1. Butik med festartikler
  2. Festbutik

Alt til din fest🥳

2,6

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Varer direkte videresendt fra Temu

Varer direkte videresendt fra Temu, stregkoden derfra var stadig på posen. Lidt træls at betale mega overpris for en lille papfigur til en kage, når den så alligevel bare er fra Temu….

20. januar 2026

Lidt høje priser, men alt andet fint

Hurtig levering (bestilte onsdag aften, kunne hente pakken fredag). Varerne som beskrevet (Among Us-fødselsdagspynt). Priserne er lidt høje, derfor ikke 5 stjerner, men det ved man jo, når man bestiller.

15. november 2024

Bestil ikke herfra …

Bestil ikke herfra ….
Har heldigvis fået mine penge tilbage, og aldrig modtaget pakken.

Har fået tilsendt samme mail … og har svaret tilbage til Tine.

Hej Tine.

Det er korrekt.
I skriver på jeres hjemmeside “Hurtig levering”
Jeg bestiller hos jer D. 10-6/2024, jeg modtager en mail D. 10-6/2024 kl. 19.32
Hej Jannie
Til din information så har vi modtaget din ordre #720 og den er nu i gang med at blive behandlet

Herefter modtager jeg ikke mere, hvorefter jeg sender en mail om at annulere min ordre hos jer.

Onsdag D. 12-6/2024 bestiller jeg de samme varer hos en anden webshop og jeg kan hente min pakke d. 13-6/2024 i en pakkeshop!

Og det er positivt i har annulleret min ordre! Men kunne man ikke svare en kunde på enhver henvendelse?

Mvh Jannie

18. juni 2024
Mitparty-logo

Besvarelse fra Mitparty

Hej Jannie.
Selvfølgelig modtager du ikke dine varer, når du har valgt at få annulleret din ordre.

Hilsen Tine Dreyer Andersen.
Mitparty.

Bestilte forskellige Bluey figurer

Bestilte forskellige Bluey figurer, men da jeg modtog pakke, indeholdt den også nogle underlige kopivarer, som slet ikke lignede Bluey!
Har skrevet en mail til dem for lang tid siden, men ingen reaktion fået.. Tydeligvis videresælger de bare ting fra ebay/temu, men til overpris...

16. april 2024

Bestilte en dug

Bestilte en dug. Fik den også, men rigtig dårlig kvalitet. Den var plastikpose agtig og meget tynd. Nettos poser er tykkere.
Så måtte købe et andet sted. Øv.

12. august 2023