mitchellscarvery.dk Anmeldelser 21

4,4

Virkelig skøn oplevelse!

Virkelig skøn oplevelse!
Rar og rolig atmosfære.
Overskueligt menukort og retterne var lækkert anrettet.
Det bedste var betjeningen- virkelig personlig, dygtig og gav os en oplevelse af virkelig at være velkomne og taget hånd om.
Vi kommer igen !

25. januar 2025

Positiv overraskelse.

Vi rynkede noget på næsen da vi læste menuen udenfor, men der var optaget i alle andre restauranter, så vi tog chancen.
Vi blev positivt overrasket da vores engelske breakfast blev serveret; de forskellige småretter var hjemmelavede, friske og veltilberedte.
Det smagte dejligt!

14. december 2024

Jeg fik glutenfri Fish and chips ...

Jeg fik glutenfri Fish and chips .... og glutenfri øl :) Det var virkelig velsmagende. Sprød dej om fisken, veltilberedt fisk og fritter med hjemmelavet sauce/dip. Jeg kommer igen ... det smagte af mere. Og de har et helt menu kort med glutenfri mad 🎉

1. december 2023

Vi havde en helt fantastisk aften med…

Vi havde en helt fantastisk aften med god service og lækker mad! Jeg fik smagt retter jeg aldrig har prøvet før, og fik serveret den lækreste mousserende cider, jeg endnu har fået. Kan helt klart anbefale stedet! ❤️

13. oktober 2023

Høj service og god mad

Hele fortællingen/historien om maden og drikkevarerne gjorde aftenen eminent.
Man kan kun sige wow, pga. lækkert mad og en fantastisk god service.
Mens vi fik en fantastisk smagsoplevelse med fish'n'chips samt shepherds pie, kæmpede Dan en kamp om, at levere en ekstra service. For at tvinge et ekstra glas øl, ud af en velsmagende øl på fustage.

Maden blev rundet af med dessert, som partneren var fornøjet over.

Vi kommer helt sikkert igen her.

6. august 2023

Kanon sted for småbørns familier

Kanon sted for småbørns familier. Man føler sig velkommen og føler ikke børnene er i vejen. Der er et flot legerum og man kan holde øje med børnene fra sin plads.
Lækker mad og god stemning. Utrolig venlig betjening og så har de styr på deres historie, deres mad og deres drikkevare. Vi fik god vejledning til at vælge drikkevare lige efter vores smag. Dejligt når man kan mærke at personalet ved hvad de snakker om. Vi kommer igen.

24. marts 2023

Dårlig oplevelse

Hovedretten bestod af så lille en portion, at vi efterfølgende måtte gå på Mac Donalds. Pommes fritterne var tørre. Vi ventede en time på maden og folk der kom senere fik før os. Der stod på et skilt udenfor restauranten, børn kunne spise gratis i vinterferien men alligevel var mit barnebarns mad på regningen og vi måtte derfor selv gøre opmærksom på hvad der stod på skiltet udenfor. Der var desuden hundekoldt i lokalet. Måtte sidde med jakke på. En stjerne for et godt koncept som desværre ikke fungerede i praksis!

14. februar 2023

Gennemført engelsk mad.

Fra velkomst til afsked, var betjeningen top proffesionel, dybdegående forklaring om såvel maden som drikkevarer, uden at det virkede påtrængende.
Absolut ikke sidste gang stedet skal besøges.
Maden var super.

19. december 2022

Gennemført engelsk stil hos Michell's Cavery

Tak, for lækker mad!! Det var en dejlig oplevelse at spise hos Mitchell's Cavery. Ejerne har kredset om detaljerne og skabt en hyggelig og imødekommende atmosfære med en gennemført engelsk stil. Vi blev fra start taget godt imod af en venlig og opmærksom tjener.

30. september 2022
Vis anmeldelser på alle sprog. (21 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto