Mjflyt

Han havde en aftale med mig for 2000…

Han havde en aftale med mig for 2000 kr. Han ringede til mig efter en halv time, og hans kollega sagde, at jeg har meget ting og skal betale 3000 kr., og han råbte ad mig. Efter en time ringede han tilbage og sagde, at det skulle være 4000 kr.

De beskadigede mine ejendele meget. Og de knuste alle vinglassene. Så ringede jeg til Martin for at få forsikringsnummeret, og han giver . Og han gav mig ikke engang en kvittering. Nu sagsøger vi ham Det værste flyttefirma !!!

16. september 2025

PAS PÅ... MJ Flyt tager dine penge og efterlader DIG stresset uden nogen hjælp

Jeg havde en skriftlig og bekræftet aftale med MJ Flyt om flytning fra Jylland til København til fast pris. Vi havde aftalt alt ned til mindste detalje ift. tidspunkt, adresse og pris inkl. moms og fik bekræftet flytningen.

På dagen for selve flytningen ringer jeg og kan slet ikke komme igennem til ham og sendes direkte til telefonsvaren. De kom ikke på det aftalte tidspunkt, hvorfor jeg ventede forgæves. I sidste ende kom de slet ikke. Jeg endte med at skulle leje min egen flyttebil og sørge for alt på dagen for flytningen. En utrolig stressende situation. kl. 14 ringer Martin og siger hans tlf. er gået i stykker og dermed ikke har kunne sende opgaven ud til sine folk.

Uden yderligere assistance fra Martin måtte vi selv gennemføre hele flytningen leje bil, købe ekstra udstyr, bruge familie og venner og tage hele ansvaret selv. Ingen undskyldning, ingen kompensation endnu.

Jeg er af flere omgange blevet lovet at de ville tilbagebetale mit depositum på 2500 kr. Jeg har fået undskyldning efter undskyldning for hvorfor pengene ikke er blevet sendt. Hver gang har vi fået en ny dato for tilbagebetalingen. Det er sket hele 5 gange på 1 MÅNED - Siden start august. Jeg har til dags dato stadig ikke set mine penge fra Martin.
Jeg har efterfølgende hørt fra øvrige flyttefirmaer herunder Akutflyt at Martins MJ Flyt scammer folk i stor stil.

Dette er ikke bare uprofessionelt. Det er fuldstændig uansvarligt og respektløst over for kunders tid, penge og tillid.

Hvis du overvejer at bruge MJ Flyt, så lad være. Du risikerer at stå alene, uden hjælp og med hele regningen selv. Det her er ikke en service det er en advarsel.

1. august 2025

Hvis jeg kunne give 0, ville jeg!

ADVARSEL – Uprofessionelt og komplet upålideligt flyttefirma

Jeg havde en skriftlig og bekræftet aftale med MJ Flyt, om flytning fra Jylland til København til fast pris. Vi havde aftalt alt ned til mindste detalje – tidspunkt, adresse, og pris inkl. moms – og fik bekræftet, at flytningen var "lagt i systemet".

På dagen for flytningen (!) ringer jeg og spørger hvor de bliver af, men de meddeler at der er sket en menneskelig fejl, fordi "der er for meget indbo", og at de vil tabe penge. De havde fået alle oplysninger i tilbudsgivningen om, hvad, hvor meget og hvor langt der skulle flyttes. Jeg fik en ret ubehøvlet besked om at "det var mig det var i vejen med når jeg ikke kunne forstå at et skriftligt tilbud, ikke var gældende fordi det var en menneskelig fejl". Vi stod med alt pakket og uden hjælp, på flyttedagen.

Vi måtte selv gennemføre hele flytningen – leje bil, køre flere gange over Storebælt, købe ekstra udstyr, bruge familie og venner – og tage hele ansvaret selv. Ingen undskyldning, ingen kompensation, intet ansvar.

👉 Hvis du overvejer at bruge MJ Flyt, så lad være. Du risikerer at stå alene, uden hjælp og med hele regningen selv. Det her er ikke en service – det er en advarsel.

