Hej Søren
Jeg er ked af, at du ikke er tilfreds med vores arbejde, men som vi tidligere har været i dialog om, har vi blot udført det stykke arbejde, du bad om. Du bad mig udbedre fejlen, der forårsagede, at lyset ikke virkede. Du sagde til mig, hvad du antog fejlen var, men dette viste sig ikke at være korrekt. Fejlen var en helt anden, og vi måtte derfor først fejlfinde og derefter udbedre fejlen som aftalt. Vi tilsendte dig endvidere billededokumentation af skaderne på de gamle kabler samt efterlod dig de overknavede kabler, så du selv kunne se problemet. Vi har besøgt dig tre gange og haft 13 timers arbejde hos dig. Jeg beklager, at du havde antaget, vi max ville bruge tre timer hos dig, men det ville aldrig kunne lade sig gøre med det arbejde, du skulle have lavet. Vi har mere end 12 års erfaring, og vi er kendt for at levere kvalitetsarbejde til gode priser - og jeg beklager selvfølgelig, at du er uenig i dette.
Jeg vil derfor anbefale dig fremadrettet at snakke med dine kommende håndværkere om arbejdets omfang inden opstart.