MKB Brandstof Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sinds ik de pas van MKB Brandstof voor mijn leaseauto gebruik, heb ik geen omkijken meer naar de administratie of losse bonnetjes. Het grote voordeel is dat de pas werkelijk overal werkt, of ik nu moe... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Automatische incasso via Adyen/Moneybird niet mogelijk. Zeer stroperig opzeg proces. Email gestuurd naar klantenservice waar nooit reactie op komt. Geven daarna aan dat je alleen via portaal kan opzeg... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn al jaren klant bij MKB Brandstof en zijn erg tevreden. De passen worden zakelijk gebruikt voor het parkeren en tanken. We hebben nooit geen problemen en de facturen worden netjes geincasseerd... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sinds ik gebruikmaak van de pas van MKB Brandstof is het regelen van alles rondom mijn leaseauto een stuk eenvoudiger geworden. Of ik nu onderweg moet tanken, mijn auto laad of ergens parkeer in de... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Business to business-service

Om MKB Brandstof

Skrevet af virksomheden

MKB Brandstof biedt de beste laadpas en tankpas van Nederland voor elke ondernemer en mkb-er. Alle kosten van tanken, laden en parkeren op één factuur.

Vraag in 2 minuten je pas aan voor tanken en/of laden. MKB Brandstof heeft dé pas voor elke ondernemer. Of je nu tankt, laadt of een combinatie van beide nodig hebt.

Overal in Nederland tanken en laden. Da's pas handig!

• Al je kosten 100% fiscusproof op één verzamelfactuur
  • Tanken en laden bij 750.000 Europese locaties
  • Weet van tevoren wat je betaalt en maandelijks opzegbaar
  • Met onze handige app zoek je tankstations, carwashes, laadpalen én start je jouw parkeersessie

Vraag jouw pas aan

Download de handige MKB Brandstof-app

Heb jij ‘m al gedownload? De MKB Brandstof-app vind je nu in de appstore. Met onze app zoek je gemakkelijk het goedkoopste tankstation in jouw buurt of een beschikbare laadpaal. Een parkeersessie start je met één druk op de knop. En is je auto toe aan een wasbeurt? Dan leidt hij je zó naar de carwash.

Download 'm vandaag nog!

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

88 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Wat een slecht verhaal

Wat een slecht verhaal;

Ik ben (nu nog) met meer meerdere bedrijven klant bij MKB, een bv stopt, deze opzegging is ook bevestigd door MKB. Ik wil voor de collega die naar de andere bv gaan meteen een pas aanvragen. Dit schijnt niet te kunnen omdat er een maand opzegtermijn is voordat het kenteken weer vrijkomt. (ook dus als je klant blijft... pas omhangen kan ook niet)

16. januar 2026

Blij met MKB

Blij met MKB, het is gewoon makkelijk. Ik kan overal terecht met de pas en ik gebruik de app ook regelmatig voor parkeren. Top service!

16. december 2025

Ouderwetse pas!

Ouderwetse pas!

Beetje ouderwets, kan niet digitaal via mijn tellefoon betalen. En wasstraten en boxen waar je geen pas doorheen kan halen moet ik dus bonnen van bewaren.

Het zijn de kleine kosten als auto wassen parkeren ect, waarom ik een brandstof pas wilde, maar ik moet van al deze zaken alsnog de bon van bewaren.

3. november 2025

Besvarelse fra MKB Brandstof

Bedankt voor jouw feedback. We betreuren het te horen dat de pas niet aan je verwachtingen voldoet, vooral wat betreft digitale betalingen en gebruik bij wasstraten. We zullen je opmerkingen gebruiken om onze diensten te evalueren en te verbeteren. Mocht je in contact willen komen met ons, mail dan naar service@mkb-brandstof.nl

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een slechte service zeg!

Wat een slechte service zeg. Ontelbare keren contact gehad over bedragen die terug gestort moeten worden. Gebeurt dus niet. Officiële klacht ingediend: Wordt niet eens op gereageerd.

21. oktober 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Dit is toch wel een hele slechte app

Dit is toch wel een hele slechte app. Vaak doet ie het niet of geeft verkeerde informatie. Hij is traag en levert meer ergernis op dan gemak. Ik ben intussen weg als klant. Vind MKB ook geen goede dienstverlener.

18. maj 2025

Besvarelse fra MKB Brandstof

We vinden het spijtig te horen dat de app niet aan jouw verwachtingen voldeed en je als klant bent vertrokken. Bedankt voor jouw feedback; we zullen dit gebruiken om onze diensten te verbeteren.

De beste die er is

Na alle tankpassen uitvoerig te hebben vergeleken heb ik mkb brandstof en nog een andere tankpas geprobeerd. De andere heb ik al gauw weer opgezegd.
Zodra je bij mkb brandstof boven het bedrag van je borgstelling uitkomt schrijven ze gewoon een keer extra af. Geen verrassingen bij de kassa want je kunt gewoon blijven tanken.

