firma

Fuldstændig fremragende firma. Det bedste jeg har prøvet i DK til klaverflyt. De klarede klaverflyt af kæmpe tungt gammelt Hindsberg til UG +
Anbefaler varmt til alle der vil have flyttet noget tungt med nænsomhed og overskud

27. juni 2025

Effektiv og super professionel…

Effektiv og super professionel flytning!
MM Flyt kom med 3 effektive flyttemænd, der flyttede 2 gamle - og mega tunge - pengeskabe fra 1. sal. De kom ca 36 timer efter 1. kontakt og klarede opgaven til UG+++ De havde en rigtig god tone, god humor og var bare hjælpesomme. Mange tak for hjælpen!

20. marts 2025

MM Flyt var super professionelle

De to flinke herrer fra MM flyt var super professionelle, og de behandlede mit gamle H&M flygel virkelig godt i forbindelse med flytning.
Jeg fik god service til en virkelig rimelig pris.
Mange tak!

11. oktober 2024

Dukkede heller aldrig op her

Heller ikke hér, dukkede flyttemændene op - trods de var booket 1,5 mdr i forevejen. Jeg ville blive ringet op, men som om..! Ingen kontakt herfra, men kaos omkring mig. Men dèt kan jo være ligegyldt for dem, hvis de har fået en bedre og dyrere opgave.
Her står jeg selv med en nu akutflytning, til dobbel-op pris..
Absolut no go! Ingen ros eller anbefaling herfra..

8. april 2024

Professionel og hurtig flytning

Professionel og hurtig flytning

Jeg talte med Martin fra MM Flyt om en flytning af et arvet flygel, og var ikke ude i god tid, men Martin og hans kollega sørgede for at hente og sætte det op allerede dagen efter vores samtale!
Enormt professionel flytning og dertil vidende indenfor placering af instrumentet, for at få bedst mulig lyd ud af det.

5 stjerner herfra!

- Peter

13. september 2023

God oplevelse

Mit klaver på 100+ år, som er meget tungt og tidligere har været besværligt at flytte, klarede Marius og Mads hurtigt og uden skadepåførsel. De var professionelle og meget venlige. Fuldstændig top oplevelse til selve flytningen. Der gives dog 4/5 stjerner, fordi det tog mig omtrent 5 opkald, samtlige beskeder uden svar og over en uge blot at få en aftale i hus med Martin. Ret åndssvagt.

5. september 2023

Forfærdelig oplevelse

Forfærdelig oplevelse! MM flyt, der skulle flytte et 1,95 m langt flygel ned fra 4. sal var for det første aldrig til at komme i kontakt med efter første henvendelse, og da vi endelig fik presset et tidspunkt ud af dem, dukkede de op med to mand og gik igen, for det kunne de da ikke klare! Nej, Martin Munk havde selv sagt, at der skulle 3-4 til! Mange mennesker blev ulejliget til ingen nytte. Mest uprofessionelle opførsel, jeg har oplevet. Kan IKKE anbefales.

8. juni 2023

MM Flyt dukkede aldrig op

MM Flyt dukkede aldrig op. Først efter to timer behagede det Martin at svare telefonen - han havde et problem med en lift og ville ringe tilbage. Det gjorde han aldrig. Tilbage står man med et klaver og en ødelagt dag. MM Flyt får ikke chancen igen.

2. juni 2023

Dukkede ikke op!

Aftalt flytning på dato og tid til en fornuftig pris. De dukkede dog ikke op og har ikke svaret på telefonen efterfølgende. I forløbet i det hele taget en meget træg kommunikation med manglende svar på beskeder og opkald. Ringede heller ikke tilbage. Firmaet var dog blevet anbefalet, så de fik en chance. Det får de ikke igen.

24. juni 2022
Vis anmeldelser på alle sprog. (21 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto