Jeg fandt hurtigt hvad jeg søgte. God beskrivelse! Fornuftig pris. Og så blev det sendt dagen efter, jeg havde bestilt. Forsvarlig pakket. God kvalitet. En meget tilfredsstillende oplevelse, og... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 21 af de 51 bedste virksomheder i Legetøjsbutik
- nr. 13 af de 27 bedste virksomheder i Sengetøjsbutik
- nr. 2 af de 6 bedste virksomheder i Børnemøbelbutik
- nr. 3 af de 4 bedste virksomheder i Butik med swimmingpooludstyr
- nr. 3 af de 4 bedste virksomheder i Butik med bordtennisudstyr
MM Action A/S er et 100% dansk ejet selskab. Vores målsætning er at tilbyde gode produkter til en god pris i Danmark, ofte er vores produkter unikke og ikke set tidligere i Danmark. Vores primære fokus er altid at yde den bedste mulige service til kunder, også efter afsluttet køb - vi lever af glade kunder, og vi kan ikke takke vores kunder for meget for vores succes. Find vores buitk i Osted, 4320 Lejre eller på www.mmaction.dk og www.mmaction.se
90 dages bytteservice og fuld garanti
Køb gaver i god tid med den nye bytteservice
- 90 dages bytteservice
- Fuld garanti & returret
- Vi afsender varen samme hverdag ved bestilling inden deadline
- Eget stort lager med mulighed for afhentning
- 100% dansk firma
- Dansk Telefon Hotline
Alfarvejen 57, Osted, 4320, Lejre, Danmark
- salg@mmaction.dk
- mmaction.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Hurtig levering, men modtaget et badebassin i udu
Hurtig levering, men det er vidst også det. Bestilte badebassin, bundplader og overtræk til badebassin. Desværre mister den øverste ring luft - langsomt - allerede henover første nat. Jeg tænkte jeg lige ser det an, men efter nat nr 2 er problemet det samme. Det kræver jeg hver morgen fylder luft i ringen da den kan trykkes sammen. Tidligt morgen efter nr 2 nat kontakter jeg kundeservice, som hurtigt vender tilbage. De vil gerne have jeg tester med sæbevand for evt at finde et hul - fair nok, men samtidig får fugle og insekter også hurtigt skylden i selv samme mail.
Jeg tester og finder intet hul, og svarer tilbage ca 12 timer senere. Det er så 2 døgn siden nu plus 2 rykker, og jeg afventer fortsat svar. Det er dybt frustrerende når badebassin helt tydeligt fra start har en produktionsfejl. Det er helt nyt og jeg ønsker i virkeligheden bare et badebassin som virker og som ikke konstant skal have luft.
Anmeldelsen kommer fordi I har sendt en mail om jeg vil dele min oplevelse. Super ærgerligt sådan en mail kommer når man afventer svar fra jer i en frustrerende situation.

Besvarelse fra MM Action A/S
10 store ⭐ for den bedste kundeservice.
10 store ⭐ for den bedste kundeservice.
Der er hurtig svar, god hjælp hvis man har spørgsmål eller ændringer til en ordre.
De varmeste anbefalinger her fra
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Let og lige til
Alt er som det skal være og hurtigt…
Alt er som det skal være og hurtigt ekspedition, jeg er glad 🙂
Rigtig hurtig levering
Rigtig hurtig levering - produktet svarer helt op til mine forventninger 💪
Helt fantastisk sted at handle
Helt fantastisk sted at handle, super god og hurtig kundeservice og hurtig levering.
Super service og hurtig levering
Super service og hurtig levering, tak
Nemt at bestille
Nemt at bestille, hurtig levering og varen lever fuldt ud op til mine forventninger
Meget skuffende kvalitet til prisen
Jeg købte en Porsche elbil til mine børn i sommeren 2024 for 5.300 kr., fordi jeg forventede høj kvalitet til den pris. Allerede da bilen ankom, havde den flere skrammer, men det valgte jeg at se bort fra.
Det største problem er dog, at bilen stort set aldrig har fungeret ordentligt. Når børnene kører i den, slår den konstant fra efter få minutters brug. Man kan reelt ikke bruge den i mere end 5 minutter, før den stopper, hvorefter man skal slukke den og vente, inden den kan køre igen. På græs er problemet endnu værre, men selv på asfalt kunne den højst køre omkring 10 minutter ad gangen.
Batteriet løber også hurtigt tør for strøm, selvom børnene tilsammen kun vejer omkring 40 kg. Jeg har længe troet, at elbiler til børn generelt bare var dårligt lavet, men for nylig købte jeg en anden model i Fætter BR til cirka en tredjedel af prisen. Den fungerer uden problemer, kører både på græs og asfalt og kan bruges i flere timer. Vi har endda været på en tur på omkring 5 km uden, at den slog fra eller løb tør for strøm.
Den billigere model har ganske vist ikke de samme detaljer som gummihjul, håndbremse og andre ekstra funktioner, men den vigtigste forskel er, at den faktisk virker og gør børnene glade.
Min oplevelse med denne bil har derfor været meget skuffende, især når man tager den høje pris i betragtning.

Super god service!
Meget skuffende oplevelse.
Meget skuffende oplevelse.
Jeg bestilte en el atv, hvor der på hjemmesiden ikke var oplyst nogen aldersanbefaling. Ud fra produktets mål sammenlignede jeg den med deres øvrige modeller og gik derfor ud fra, at den passede til et barn på 3 år.
Da jeg modtog pakken, stod der på emballagen 0-3 i rødt, så jeg gik ud fra den er egnet til 3+ hvilket er det jeg ønsker.
Jeg samler den så, og bemærker efterfølgende, at min 3 årige datter sidder med meget bøjet ben. Vælger at kontakte dem, og spørge om det virkelig kan passe den er fra 3+, jeg får så at vide, den er fra 18-30 måneder.
Havde denne oplysning stået på hjemmesiden, havde jeg aldrig bestilt den. Denne information er meget afgørende om, man som kunde vil bestille varen eller ikke!
Da jeg kontaktede kundeservice, fik jeg at vide, at jeg gerne måtte returnere den, men de ville fratrække 25 % af købesummen, fordi den kun kunne bruges til reservedele, og jeg skulle samtidig selv betale returfragten.
Jeg synes, det er urimeligt, at jeg som kunde skal betale for en fejl, der skyldes mangelfulde produktoplysninger.
Det er en meget skuffende oplevelse, og desværre sidste gang, jeg handler hos denne virksomhed.

Levering uden problemer
Bestilling og levering fungerede godt…
Bestilling og levering fungerede godt og hurtigt.
Men hjemmesiden kunne godt have oplyst, at der var ankersæt indeholdt i købet, således at det ikke var nødvendigt at bestille ekstra.