Banner for MissPompadour.nl

MissPompadour.nl Anmeldelser 6

3,5

1. Producent af maling

Om MissPompadour.nl

Creëer het interieur van je dromen door gewoon lekker te verven
Wil je je woning een compleet nieuwe uitstraling geven zonder een kostbare verbouwing? Of je nu je muren wilt opfrissen, je meubels een tweede leven geeft of je keuken of badkamer wilt aanpakken: verven is de meest praktische oplossing voor elke verandering.
Bij MissPompadour vinden we dat je geen professional hoeft te zijn voor een prachtig resultaat. Wij denken proactief met je mee over de aanpak van jouw project, zodat je met zelfvertrouwen aan de slag kunt gaan.

WAAROM VERVEN MET MISSPOMPADOUR DE OPLOSSING IS:
- Ontdek meer dan 100 schitterende kleurnuances in onze exclusieve MissPompadour collectie.
- Onze verf is milieuvriendelijk geproduceerd met een minimale CO2 voetafdruk. Zo verf je niet alleen mooi maar ook verantwoord.
- Wij bieden een compleet assortiment aan verfbenodigdheden. Bestel alles wat je nodig hebt in één keer zodat een tijdrovend bezoek aan de bouwmarkt overbodig wordt.
- Als ambitieus familiebedrijf ondersteunen we je met diepgaande kennis en praktische tips.
Van de kleurkeuze tot aan de laatste kwaststreek: wij staan voor je klaar. Ervaar hoe makkelijk veranderen kan zijn en ga gewoon lekker verven! #lekkerverven

3,5

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

De vernis is superfijn

De vernis is superfijn! Geurloos en droogt snel. Lakverf vind ik te dun en vloeit niet lekker. Minder enthousiast daarover. De verfbakjes zijn echt de beste! Handig voor je kwast ernaast. Super!

10. maj 2026

Besvarelse fra MissPompadour.nl

Wat leuk om te lezen, dank je wel 💛

Fantastisch dat je zo blij bent met onze vernis — geurloos én snel droog, dat maakt schilderen toch meteen een stuk fijner 😉

En hoe leuk dat je ook onze verfbakjes noemt! Die zijn inderdaad zó handig met dat plekje voor je kwast ✨ Daar worden wij echt blij van.

Jammer wel dat onze lakverf niet helemaal aansloot bij wat je prettig vindt werken. Iedereen schildert natuurlijk nét even anders, dus we waarderen het enorm dat je dit eerlijk deelt.

Heel veel plezier nog met je project en hopelijk tot een volgende keer! 🎨

Snel geleverd wat ik had besteld

Snel geleverd wat ik had besteld.
Ben enthousiast over de kleuren. Tot nu toe gewend om met annie sloan verf te werken ga snel mijn ikea meubel verven ben heel benieuwd..

8. maj 2026

Besvarelse fra MissPompadour.nl

Wat leuk om te horen, dank je wel 💛

Fijn dat alles snel bij je binnen was en dat je enthousiast bent over de kleuren ✨ Dat eerste moment waarop je een nieuwe kleur in het echt ziet blijft toch altijd bijzonder.

En wat leuk dat je nu je IKEA-meubel gaat verven! Spannend 😊 Zeker als je gewend bent om met Annie Sloan te werken, zijn we extra benieuwd wat je van onze verf gaat vinden.

Heel veel schilderplezier alvast — en als je onderweg vragen hebt, denken we natuurlijk graag met je mee! 🎨

Zeer goed

Zeer goed. Goed product. Snelle levering. Goede adviezen.

7. maj 2026

Besvarelse fra MissPompadour.nl

Wat fijn om te lezen, dank je wel 💛

Wat heerlijk dat je zo tevreden bent over onze producten, de snelle levering én de adviezen ✨ Daar doen we het echt voor.

We wensen je heel veel plezier met je project en hopelijk mogen we je nog eens helpen bij een volgende schilderklus 🎨

Niet geleverd

Heb de kleurenwaaier besteld en dus afgerekend. Vervolgens een bevestiging ontvangen, maar nooit een waaier ontvangen. DHL geeft niet thuis, het e-mailadres advies at pompadour blijkt niet te werken! Dus onmogelijk om de klacht te deponeren en op te laten lossen. Zou daar zeker geen verfbestellen!

19. februar 2026

De verf is van erg slechte kwaliteit

De verf is van erg slechtekwaliteit, het dekt voor geen meter en er zijn minimaal 3 lagen nodig om het dekkend te krijgen. We hadden niet genoeg aan 2,5 liter voor een kamertje van 12 m2. Hierna 1 liter bijbesteld en de kleur kwam niet overeen. Zelfs niet ook maar een klein beetje.

Mooie marketing, maar het is allemaal een leugen. Er is niets van waar van wat ze beloven en gezegd gedaan te hebben. Trap er niet in!

10. juni 2025