Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Doordat er steeds iets tussendoor kwam had ik geen gelegenheid om rustig de scheerwollen ballen te kopen voor mijn droger. Ik werd er door Misstowels op de hoogte gehouden dat er nog iets in mijn wi... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik was op zoek naar mooie kwaliteit handdoeken voor een goede prijs, en de handdoeken van Miss towels zijn echt heerlijk zacht, Hotel kwaliteit. De service is ook echt goed, had ze binnen twee dagen... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik kocht de handdoeken om erop te borduren. dit is goed gelukt, hoewel er toch een paar lusjes zijn losgekomen. Ze zijn wel heel zacht en fijn om mee te werken. Maar dat is natuurlijk niet jullie doel... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De handdoeken zijn écht heerlijk zacht en wat ook belangrijk is dat ze na 1× wassen meteen goed afdrogen in tegenstelling tot andere handdoeken die je vaker moet wassen voordat ze goed afdrogen. Ook... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med udstyr til hjemmet

Skrevet af virksomheden

Met passie maken wij badtextiel. We zijn gespecialiseerd in het leveren van de allerbeste handdoeken. We willen jou laten genieten van heerlijk zachte en comfortabele handdoeken. Want jij verdient het allerbeste voor jouw lichaam. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons badtextiel en selecteren onze materialen dan ook met uiterste zorgvuldigheid. Zo kunnen wij jou garanderen dat onze handdoeken aan de hoogste standaarden voldoen. Al onze handdoeken worden met liefde en vakmanschap geproduceerd in Portugal. Wanneer je bij ons bestelt, zorgen wij ervoor dat jouw handdoeken zo snel mogelijk bij je thuis worden bezorgd. Zonder verzendkosten! Want wij begrijpen als geen ander dat jij niet kunt wachten om onze luxe handdoeken uit te proberen. Onze passie voor het maken van het beste badtextiel is grenzeloos en wij zijn er trots op om dit met aandacht en toewijding aan jou te leveren. Bij Miss Towels geniet je altijd van heerlijk zachte, droge en comfortabele handdoeken. Want jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De handdoeken waren een geschenk en…

De handdoeken waren een geschenk en zijn op tijd bezorgd. Communicatie was prima en kleur en zachtheid zijn naar tevredenheid!

4. februar 2026

Besvarelse fra Misstowels

Wat een leuk kado heb je gegeven! Leuk kom te horen dat jullie tevreden zijn. Daar doen we het voor.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, persoonlijk en zeer professionele service!

4. februar 2026

Besvarelse fra Misstowels

Dank voor je mooie woorden. We blijven ons best doen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Lekkere dikke handdoeken die goed…

Lekkere dikke handdoeken die goed afdrogen maar na elke wasbeurt houd je een klein handdoekje over in de filter van de droger.

1. februar 2026

Besvarelse fra Misstowels

Fijn om te horen dat je de handdoeken fijn vindt. We doen zoveel mogelijk om pluizen tegen te gaan. Maar een enkele keer kan een handdoek toch wat meer pluizen dan anders. Dit is aan heel veel factoren onderhevig. Veel plezier met de handdoeken.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Na ruim 2 weken nog steeds niet geleverd.

Om een review te schrijven over de kwaliteit van de handdoeken moet je die eerst wel ontvangen natuurlijk. Besteld op 24/12 en vandaag 11/01 nog steeds niet toegekomen. Misstowels antwoordt wel op mails maar doet er verder niets aan volgens mij. Op 17 januari dan toch pakket ontvangen, echter niet volledig. Logistiek hapert er toch een en ander. Ik geloof wel dat de fout bij PostNL ligt en niet bij hen. De kleur en kwaliteit zijn echt goed. 2 sterren erbij. Als ze nog ook nog de washandjes kunnen leveren is dat een extra ster waard.

11. januar 2026

Besvarelse fra Misstowels

Ik heb je al een mail gestuurd dat we er toch echt mee bezig. We krijgen gewoon geen antwoord van de vervoerders. Dit duurt echter veel te lang nu dus sturen een tweede pakket naar je op.

