Danmarks dårligste service - Mitsubishi Danmark
Medio december 2023 anerkendte den lokale forhandler i Viby at computersystemet i min Outlander PHEW var så fejlbehæftet, at det er ubrugeligt. Sætter man en telefon til, giver den sig til selv at ringe op til random numre - og når man at få den over på google maps, vælger den selv hvilken adresse du skal køres til. Ja det er lidt sjovt, hvis ikke det er så skræmmende dårligt at opleve importørens totale inkompetence og manglende vilje til at skaffe en ny computer.
Det viser sig jo, at dette er en kendt fejl - på SAMTLIGE biler af samme model leveret i DK, - og så kunne man forvente de bare skaffede fejlrettede computere og indkaldte bilerne til service.
Men nu i marts har hundehovederne endnu ikke henvendt sig. Sælgeren trækker på skuldrene og kan intet gøre. Henvendt til importøren, kommer der et fint svar tilbage om at det er sendt videre til den serviceansvarlige… og min bare!
Intet kommer der fra den såkaldte “service” ansvarlige - omend netop service vist er et helt ukendt begreb hos Mitsubishi Danmark.
Tag ikke fejl - det er en dejlig bil - men min anbefaling er - HOLD JER LAAAANNNGGT væk fra at købe en Mitsubishi. Man kan jo håbe servicechefen snart bliver sparket ud, for der er vist rigtig mange derude der har ventet længere end jeg.