2,5

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Tak for ingenting. Den ene stjerne er dels fordi jeg…

Den ene stjerne er dels fordi jeg formodentlig får mine penge tilbage og fodi firmaets robotter har en twisted form for humor, trods alt. Jeg bestilte en vare, der ifølge track and trace ret hurtigt befandt sig på udleveringsstedet. Desværre fik jeg ingen kode, så jeg kunne ikke modtage pakken. Venlig robot informerede mig om at det kunne tage lidt tid. Næste kontakt var automatbesked om at firmaet havde godtaget min returnering. Jamen jeg har ikke returneret noget. Jeg har ventet i 3 uger på en vare som jeg aldrig modtager og firmaet låner penge af mig noget længere. Besynderligt forretningskoncept

30. december 2025

Verdensklasse BH - Stay Fresh

Har ikke selv handlet hos jer, men fået Stay Fresh Bh. Har idag været i 3 forskellige lingeri butikker - ikke en af de mere kendte mærker har en tilsvarende model. Blev "puttet" i flere forskellige modeller - men de der deller... blev kun yderlig fremhævet 😩 Samtidig med har ingen andre en helt glat bh (uden blonder mm)
Så ingen køb i butikker - men holder mig til Stay fresh ❤️

24. juli 2023

Besvarelse fra Missmary

Hej - jeg kan ikke tage æren for denne anmeldelse, da den ikke tilkommer mig. Jeg er igen blevet forvekslet med Miss Mary of Sweden - som denne anmeldelse tilkommer. Hilsen Dorthe, Miss Mary

jeg har ikke handlet med dem

jeg har ikke handlet med dem, men kommet til at nedgøre dem fordi jeg har forvekslet dem med miss Mary og Sweeden, det beklager jeg dybt, for jeg mener nok det er en dansk kvalitet, for man handler og betaler samme sted i modsætning til den anden hjemmeside.
undkskyld Dorthe

24. juni 2020

Besvarelse fra Missmary

Tusind tak for dit dementi.
Hilsen Dorthe

Undskyld missmary

Jeg beklager rigtig mange gange til missmary.
Jeg er kommet til at gå ind på en forkert side her på trustpilot.

Jeg har ingen referencer og har aldrig handlet hos jer.
Beklager mange gange min dårlige anmeldelse .

13. juni 2020

Tusind tak

Hej igen
Det er helt i orden, at du har taget fejl, det kan jo ske for selv den bedste. Derfor beder jeg dig om at slette din anmeldelse, da det er dårlig omtale (1 stjerne) for mit lille firma, hvor jeg sætter en ære i højt serviceniveau, og det trækker mit gennemsnit ned.
Med venlig hilsen Dorthe

Hej Susanne
Jeg har ikke modtaget en ordre fra dig. Vil du være sød at tjekke, hvor du har bestilt varer og hvis det ikke er på www.missmary.dk beder jeg dig slette denne anmeldelse.
Hilsen Dorthe

Enestående service

ENESTÅENDE service og venlighed fra første kontakt.

Super fine vare, gode priser og LYN-hurtig modtagelse.

Sender mine bedste anbefalinger og vil glæde mig til et gensyn.

Kærligst Sarah

14. februar 2017

Besvarelse fra Missmary

Tusind tak for de pæne ord.
Jeg vil glæde mig til igen at betjene dig.

Mange hilsener
Dorthe, Miss Mary

Vis anmeldelser på alle sprog. (10 anmeldelser)