Snel

Snel , mooie aanbieding en goede kwaliteit en kleur. Ik had graag ook de kleine gehad maar die waren snel uitverkocht….

Besvarelse fra Misstowels

Bedankt voor de fijne woorden. Veel plezier met de handdoeken. Ze komen weer op voorraad.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De handdoeken zijn heerlijk zacht en…

De handdoeken zijn heerlijk zacht en voldoen aan de verwachtingen. In eerste instantie waren niet alle gastendoekjes geleverd, maar dit is keurig opgelost.

Super bedrijf

Super bedrijf. Heel goed bereikbaar. E-mail wordt snel beantwoord. Bij klachten wordt direct actie ondernomen en goed afgehandeld. Handdoeken zijn van top kwaliteit. Super zacht en na een paar keer wassen drogen ze prima. Ik ben heel tevreden👍🏻

8. januar 2026

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De handdoeken zijn écht heerlijk zacht…

Ook een snelle reactie gekregen op mijn vraag via de mail, top!

6. januar 2026

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie zachte en dikke handdoeken

Mooie zachte en dikke handdoeken. Weet op dit moment nog niet of ze ook mooi blijven. Maar heb een stuk minder pluizen in de droger dan met mijn vorige handdoeken. Merk echt verschil. Heel blij mee.

Uiteindelijk goed gekomen

Geen dansje want nog steeds geen handdoeken binnen helaas….
Gelukkig hebben ze gelijk nieuw pakket gestuurd en uiteraard zeer tevreden over.

21. december 2025

Besvarelse fra Misstowels

Wat jammer om te horen. Ik zie in de track & trace dat PostNL waarschijnlijk een pakket is kwijtgeraakt. Ik zal het vandaag oplossen voor je.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Mooie kleur maar geen hotelkwaliteit…

Mooie kleur maar geen hotelkwaliteit zoals ze het verkopen.

7. december 2025

Besvarelse fra Misstowels

Jammer om te horen dat je het niet als hotelkwaliteit ervaart. Onze handdoeken worden gemaakt van gekamd katoen en wegen 550 gr/m2 (stiekem zelfs 560 gr/m2). Dan is het echt hotelkwaliteit.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hoe nat men ook is met Misstowels altijd direct droog en hoe !

Snelle en efficiënte aflevering van mijn bestelling daar hou ik van ! En dan kwam de verrassing zelve namelijk de handdoeken. Volle kleur en wat een kwaliteitsvolle stof, we hebben ze gelijk in de wasmachine en de droogtrommel gedaan (bijna geen pluisverlies) en wat een plezier om de handdoeken te gebruiken ik ben fan. 1 kleine opmerking ivm de grootste maat handdoek had voor mij iets groter mogen zijn omdat ik een vrij groot iemand ben en altijd grote handdoeken gebruik bij het douchen maar dat weegt niet op tegen het feit dat ik fan ben van jullie producten en ik jullie met alle plezier aanbeveel !

27. november 2025

Besvarelse fra Misstowels

Wat ontzettend fijn om te horen. Helaas hebben we inderdaad (nog) geen grotere maten. Heel veel plezier met de handdoeken.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super snelle levering en zeer goede service!

Supersnelle levering en eveneens
Persoonlijke aandacht.
Zeer goede ervaring..
Verzendkosten naar mijn mening hoog.

27. november 2025

Besvarelse fra Misstowels

We blijven ons best doen. Wij vinden de verzendkosten ook te hoog maar het lijkt alleen maar duurder te worden qua verzenden in plaats van goedkoper. Veel plezier met de handdoeken.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie kwaliteit en snel inlevering

Mooie kwaliteit en snel inlevering! Laaste jaar heb ik vijf handdoeken gekocht en ze zijn steeds zacht na een jaar gebruikt. Daarom heb ik opnieuw gekocht. De kleuren zijn ook precies als de foto's. Ik ben erg tevreden!

1. december 2025

Besvarelse fra Misstowels

Fijn om te horen. Heel veel plezier met de handdoeken.

Læs mere om andre typer anmeldelser.