Bij andere tankpassen ben je de tankbeurt weer met de bankpas aan het pinnen en heb je weer een los bonnetje. Als je niet oplet waar je het bewaard kun je dus fluiten naar de btw en ben je weer te veel inkomstenbelasting aan het betalen.

1. marts 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geen overzicht van actuele tankbeurten

Tankbeurt buitenland zijn niet terug te vinden in het dashboard. Om deze in te zien moet je een maand wachten tot de factuur is opgemaakt.
De app gaat uitsluitend over parketen. Hier kan je al helemaal geen tankbeurten in terugvinden.
Dit werkt niet.

21. februar 2025

Besvarelse fra MKB Brandstof

Het spijt ons te horen dat je problemen ondervindt met het inzien van je tankbeurten in het dashboard. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn. Zou je ons jouw gegevens kunnen mailen op klantenservice@mkb-brandstof.nl, dan kunnen we je z.s.m. helpen.

Pas op voor MKB Brandstof

Pas op voor MKB Brandstof – Slechte ervaring met opzegging en doorlopende kosten

Ik wil graag andere ondernemers waarschuwen voor MKB Brandstof, zodat zij niet in dezelfde situatie belanden als ik. In 2021 heb ik telefonisch mijn abonnement opgezegd. Op advies van de medewerker heb ik toen direct de tankpas onbruikbaar gemaakt, in de veronderstelling dat alles netjes was afgehandeld. Er is geen gebruik meer van gemaakt.

Tot mijn grote schrik kwam ik er onlangs achter dat er al vier jaar lang nog steeds kosten in rekening worden gebracht voor de pas (opgelopen naar meer dan 13 euro per maand.. Na contact met MKB Brandstof bleek dat ze mijn opzegging niet kunnen terugvinden. Een vergoeding of compensatie is niet mogelijk, en tot overmaat van ramp moet ik zelfs deze maand nog betalen! Ze vinden het wel heel vervelend voor me.

Het is teleurstellend om te zien dat een bedrijf op deze manier met ondernemers omgaat. Als je overweegt om met MKB Brandstof in zee te gaan, wees gewaarschuwd en zorg ervoor dat je álles schriftelijk vastlegt om problemen te voorkomen.

4. februar 2025

Besvarelse fra MKB Brandstof

Het spijt ons enorm te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met onze dienstverlening. We begrijpen dat het frustrerend is om te horen dat jouw opzegging niet correct is verwerkt en dat er kosten in rekening zijn gebracht. We zullen intern onderzoek doen om te achterhalen wat er is gebeurd en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Zou je ons een mail willen sturen met daarin jouw gegevens? Dat kan naar klantenservice@mkb-brandstof.nl

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

In eerste instantie lijkt een tankpas…

In eerste instantie lijkt een tankpas bij mkb een mooie oplossing voor een probleem wanneer het gaat om tankbonnen e.d. alles op een verzamelfactuur en overzichtelijk. De realiteit is echter anders. bonnen zijn online terug te vinden, maar deze komen niet overeen met de afschrijvingen van de rekening. Hierdoor ben ik continue aan het zoeken om de juiste betalingen en bonnen bij elkaar te krijgen in mijn boekhoud systeem.
Eigenlijk ging het bij de inschrijving al mis. In het systeem stonden 2 inschrijvingen boven elkaar, waarbij de eerste op het verkeerde adres was gezet. op de vraag of deze foutieve inschrijving ook verwijderd kon worden kreeg ik als antwoord dat dit niet mogelijk was. Hierdoor was iedere keer bij inloggen een keuzescherm tussen de foutieve en juiste inschrijving.

ik had een crediet van 900 euro bij MKB brandstof gestort, echter krijg je wel de dreiging van incasso kosten en bijbehorend gezeur bij niet op tijd kunnen betalen.
De pas is niet overal inzetbaar, er ontbreekt een chip waardoor dit soms tot storingen kan leiden bij betalen.
Ik ben overgestapt op een andere aanbieder die de helft goedkoper is.

10. juli 2024

Besvarelse fra MKB Brandstof

Het spijt ons te horen dat je negatieve ervaringen hebt met onze tankpas. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer de bonnen online niet overeenkomen met de afschrijvingen van je rekening. We zullen dit intern onderzoeken om te begrijpen hoe dit heeft kunnen gebeuren.

Doen wat ze beloven.

Enige tiid geleden een MKB pas aangeschaft. Recent ook buiten Nederland de pas gebruikt. Afrekeningen lopen correct en conform de getoonde tarieven.
Als ik mag aanbevelen, waarom gebuiken jullie nog geen tag om je EV te laden. Deze zit altijd aan je sleutelbos en maakt het alleen nog maar eenvoudiger.

4. september 2024

Fijne tankpas incl. app

De tankpas werkt ideaal en sinds kort heb ik ook de app op mijn telefoon. Fijn dat parkeren, tanken en wassen op 1 factuur komt. Zeer tevreden over MKB Brandstof. Geen bonnetjes meer die overal rondslingeren.

19. december 2024