2. juli 2025

Svært ved at gi det bare en stjerne 😵‍💫

Svært ved at gi det bare en stjerne 😵‍💫
Jeg flyttede den 30.6 og Martin var mega sød inden. Gav fast pris på 4500kr inden. Var ikke ude at se eller fik billeder. Var en meget lille 2 værelses på 2.sal. Jeg kørte kort efter til min nye adresse. Kl. 12 ringer Martin og spørger hvordan hans to flyttemænd, kan være 5 timer om at læsse vogn ( kun 4 i mit regnestykke). Jeg ved det jo ikke og synes også at det er underligt. Sidst jeg flyttede i december 2024, havde jeg 3 hårde hvidevarer, og et stort pax skab. Alt dette kunne være der sidst. Har intet købt.
Martin ringer og siger at jeg har meget mere end jeg har sagt og at alt ikke kan være det samt at hans lovede faste pris ikke holder.
Jeg fortæller at der kunne være mere sidst så jeg forstår ikke. Det gør jeg så da de kommer. Det kunne være meget mere og bilen er pakket så dårligt. De to har aldrig været flyttemænd og den ene ligner en dreng på 15 år. Sidst nævne tager en sæk af gangen og det er stueetage. Jeg ringer til Marin og fortæller dette og han er ikke enig. Han siger bilen er fyldt og at hans mænd knoklet, og at det er tilsætning for ham nu tidsmæssigt. Jeg vælger selv at være med til at bære mine ting ind( er 55 år). Er hurtigere end dem.
Han vil have 2000kr for at de henter det sidste. Jeg har ingen anden udvej da jeg skal være ude af bolig samme dag.
Jeg tænker om han tjener sine penge sådan, ved at love fast pris og så holder det ik. Det er ham der burde sikre sig dokumentation for hvad der er. Han mente jeg have for mange småting, sække med tøj og flyttekasser.
De to mand, havde ingen ide om flytning. Var ekstremt langsomme og havde svært ved at bedømme hvordan de store ting kom ind.
NU BLIVER DET SÅ MIN DATTERS TUR
Hun er blevet anbefalet Martin af mig før min flytning og booket ham. Tænkte at jeg nok bare var uheldig
Martin spurgte midt i flytning over tlf, om jeg ville give ham en god anmeldelse her, da han er ny startet. Det gjorde jeg trods alt. Den er dog fjernet efter min datters flytning i går
Det var fra stuen til 5. Sal og med et køleskab på 98 kg. Det var oplyst og bekræftet af Martin. Hun fik fast pris på 2750kr da hun delte tungløft med veninde hun flyttede sammen med. Veninde havde vaskemaskine (her havde vi desværre også anbefalet Martin)
Igen havde min datter for mange ting. Mærkeligt nok tog det kun 1 time at læsse bilen.
Vi var 6 voksne der måtte hjælpe de 3 flyttemænd med at bære. Ingen af dem var ret store eller gamle. De var meget langsomme, eks. En spisebordsstol og meget lille hylde, blev båret op.
Vi var i lejligheden og kunne meget af tiden ikke se hvad der foregik. Det tog 4 timer at læsse af og mindst 10 gange så vi ingen flyttemænd i over 15 min. De havde ingen hjælpemidler til køleskab eller andet. Måtte låne tape af mig.
Den ene flyttemand sagde da de var færdige at han fra start af flytning, havde fået at vide af Martin at det var timepris og ikke fastpris. Måske derfor der gik længe mellem vi så dem på 5. Sal.
Jeg ringede til Martin og han ville have 6400kr med timeløn for 3 mand på 1650, går heller ik op regnestykke. Vi diskuterede og jeg sagde at jeg havde måtte gi 2000kr ekstra. Han sagde at han var p…..træt af at folk havde for meget. Begyndte at tale om maler arbejde.vi havde ikke mere end 3250kr og han blev rigtig gal og truede med at de ville blive holdende til vi fandt pengene.
Han forventer dem inden for et par dage.
Herefter kørte de til min datters veninde.
INGEN AF OS HAR FÅET KVITTERING.
Tænker at ringe til skat i dag 😡😡😡

