Ikke bestil fra denne hjemmeside!
Jeg bestilte 2 af jeres puslespil d.4/11-24 på mitgrønneliv.dk, kort fortalt har jeg aldrig modtaget puslespillene tiltrods for at pengene er hævet på min konto d.6./11. Jeg har kontaktet dem flere gange og de (Karsten) startede med at skrive, at de kun sender pakker ud to gange om uge, det er vel og mærket 4 dage efter at pengene er hævet på min konto, men at min ordre var pakket og GLS hentede den samme eftermiddag. Senere samme dag får jeg en mail om at det ene af de puslespil jeg havde bestilt ikke var på lager og om jeg ville nøjes med det andet. Jeg svarer at det vil jeg ikke, jeg ønsker hele min ordre annulleret. Så hører jeg ikke mere fra dem før jeg skriver og beder om en bekræftelse på at pengene er returneret. Jeg får en mail med en bekræftelse fra Karsten om at pengene er sendt retur til min konto. Det var d.18./11 og jeg har ikke modtaget pengene retur endnu.
Når man læser herinde, virker det som et gentagne mønster! Jeg var så naiv, at jeg ikke kunne forestille mig at en lille dansk hjemmeside med bæredygtig produkter kunne gøre sådan. Hvem der da bare havde tjekket trustpilot først🤷♀️