Bestelling gedaan en super snel verzonden en 1 dag later al ontvangen. Alles is netjes verpakt en de verkoopster is echt heel aardig en betrokken met het maken van de juiste keuze (via tik tok live) o... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Super snelle levering en de producten zijn echt geweldig! Ben super tevreden over mijn geuren en raad Sawaar vanille blanc voor iedereen aan (als die niet al uitverkocht is) 🤭🥹
Als ik een lekker parfum nodig heb dan weet ik waar ik moet zijn. De klantenservice is goed! Producten zijn goed geprijsd en goede kwaliteit en het is altijd super snel binnen. Ik ben altijd heel blij... Se mere
Miss heeft unieke producten die geen andere webshops heeft. Helemaal vanuit Dubai. Ik kijk met plezier naar haar TikTok lives en ze geeft goed advies. Ook bij problemen ondanks dat het misschien wel e... Se mere
Har besvaret 83 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zoveel kennis!
Dag Miss, ik wilde even laten weten dat ik heel blij ben met de parfum en wat een snelle levering. Dit is mijn 1e bestelling die ik tijdens de live op tiktok heb besteld en 2 dagen later in huis! Wat ben je een warm en lief persoon buiten dat heb je zoveel kennis dat je haast geen miskoop kunt doen bij jou denk ik. Ik ga zeker opnieuw bestellen bij jou. Bedankt!
Mijn bestelling is snel aangekomen. Voor de tweede keer echt tevreden met de service.
Top!!!!!
Top! Super snelle levering,mooi verpakt,alles dik ik orde zoals het hoort 🤩
éclair lataffa 🥞
Hallo miss 🌹
Ik had al een paar gekeken naar jou live ...en ik was benieuwd en sprong binnen meteen viel het me op over de kennis dat je hebt over alle parfums zowel van de damens en de heren.
Ik vond ook dat je dit zo gezegend over brengt en da geeft een kalm gevoel zoals thuis komen.
Mijn vraag werd zo mooi beantwoord...je wist precies wat ik bedoelde en ik heb de bom besteld die was er al bij mij op zaterdag in belgie, top gewoon👍 heb die op gespoten omg niet normaal was helemaal verliefd op slag.. en mijn zoon ook.
Je bent een hele lieve zachtaardige meid die dit me haar ❤️tje doet das zo zichtbaar en das het mooie van jou miss echt blijf zo jezelf je bent een topper ♡🌹♡.
Ik blijf naar je live's komen...veel liefs van mouka 🦋
Niet serieus genomen
Na per mail keurig aan te geven dat ik hem wil annuleren tóch verzonden. Dit terwijl er een aantal dagen overheen was gegaan, voelde me dus niet serieus genomen…
very nice scents
very nice scents. continue to smell for a very long time. and very fast shipping. very satisfied
Top ervaring
Zaterdagavond tijdens de live op tiktok heb Ik besteld. Zondag kreeg ik een update en maandag hen ik de parfum al ontvangen, super snel dus.
Ze geeft goede info en is super aardig.
M.Be
Top producten dit is pas kwaliteit!! Geur blijft ook zitten, dit is de nieuwe douglas!! Al met al alles bij elkaar 10+++
Aanrader!
Leuke duidelijke uitleg via de tik tok live over parfum en ze weet elk ingrediënt wat er in de parfum zit ze weet wat ze verkoopt voor leuke betaalbare prijzen!
Ik kreeg uitslag van een crème waar mijn huid blijkbaar niet tegen kan en ondanks dat dat geen fout van de verkoopster en de crème is is ze mij toch tegemoet gekomen met een korting code omdat de crème niet terug gestuurd kon worden, super lief! Ik heb met de korting code nog een parfum erbij gekocht dank je wel!
Tot de volgende bestelling! 🥰
Volg Missluxurious op tik tok voor de leuke live streams!
