Har været i behandling i lidt over et år og har fået så gode resultater! ❤️ Virkelig god service, man føler sig i meget trygge rammer. Derudover er prisen også virkelig god ;) Kan klart anbefales... Se mere
Missbeautycopenhagen
Mega hyggeligt at være til behandling og med hyggelige omgivelser. Resultaterne har virkelig også været fine.
Andre kiggede også på
God oplevelse!
Rar og behagelig oplevelse at få behandling hos Miss Beauty! Kan se tydelige resultater allerede efter tredje gang <3
Virkelig godt sted!
Har været i behandling i lidt over et år og har fået så gode resultater! ❤️
Virkelig god service, man føler sig i meget trygge rammer.
Derudover er prisen også virkelig god ;)
Kan klart anbefales!!
Vildt god service
Rigtig god og rar oplevelse, silvana er super sød og imødekommende. Har gået der i nogle måneder og kan allerede ske og mærke forskel, så hvis du vil ha en super god oplevelse så ska du da vælge miss beauty copenhagen
Silvana er super sød og virkelig…
Silvana er super sød og virkelig professionel, man føler sig super hurtigt tryg og velkommen i hendes lækre lokaler, og jeg har aldrig før oplevet så vedvarende resultater af hårfjerning med laser 🙏🏼😍
Super professionel behandling
Super professionel behandling og lækre lokaler. Gode priser og flotte resultater allerede efter 1 behandling. Slivana og hendes kollegaer har lavet en rigtig fin salon hvor man altid bliver taget godt imod og der er fokus på den gode, professionelle oplevelse.
Virkelig flotte resultater
Virkelig flotte resultater, der allerede kan ses efter få behandlinger. Altid super dejlig, professionel og hyggelig behandling. Man føler sig i trygge hænder. Kan kun anbefale!!
Super glad for at få laserbehandling…
Super glad for at få laserbehandling hos miss beauty copenhagen, virkelig søde og kompetente! Mine hår er betydeligt mindsket også efter et års pause efter graviditet. Kan kun anbefale at få det lavet her!
Efter blot en behandling
Jeg har længe overvejet, at begynde på en behandling og fandt endelig mig match her. Jeg har fået 1 behandling og kan allerede jeg markante resultater, meget imponerede. Mine hårvækst er generelt meget mørk, hurtigvoksende og kraftig på lys hud. Jeg oplever nu, at min hårvækst er langt fra ligeså hurtig og huden derfor er blød i længere tid af gangen. Er meget tilfreds indtil videre og kan klart anbefale Miss Beauty Copenhagen
Jeg er virkelig imponeret over…
Jeg er virkelig imponeret over resultaterne, kun to gange på benene og jeg er gået fra at skulle barbere morgen og aften til at jeg kan gå uger uden (jeg har meget lys hud og mørke hår, så ikke sikkert det går så hurtigt for alle, men wow). Jeg fik stedet anbefalet af både min mor, søster og kollega og jeg er helt enig!
Laserbehandling
Rigtig behagelig oplevelse at komme her og gode resultater. Silvana er enormt imødekommende og sød til at forklare processen. Vil klart anbefale.
Den bedste oplevelse med resultater!
Jeg har i næsten 2 år fået laser behandling hos Slivana og jeg kunne ikke ønske mig en mere sød, imødekommende og professionel behandler! Der er styr på tingene og man kan tydeligt se resultater (for mit vedkommende tog det lidt tid, men trust the process!) Herfra den varmeste anbefaling ❤️
Lasher
Jeg så resultater efter første behandlinger og har været elle vild med det! Det har gjordt min hverdag så meget nemmer!
Og så er hun super skøn hende som fortager behandlingerne 😁
The best!
Silvana er ikke bare en professionel med laseren, hun er som en solstråle - hendes energi er så opløftende! Jeg har været hooked siden mit første besøg, og resultaterne taler for sig selv. Hun er den absolut bedste! Tro mig, du vil ikke fortryde at booke hos hende! 💖
Altid en god oplevelse
Altid en god oplevelse! Effektiv, professionel og sød behandling.
Bedste behandling
Bedste behandling! Jeg er så tilfreds med resultatet indtil videre. På 6 uger har jeg kun barberet mig 2 gange. Kæmpe anbefaling herfra 😊
Er ikke færdig med mine behandlinger…
Er ikke færdig med mine behandlinger endnu, men er super tilfreds med de resultater jeg allerede oplever. Har før prøvert laserbehandlinger, men kunne ikke holde smerten ud. Her er det næsten smertefrit og jeg bliver mødt med en smilende og behagelig betjening. Tusind tak❤
silvana er den beste for at laver laser…
silvana er den beste for at laver laser når hun laver i kan ikke mærke så meget smerte det er smerte fri allerede kan se forskel efter første behandling Jeg vil altid anbefale hende❤️❤️
Elsker at man allerede kan se forskel…
Elsker at man allerede kan se forskel efter første behandling
Ville til hver en tid anbefale miss…
Ville til hver en tid anbefale miss beauty copenhagen. Du vil altid gå derfra tilfreds med både behandlingen og med kundeservicen.
God oplevelse hver gang 🌸
Jeg går altid fra Miss Beauty Copenhagen med det bedste humør og følelsen af at jeg har fået den bedste behandling. Jeg har gået hos Slivana i et år og jeg ser resultater efter hver behandling! Slivana er den mest imødekommende, sødeste og mest kompetente kvinde i faget. Jeg vil altid anbefale hende og hendes forretning til folk jeg kender, som er i tvivl om hvor henne de får den bedste behandling, bedste pris og bedste resultater indenfor lazer behandling. Altid en fornøjelse at møde op i hendes fantastiske smukke lokaler🌸