Mirtanta

Hierbij terug komen op een eerder bericht. De jas is aangekomen, 1.5 maand later en zonder track en trace. De communicatie is zeer lastig want ze mailen je niet terug of houden je tussendoor op de hoo... Se mere

Slippers besteld

Slippers besteld. Wanneer ik langer moest wachten dan 3 weken zou ik mijn geld (10% van de aankoop) terug ontvangen. De slippers waren langer dan drie weken onderweg. Ik heb Katrina van Mirtanta gemaild met het verzoek van overmaken.
Ik heb 3x heen en weer gemaild met of Katrina of Grace. Telkens krijg ik het excuus dat er een probleem is met het betalingssysteem. Daarbij vermelden ze 3x dat ik op de hoogte wordt gehouden. Ik ben nu 10 weken verder nadat ik de slippers heb ontvangen en nog steeds niets nagekomen.

21. august 2023

Bestel hier nooit iets

Bestel hier nooit iets. Retourneren kan helemaal niet. Ik had 2 paar leren schoenen gekocht die gewoon van plastic waren, zo nep als wat. Ik heb ze geprobeerd terug te sturen naar China en nu na 3 maanden krijg ik het pakketje ineens terug omdat het adres in China niet klopt. Het is gewoon oplichterij.

7. august 2023

Een "fijne zomerjurk" blijkt een vodje

Een "fijne zomerjurk" blijkt een vodje. Op 12 juli besteld, en 3 weken later ontvangen. Een stukje stof waar hoogstens een stofdoek van kan worden gemaakt. Ziet er niet uit zoals op de website-foto's (is veel korter).
Terugsturen naar China (niet naar Amsterdam!) is duur. Website onbereikbaar net als het retourmailadres.

1. august 2023

Niet wat bestellen bij dat bedrijf…

Niet wat bestellen bij dat bedrijf terug sturen is een groot probleem niet gewoon terugsturen en geld terug .nee want het moet weer terug naar China en dat geeft veel problemen ben nu mijn geld kwijt en zit met iets wat niet past slechte zaak

20. juli 2023

Wat dom van mij, hier moet je nooit wat kopen!

Wat dom van mij, ik had eerst hier moeten kijken en dan pas wat moeten bestellen.
Broekpak besteld, na 1 week geleverd, maar het past niet.
Er is geen contact te krijgen met dit bedrijf. Op mail en contactformulier wordt niet gereageerd.
En inderdaad lees je helemaal onderaan de algemene voorwaarden dat retourneren naar China hoge kosten met zich meebrengt. Terwijl er op de website staat Amsterdam

23. juni 2023

NOOIT meer bestellen

Veel te lang moeten wachten op de bestelling en vervolgens totaal geen overeenkomst met de afbeeldingen op de site. Zo slecht. Wat een oplichters. Vervolgens betalen voor retourneren na weken wachten. Hun optie is het artikel te houden ivm het "ecologisch proces"...Verschrikkelijk.

16. juni 2023

Wat een slechte klantenservice

Wat een slechte klantenservice! Sandalen besteld, 2x het bedrag afgeschreven, mail gestuurd verkeerde maat op de bevestiging
Geen enkele reactie op mijn mails, bestelling zou binnen 10-14 dagen worden bezorgd
Uiteindelijk 6 weken later is het nu bezorgd
, sandalen zien er niet uit als op de afbeelding
Wil je het retourneren dan moet je het naar het buitenland sturen wat veel duurder is volgen de site kost het mim
Minimaal €25 ...
Terwijl de afzender adres in Rozenburg NH is
Dure les geleerd... €63, =voor 2 paar ondraagbare sandalen

16. juni 2023

ik heb een bestelling geplaatst…

ik heb een bestelling geplaatst zaterdag voor 2 t shirts genaamd emely ik heb al meerdere malen al contact gehad met katerina maar steeds komt ze met een uitleg voor de boeg de artikelen zijn wel reeds betaald en track nr dat ik gekregen heb is onvindbaar en bestaat niet en ander artikel dat ik ook besteld en betaald heb vind men niets van terug wat ik heel raar vind ik zou dus heel graag mijn geld terug krijgen

10. juni 2023

Ik had een bestelling geplaatst en deze was niet voorradig.

Ik had een bestelling geplaatst en deze zou binnen 3-5 dagen worden bezorgd. Echter heb ik op dag 5 kontakt gehad met Katrina. Zij constateerde dat er iets fout was gegaan. Bestelling zou worden nageleverd. Zij email de terug dat mijn maat niet voorradig was. Kwam met een optie voor een maat kleiner of een ander alternatief model. Ik heb gevraagd om mijn geld te retourneren. Ik heb netjes een kennisgeving ontvangen en mijn geld ook terug gestort gekregen.

13. juni 2023

Schoenen komen gewoon bij Ali Expres vandaan

Schoenen / sandalen zagen er heel
mooi uit op de foto!
Maar in het echt verschrikkelijk en wat blijkt ze kwamen gewoon van Ali expres !!
Ik had al paar keer een mail gestuurd waar mijn schoenen bleven .
En kreeg opeens een mail dat mijn pakketje van Ali express bezorgd was !!
Maar ik had daar niet besteld !!
Bij openen waren dit dus mijn schoenen van Mirtanta !!
Schandalig!!
En wat een slechte kwaliteit
Na een keer dragen al kapot !
Niet bestellen dus bij deze website

8. juni 2023

Het is een onbetrouwbaar bedrijf

Het is een onbetrouwbaar bedrijf, het geleverde artikel was niet compleet maar wel helemaal betaald je krijgt ook geen reactie op mails. Dit ruikt toch naar oplichting
onbegrijpelijk dat je zo je bedrijf moet runnen.

1. maj 2023