Kirsten
Heerlijke parfums ontvangen ben…
Heerlijke parfums ontvangen ben helemaal obsessed. Snelle levertijd en nette prijzen. Dank lieverd voor je advies op TikTok. Girls raad jullie allemaal aan om bij deze dame te bestellen!
Bestelling nooit aangekomen
2 weken geleden een bestelling gedaan dmv een leuke tiktok live. Helaas na een week nog niets ontvangen. Hierover een mailtje gestuurd, waarop ik het antwoord kreeg dat ze na het bekijken van mijn bestelling (erachter kwam?!) dat een product op locatie van inpakken niet op voorraad is. prima, menselijke fouten. Ze vertelde me dat afgelopen maandag of dinsdag afhankelijk van de post deze bestelling bezorgd zou worden. Het is inmiddels zaterdag avond en ik heb nog niets ontvangen. Geen update, geen verzendbevestiging, helemaal niets.
Op mijn meerdere mails én berichtjes die ik via Social media heb verstuurd, word niet op geantwoord.
Slechte service, eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel.
Update* nadat ik geschreven heb op dit platform, kreeg ik vrijwel direct een mail van de webshop, Er is excuus aangeboden ivm ziek zijn, en of ik deze reactie wil heroverwegen. Er is me toegezegd dat maandag, maar uiterlijk dinsdag het pakket verzonden zal worden. Het is inmiddels woensdag middag, en er is opnieuw niks verzonden, ook geen update. Op mijn mail word wederom niet gereageerd. Om te janken.

Besvarelse fra Missluxurious
Super tevreden
Ik krijg dagelijks complimenten over de geuren van MissLuxurious! De service is geweldig – ze reageert altijd snel en helpt je bij het kiezen van het perfecte parfum. Daarnaast zijn de parfumflessen zelf ook prachtig, echt een luxe uitstraling! Als je op zoek bent naar specifieke Arabische parfums, doet ze altijd haar best om ze voor je te vinden. Alles is prachtig verpakt, waardoor het openen van een pakketje echt als een cadeautje voelt. Super tevreden en zeker een aanrader!”
Unieke parfums, snel bezorgd!
Ik zocht een parfum die ik nergens heb kunnen vinden alleen op deze website.
Zaterdagavond laat besteld. Zondag een track en trace bericht en maandagochtend bestelling al binnen. Super snel, super blij mee!!
Amazing!
Enorm lieve dame met heel veel kennis over geuren, koop hier je authentieke Arabische parfums uit Dubai!! Ze ruiken echt top en heel lang, ze geeft uitgebreid advies over wat bij jou past en helpt je een keuze te maken of een hele scent bubble opbouwen!
She’s just the best, zou er nog 100 keer opnieuw bestellen 💕
Ze legt alles super goed uit
Ze legt alles super goed uit. En luisterd naar je vragen. Het zijn heerlijke geuren. Ik heb een hele grote assortiment van haar. En wil niets anders meer dan dubai parfum. Maar alleen van haar shop. De prijzen zijn betaalbaar. En ze is onwijs lief.
Liefs Esther
BESTEL HIER NIET
Geen antwoord op e-mails of op social media. Bestelling is al meer dan 12 dagen geleden geplaatst en ik krijg geen update over het verzenden.
Parfum besteld
Parfum besteld, na even wachten op de bestelling en geen antwoord via instagram wanneer mijn pakketje binnenkomt, uiteindelijk de bestelling binnen gehad. Bestelling kapot binnen gekregen. Na een lange tijd verstreken via de mail eindelijk een antwoord gekregen met een retourlabel. Pakket geretourneerd maar weer retour gekregen omdat deze niet is opgehaald. Na wéér gemaild te hebben, tot op heden geen respons. Erg jammer, ze deed het erg leuk op tiktok, daarom ook bij haar besteld. Hoop via deze weg toch nog een reactie te ontvangen. Dit loopt namelijk al vanaf 22/6
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.