Ja det er jo lige godt at krydse af ved lejligheder frem for værelser i sin søgning, da man uanset hvad får lov til at bladre igennem flere sider af begge to. Jeg leder efter lejlighed og skal jord... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Søgemaskine for boliger, brugte biler og jobopslag i Danmark
Jeg bliver ved med at jeg er sur over jeres reklamermodtage tilbud om…
Jeg bliver ved med at modtage tilbud om lejebolig, men søger ikke bolig, kan ikke finde jeres mail add, jeg vil godt have stoppet jeres chikane
Fuldstændig umuligt at udmelde sig…
Fuldstændig umuligt at udmelde sig jeres portal - jeg har anmeldt jeres portal for 2timer siden alligevel sender i mig nye bolig tilbud - svar udbedes
Fuldstændig umuligt at afmelde sig fra…
Fuldstændig umuligt at afmelde sig fra deres mail liste.
Ingen kontakt Mitula Danmark
Jeg har uden held 2 gange via ufenlandske Mitula hjemmesider forsøgt sidste år at afmelde min mailadresse så jeg ikke får flere annoncer på leje-og andelsboliger fra firmaet. Får aldrig svar, men de tonser dag ud og dag ind fortsat annoncer til min mailadresse. De siger man kan afmelde på deres annoncesider. Det passer ikke. De ønsker på den måde at få masser af kunder, selv om det er fake 🥵🥶🤢
Overvejer lige om jeg skal politianmelde firmaet for ulovlig markedsføring:-(
Fup-annoncer stjålet fra DBA
Fup-annoncer stjålet fra DBA. Firmaet bor i Barcelona.
Mitula har en Ford a til 11.250 kr ca
Mitula har en Ford a til 11.250 kr ca, der er til salg i hammel !!! Den er slet ikke til salg for det latterlige beløb. Den koster 94.200 kr. jeg kan heller ikke slette annoncen som er rent fup. Jeg aner ikke hvor den kommer fra.
Virkelig dårlig side
Virkelig dårlig side, det meste de har liggende er solgt, totalt irriterende
Mitula er et svindelfirma og jeg vil…
Mitula er et svindelfirma og jeg vil gerne vide hvordan jeg kommer ud af det? Er der nogen der ved hvordan? De har falske annoncer på som lejeboliger og de samme billeder på til forskellige lejligheder. De har ikke email, telefon eller kundeservice.
Dårlig hjemmeside
Dårlig hjemmeside. Ser ud som om det ikke passer hvad der står. Kan ikke se de info man har brug for.
Kan ikke melde mig ud
De vedligeholder ikke de boligannoncer…
De vedligeholder ikke de boligannoncer de i øvrigt hugger fra bl.a. DBA uden deres samtykke.
Jeg har skrevet til dem utallige gange om at slette en lejeannonce. Den findes stadig her efter næsten 2 år
Fup og svig
Det er virkelig dårligt, at hjemmesider og virksomheder som dette kan fungere, og myndighederne gør intet for at stoppe dem. Fup. Svindlere. Politiet skal fokusere mere på internettet og stoppe dem, for mand arrangerer alt, også alle ofentlige ting online, og der er masser af svindlere der. Det er en forbrydelse.
Ja det er jo lige godt at krydse af ved…
Jeg leder efter lejlighed og skal jorde mig igennem 25 sider hvor hver 15 lejemål rent faktisk er en lejlighed frem for et værelse (som jeg ellers har specificeret ved søgningen)
Har et hav af biler der ikke er til…
Har et hav af biler der ikke er til salg længere. Fup og fidus
Svineri
Denne hjemmeside er ulovlig da jeg ikke kan afmelde denne!
Frustrerende klikbait
Man bliver konstant kontaktet af annoncer, hvor bolig ikke længere er til rådighed (har ikke været det i månedsvis ) samt mails med samme bolig som værende ny.
Frustrerende klikbait side
FULDSTÆNDIGT UANVENDELIGT!
Lejligheder "til salg" som ikke har været på markedet over 1 år !!!
Får utilsigtede og ikke godkendte…
Får utilsigtede og ikke godkendte notifikationer/reklamer. Åbnede en webside som har været inficeret med "mitula" nu er min ellers gode smartphone nærmest blevet syg, og jeg har svært ved at finde ud af hvad denne app/side/virus har gjort ved min telefon, men den virker uanset virkelig dårligt!!
En samling af dårlig struktureret data…
En samling af dårlig struktureret data som er stjålet fra andre hjemmesider. Kan ikke bruges til noget som helst.