Kære Camilla
Vi er de nye ejere af Mitsamtykke.dk og har ikke noget med de tidligere ejere at gøre.
Vi er først og fremmest kede af at læse, at det tidligere Mitsamtykke.dk har været årsag til, at du har haft en negativ oplevelse med Mitsamtykke.dk, og jeg forstår til fulde, at du har delt din oplevelse på Trustpilot.
Det fremgår tydeligt, at de tidligere ejere har behandlet dig og andre kunder så skidt. Det tager vi kraftigt afstand fra.
Vi er i gang med at starte et nyt projekt på Mitsamtykke.dk, som bliver en platform, hvor forbrugere får mulighed for at tilbagetrække et givet samtykke til markedsføring let og enkelt. Det er også muligt at se og eksportere de data, man har afgivet sammen med samtykket. Målet er at gøre det let og enkelt for dig og andre forbrugere at se og tilbagekalde de samtykker, I har afgivet til markedsføring og selvfølgelig at sikre, at en tilbagekaldelse respekteres straks hos alle de parter, der arbejder med samtykket.
Der er ingen tvivl om, at det er yderst kritisabelt, som de tidligere ejere har behandlet jer.
Hvorom alting er, så vil vi sætte enormt meget pris på, hvis du vil være behjælpelig med at give os - de nye ejere af dette domænenavn - en chance ved at slette din gamle anmeldelse, så vi kan starte på en frisk. Er det mon noget, du vil overveje?
Du er velkommen til at kontakte os på denne mail, hvis du har spørgsmål eller andet: jjk@mitsamtykke.dk