Service i højsæde
Fantastisk hurtig og effektiv service.
De gutter kan anbefales på det kraftigste.
Her er du i trygge hænder.
Fantastisk hurtig og effektiv service.
De gutter kan anbefales på det kraftigste.
Her er du i trygge hænder.
Det er nu anden gang jeg burger mmautoteknik og begge gange har det været super service. Denne gang var mit batteri stået af, jeg ringede klokken 10 og spurgte om MM kunne hjælpe og klokken 13 kørte jeg derfra med nyt batteri og en analyse af batteri og generator. Det skal siges der skulle bestilles speciel batteri, der skulle monteres under sæde og til sidst skulle kodes. Ud over god og hurtig service er min klare fornemmelse at de ved hvad de taler om.
Jeg kan efter mine 2 besøg klart anbefale værkstedet, jeg har brugt det med 2 forskellige biler (Audi A6 og Q7) og i begge tilfælde var det tydeligt at de ved noget om Audi.
Kommunikationen var fra start overraskende god. De er MB specialister (tror nogle af mekanikerne rent faktisk er MB mekanikere oprindeligt) med det testudstyr som en MB kræver. Derfor kunne de også lave min Command Navigation - tilmed billigt, det var der ingen andre uautoriseret værksteder der kunne. Bilen kom desuden med nogle andre fejlmeddelelser, som også blev fikset. pga af dette, kunne jeg ikke få bilen tilbage samme dag som jeg havde håbet på, men dette blev jeg spurgt om var ok i god tid (igen god kommunikation). Da de havde lavet bilen, prøvekørte de den for at teste alt virkede (desværre noget rigtig mange mekanikere ikke gider at bruge tid på) Da bilen var klar til afhentning, var jeg presset på tid og var heldig at de kom forbi mit arbejde med bilen. alt i alt en fantastisk oplevelse.
En advarselslampe i min Mercedes lyste, og jeg havde forventet, at reparationen krævede en test til mange hundrede kroner. Men MM Autoteknik stillede en lynhurtig diagnose og ordnede bilen på under et kvarter til en symbolsk pris. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg kigger forbi.
De har speciale i Mercedes, men jeg blev anbefalet dem da jeg havde problemer med min Mitsubishi Outlander Turbo. Jeg havde været hos to forskellige autoriserede Mitsubishi værksteder, og brugt både lang tid og en del penge, men hos MM Autoteknik tog det dem en time at finde og løse mit problem som åbenbart var i wastegaten i turboen. De er virkelig servicemindede og dygtige. Udover det, så er deres timepris noget lavere end den hos et Mitsubishi værksted.