Jeg fandt hurtigt hvad jeg søgte. God beskrivelse! Fornuftig pris. Og så blev det sendt dagen efter, jeg havde bestilt. Forsvarlig pakket. God kvalitet. En meget tilfredsstillende oplevelse, og... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 21 af de 51 bedste virksomheder i Legetøjsbutik
- nr. 13 af de 27 bedste virksomheder i Sengetøjsbutik
- nr. 2 af de 6 bedste virksomheder i Børnemøbelbutik
- nr. 3 af de 4 bedste virksomheder i Butik med swimmingpooludstyr
- nr. 3 af de 4 bedste virksomheder i Butik med bordtennisudstyr
MM Action A/S er et 100% dansk ejet selskab. Vores målsætning er at tilbyde gode produkter til en god pris i Danmark, ofte er vores produkter unikke og ikke set tidligere i Danmark. Vores primære fokus er altid at yde den bedste mulige service til kunder, også efter afsluttet køb - vi lever af glade kunder, og vi kan ikke takke vores kunder for meget for vores succes. Find vores buitk i Osted, 4320 Lejre eller på www.mmaction.dk og www.mmaction.se
90 dages bytteservice og fuld garanti
Køb gaver i god tid med den nye bytteservice
- 90 dages bytteservice
- Fuld garanti & returret
- Vi afsender varen samme hverdag ved bestilling inden deadline
- Eget stort lager med mulighed for afhentning
- 100% dansk firma
- Dansk Telefon Hotline
Alfarvejen 57, Osted, 4320, Lejre, Danmark
- salg@mmaction.dk
- mmaction.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Endnu en gang en fornøjelse
Endnu en gang en fornøjelse, jeg har nu købt 3 køretøjer derfra og det spiller altid både i salg og levering. God kvalitet 👏
Super service.
Super service.. har aldrig prøvet noget ligene. Har købt 3 atver hvor der desvære var fejl på 2 af dem. Fik super god support over telefone og skulle ikke sende dem tilbage for at blive fikset. Vi fandt løsningen sammen. Mm action sendte 2 nye batterier og de kunne starte igen. Atver køre som den drøm og min børn plager fra morgen til aften om at må køre..
Tak mm action for den gode service og store tålmodighed med mig
Nem at bestille og hurtig levering
Pengene trækkes først ved afsendelse!
Kvaliteten lever fuldstændigt op til det forventede;-)
Gode priser og hurtig levering og…
Gode priser og hurtig levering og overskuelig hjemmeside
Super nemt at bestille
Super nemt at bestille. Passer som beskrevet og oplevede ingen problemer.
Men man skal nok være to til opsætning.
Nemt at finde og bestille.
Nemt at finde og bestille.
Hurtig levering.
Den medfølgende samle insruktion er dog en anelse misvisende.
Har købt flere elkøretøjer til mit…
Har købt flere elkøretøjer til mit barnebarn hos MM Action A/S
Oplever hver gang god kvalitet og hurtig levering.
Hurtig levering - og varen svarer helt til det præsenterede på internettet! 👍
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Hold jer langt væk fra denne butik
Hold jer langt væk fra denne butik - ingen service så snart du har betalt.
Jeg / vi har købt 3 atw i denne butik og brugt en del penge - med den 3 får vi problemer med den pludselig ikke vil køre på trods af den har kørt mindre end 50 km ( den står i vores sommerhus ) - vi får lånt en varebil og kørt den til butikken hvor de dårligt gider kigge på den, en medarbejder får vi overtalt til kigge på den når nu vi har fået kørt den hele vejen retur til deres butik, han kommer ud og konstatere at den står som ny og måler lidt på den han siger så batterierne er brændt af og de “bare” skal skiftes - vi får så lov at betale 2500kr for 4 nye batterier ( på trod af atw en ikke har kørt mere end 50 km ) fint nok - for så at konstatere at vi har fået forkerte batterier - vi får så byttet de batterier igen iøvrigt mod ekstra betaling - nu har vi som langt om længe fået monteret de batterier ( vi kommer ikke i sommerhuset så tit ) og maskinen dur stadig ikke 🤷♂️
Vi spørg om vi kan køre den til deres værksted h or de evt kan kigge på den ( mod betLing selvfølgelig ) og får beskeden den er ikke under garanti perioden så det har de ikke mandskab til …..
God service reklamere de med på deres hjemme side, ja det er jeg ikke helt enig i…..

Besvarelse fra MM Action A/S
Rigtig gode vare
Et dejlig sted at handle
Et dejlig sted at handle - de er meget hurtige til at afsende ordren .. det er for mig et stort plus . Giver jer fem stjerner
Fint sengetøj og hurtig levering