9. juli 2025

Det blev en rigtig dårlig oplevelse

Det blev en rigtig dårlig oplevelse. Allerede inden flytningen spurgte jeg til: Hvad hvis det hele ikke kan være i flyttebilen, og jeg fik at vide, at så ville det blive hentet i anden ombæring. Og på flyttedagen d. 14 april, kunne der ikke være plads til et skab. Flyttemanden, Martin, aftaler med mig, at skabet vil blive hentet inden for ca. 14 dage. Da jeg efter 14 dage ikke har hørt noget, ringer jeg til Jack Schnor for at høre til hvad der sker. Det var så en hel anden mere ubehagelig Jack Schnor. Han mente bla. ikke, at han havde ansvar for, hvad hans kontordame havde fortalt mig, for hun var jo udlånt fra kommunen, og han havde ikke tid til at hente skabet, og jeg havde i forvejen fået et godt tilbud. Jeg holdt dog fast i det som både hans kontordame og Martin har snakket med mig om. Den næste måneds bliver en opslidende affære, flere opringninger, og mails som ikke besvares. Jeg bliver mødt med vrede, og en gang, hvor røret bare bliver lagt på. Nu er der gået snart 2 måneder, og jeg har indset, at det skab ikke bliver hentet. Det står nu hos køber af mit hus, og da jeg grundet kronisk sygdom, ikke har mulighed for selv at hente det, har jeg måtte forære skabet til køber. Så da mistede jeg lige 3000 kr.

14. april 2025

Punktlighed og en god pris.

Punktlighed og en god pris.
Vi har i dag fået flyttet mor/svigermor fra en 2 sal til en stueetage i samme by, alt blev håndteret professionelt og ordentligt, intet hastværk selvom der var givet en fast pris.

Hilsen Mette og Klaus

28. april 2025

Jeg kan ikke rose MJFlyt nok 🙌🏼

Jeg kan ikke rose MJFlyt nok! De flyttede alle mine ting helt upåklageligt fra Stevns til Præstø – ikke en eneste skramme eller skade på noget, hvilket virkelig viser deres professionalisme og omhu. Flyttemændene var de mest venlige og imødekommende, jeg længe har mødt de gjorde hele oplevelsen behagelig og stressfri. Planlæggeren fortjener også en kæmpe ros – alt var perfekt tilrettelagt ned til mindste detalje, og flytningen gik som smurt. MJFlyt er uden tvivl det bedste flyttefirma, jeg nogensinde har brugt, og jeg anbefaler dem varmt til alle!

10. marts 2025

MJ Flyt - professionel flytning og super søde flyttefolk

Jeg brugte MJ Flyt til at varetage min flytning...
MJ Flyt stillede med tre super søde gutter som gjorde vores flytning til en positiv flytteoplevelse. De håndterede vores effekter med respekt og forsigtighed. Ikke noget var skadet da det ankom til vores nye lejemål...
Alt i alt gik vores flytning bare så nemt.
Så skal du flytte så kan jeg varmt anbefale MJ Flyt - det vil du ikke fortryde.!

3. marts 2025

5 stjerner her fra

5 stjerner her fra
SUPER FANTASISK
GODE OG FRISKE MENNENSKER

"Jeg har haft en fantastisk oplevelse med mjflyt. Fra start til slut har deres service været i topklasse. Personalet var utroligt imødekommende og professionelle, og de gjorde virkelig en indsats for at forstå mine behov og ønsker.

Kvaliteten af deres produkter/tjenester oversteg mine forventninger, og jeg kunne mærke, at de virkelig brænder for det, de laver. Det er sjældent at finde en virksomhed, der kombinerer kvalitet med så fremragende kundeservice.

Jeg vil helt klart anbefale mjflyt til alle, der leder efter flytning Jeg ser frem til at benytte mig af deres tjenester igen i fremtiden. Tak for en super oplevelse!"

Mvh Lukas
Super god!!

27. februar 2025

Flytning med skader, ingen faktura og ingen respons ved henvendelse til firmaet!

Hold jer langt væk fra dette firma - 0 stjerner herfra, men ikke muligt!

Hej Martin,

Denne mail SKULLE du have haft allerede dagen efter, at I var hyret til en flytning på ovenstående adresse. Dette er ikke sket, og jeg er udemærket klar over, at man som kunde, tilsyneladende, kun har 7 dage til at indgive en klage over ødelagte ejendele. Denne oplevelse, med jeres uprofessionelle flytning, har medført STOR vrede, både hos min gamle svigermor, men også hos min mand og jeg.

