Bootcamp har forbedret min kondition og sænket min metabolske alder med 3 år på 8 uger. Jeg starter med en ryg der gjorde ondt, efter 8 uger er 90% af mine rygsmerter væk.
Havde fået en mindre muskelskade ved skinnebenet, som gjorde jeg ikke kun træne på det niveau jeg plejede. Efter 4 gange i Stines hænder er jeg nu et kæmpe skridt vidre. Yderst professionel vurderin... Se mere
Stine er engageret, sjov og kompetent at træne med. Retter til og justerer professionelt i træningen og sørger for at træningsprogrammet, til min egen træning, også blev justeret flere gange. Jeg vi... Se mere
Stine er virkelig dygtig og har en grundig og professionel tilgang. Hun forstår at motivere og er god til at følge op på tingene. Efter tilbagevendende bøvl med ryggen der lagt og siden tilpasset t... Se mere
Om Miszczuk Fysioterapi & Personlig træning: Når du vælger Miszczuk Fysioterapi & Personlig træning, vælger du en aktiv tilgang til behandling af smerter og skader. Gennem forståelse, vejledning og bevægelse hjælper jeg dig til at blive aktiv igen og til at blive stærkere og sundere. Uanset om du døjer med en skade, en langvarig smerteproblematik eller ønsker en stærkere og sundere krop, står jeg klar til at hjælpe dig. Det er mit mål at hjælpe dig med at finde forebyggende og holdbare løsninger, både når det kommer til genoptræning af din skade, såvel som hvis du ønsker en livsstilsændring. Træningen foregår i et privat træningsstudie, som sikrer 100% fokus på dig i trygge og motiverende rammer.
Jernbanegade 75-77, 1. sal, lok. 13, 5500, Middelfart, Danmark
- stine@miszczuk.dk
- miszczuk.dk
Dygtig og kompetent coaching
Dygtig og kompetent coaching. Altid velforberedt. Planlægger og vejleder individuelt mht. både kost og motion. Kan varmt anbefales.
Personlig træning 1:1
Personlig træning 1:1 - det bliver ikke bedre🤩 Stine er professionel og seriøs. Hun har det fineste studie, hvor det er en fornøjelse at træne - helt uden forstyrrelser. Jeg er fan og kan varmt anbefale Stine💪🏼
Bestemt ikke et valg, som fortrydes 🙏🏼
Jeg har igennem 10 år været plaget af smerter og nedsat bevægelse i knæ og skulder. Jeg har både med knæ og skulder været opereret uden at blive helt fri. Dertil har jeg været ved flere fysioterapeuter, lavet øvelser og trænet, uden ændring. Jeg fik beskeden om, at det aldrig blev bedre, at jeg aldrig kom til at løbe igen eller blive 100% smertefri.
Indtil jeg mødte Stine. Efter to års forløb med hendes kyndige vejledning på bootcamps er jeg nu stort set smertefri hverdag og jeg har løbet 10km på under en time! Noget jeg aldrig havde turdet håbe på og som jeg kan takke Stines yderst dygtige kompetencer for 🙏🏼
Jeg kan varmt anbefale Stine, som fysioterapeut og træner! Hun er en humørbombe og vanvittig dygtig - Det fortryder man ikke.
Særligt er bootcampen og det fællesskab Stine skaber et højdepunkt på min uge - hver uge ✨
Kompetent, motiverende og støttende - i god stemning.
Jeg har super god erfaring med både bootcamp, programlægning og fysioterapi ved Stine Miszczuk.
Bootcamp, hvor jeg blev udfordret, fik flyttet nogle grænser og forbedrede min fysiske formåen. Samtidig med, at det var sjovt og med hensyntagen til hver enkelt deltagers små og store skavanker.
Programlægning og fysioterapi, hvor Stine har sammensat et spændende og afvekslende styrketræningsprogram og gennemgået det grundigt med mig. Jeg har også fået lavet et mere skånsomt program i forbindelse med en diskusprolaps i lænden, som hjælper mig til en hurtigere heling.
Stine lytter, udfordrer og støtter hele vejen igennem. - med smil, et glimt i øjet og i positiv stemning, så man bliver motiveret og får endnu mere lyst til at følge hendes gode råd.
Stine er verdens bedste fys og…
Stine er verdens bedste fys og personlig træner.
Hun har hjulpet mig igang og fået styr på mine skavanker og fået hjulpet mig igang med at nå mine mål.
Kan kun anbefale Stine.