I var hyret til en flytning på 3 timer, samt 2 mand, og I var lynhurtige (FOR hurtige, skulle det vise sig), da min svigermor - og min mand og jeg, efterfølgende opdagede, at der var op til FLERE skrammer på hendes reolsektioner, hvilket der absolut IKKE var nogle af, inden I kom ind i billedet som flyttefirma. ÆRGERLIGT, at der ikke var taget billeder af hendes ejendele inden flytningen,hvilket er et af de gode råd som gives, inden et flyttefirma kommer, så vi havde beviser for vores klage.

I havde 45 min. tilbage af jeres rådighedstid - HVORFOR skal det gå så stærkt, at I ødelægger folks ting, samt efterlader en reolsektion oppe på et rullebord, så jeg måtte ud og hente en personale, så han kunne hjælpe mig med at løfte reolsektionen ned fra rullebordet! Jeg turde ikke løfte den alene - og kunne heller ikke.

Da jeg var nede ved flyttebilen for et øjeblik, hørte jeg et ordentligt "gunk" inde fra flyttebilen; måske at det var der, at det ene hjørne på en af reolsektionerne, blev smadret, eller gik det FOR stærkt ned af trapperne med flytningen?

Vi sidder tilbage med en MEGA vrede over denne manglende respekt for kundernes ejendele, og undrer os over, at I nok så flot skriver nedenstående på jeres hjemmeside, hvilket absolut IKKE lever op til vores oplevelse med jer som flyttefirma:

"Vores team består af dygtige, engagerede flyttemænd, der har både erfaring og ekspertise til at håndtere alle aspekter af flytteprocessen. Hos MJ Flyt gør vi en ære i at behandle dine ejendele med omhu og respekt, så du kan føle dig sikker på, at alt kommer trygt frem til din nye adresse"
Vi tilbyder
Fleksible løsninger: Fra komplet flytteservice til hjælp med enkelte opgaver.
Sikker transport: Vores udstyr og metoder sikrer, at dine ejendele transporteres sikkert.
Kundetilfredshed: Vi sætter kundens behov først og går altid ekstra skridtet for at sikre en god oplevelse.
Erfaring og kompetence: Vores team består af erfarne professionelle, der kender alle aspekter af flytning".

I fik jeres betaling, og jeg bad om en faktura tilsendt, hvorved I spurgte, om I havde min mail, hvilket jeg svarede ja til. Denne har jeg ALDRIG modtaget, og forventer selvfølgelig, at I sender mig den. Det er en utrolig utilgivelig opførsel, at I, velvidende om skader, intet nævner til mig, og bare skynder jer ud af vagten. Det varer længe, inden denne oplevelse med jer er ude af svigermors, min mands - og mit system, med en sådan opførsel, fra et såkaldt "professionelt" flyttefirma.

Jeg har ikke mulighed for at vedhæfte billeder af reolsektionerne i denne mail, men sender dem fra min telefon. Hvis de ikke er kommet frem, må I sige til, og jeg prøver at sende dem igen, men det er vel også spildt tid; både denne mail, samt billeder, da jeg ikke regner med, at I reagerer overhovedet på min henvendelse. Men et godt råd: Læs jeres egne krav til jer selv som flyttefirma, som nok så flot står på jeres hjemmeside. Tomme ord ...

Med IKKE venlig hilsen
Anne

12. december 2024

Super god flytning.

Super god flytning.
Havde fået et tilbud hvor MJ flyt klar var billigst. Der var hurtig korrespondance på mail.
De 2 herre som flyttede for os, var i godt humør og super behjælpelige. Derudover meget forsigtigt med det der var skrøbeligt.
Kæmpe anbefaling herfra.

15. februar 2025
Mjflyt-logo

Besvarelse fra Mjflyt

Tusind tak for den fine anmeldelse 🙏🏻🤗

Klar anbefaling

Ni MJ Flyt arbejder hurtigt, sikkert og effektivt og kommer til tiden. Thomas og Jack er rutinerede, og det mærker man. Bestilte 3 tilbud fra en portal, og Martin var meget hurtig til at svare og kom med et fint og transparent tilbud uden en masse forbehold. Klar anbefaling herfra, men se pb for “mangler”. Hilsen Henrik

28. januar 2025
Mjflyt-logo

Besvarelse fra Mjflyt

Tusind tak Henrik 🙏🏻🤗

Vis anmeldelser på alle sprog. (18 anmeldelser)