Bestelling netjes afgeleverd. Duurde wel 3 weken vanwege verzending uit China. Dat was mij bij het bestellen niet duidelijk. Uiteindelijk tevrden met geleverde product voor een scherpe prijs.
Curve&Bloom kept me updated on the arrival of my package and answered my questions promptly. Thank you
Verry fast response and a nice website
Asking for a review before an item is received is insane. Placing the order was simple but i cant give an honest review until the item is received
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Waardeloze rotzooi uit China
Eigenlijk dezelfde ervaring als hieronder beschreven. Na 2 weken kwam het pakketje uit China.
Normaal gesproken draag ik m/l maar had nu xl besteld. Het blijkt veel te klein.
Ook volgens de beschrijving een heeft/ winterjas maar dit is zoo dun.
Gekocht voor 34 euro. Teruglevering kost 21 euro.
Weg geld. Koop hier niet!
Bestelling netjes afgeleverd
echt waardeloos
echt waardeloos
ik dacht bij een nederland bedrijf te bestellen maar nee hoor komt uit china zeer langer levertijd
het bedrijf meld niet dat het om chinezen aankoop gaat en over levertijd zijn ze vaag
hun telefoon nummer bestaat ook niet
helaas is het vermelde adres te ver weg voor mij anders had ik een kijkje genomen of ze daar wel echt zitten
ik koop hier zeker nooit meer
update pakje inmiddels binnen NIET via post.nl maar via GOFO wat ik binnen heb gekregen is goedkope chinees`s rotzooi mijn bestelling was €25 maar is nog geen €5 waaed
Waardeloos en is alles te mooi om waar…
Waardeloos en is alles te mooi om waar te zijn. Hier niet bestellen.zijn oplichters en antwoorden met AI. Telefoonnummer werkt niet dus ook niet te bereiken. Bestellen in het buitenland en dan komen er nog allerlei inklaringskosten bij die ze niet vemelden. Zit al meer dan een week te wachten op mijn bestelling. OPLICHTERS
Opgelicht
Opgelicht! Het bedrijf beantwoordt mijn vragen over uitblijven van levering steeds met een Track en Trace code, die al meer dan een week blijft hangen op "onderweg", terwijl in de orderbevestiging staat dat het om een Postnl express levering gaat.
Koop hier niet!
Te mooi om waar te zijn
Er staat hele mooie kleding op de site voor ongelooflijk lage prijzen. En dan ook nog gratis verzenden. Te mooi om waar te zijn dacht ik. Het adres Casablancastraat 4a is een heel klein gebouwtje in winkelcentrum Schalkwijk. Zeer onwaarschijnlijk allemaal. Ik heb mijn bestelling geschrapt. Mijn advies: koop er niet.
OPGELICHT
Op 12 september heb ik een jas besteld onder bestel nummer #MIRAVELLE1031. Deze blijft hangen op informatie ontvangen op 14 september. Het telefoonnummer in de bevestigings mail werkt niet en volgens Google is het ook onduidelijk wat er voor bedrijf gevestigd is op het genoemde adres, pas dus op dit zijn OPLICHTERS!!!!!!
Mooi en goed zijn jullie ga zo door
Mooi en goed zijn jullie ga zo door
Bedrijf is accuraat met bevestigen van…
Bedrijf is accuraat met bevestigen van de bestellingen de site is overzichtelijk
Hele toffe kleding voor een toffe prijs!
Onbetrouwbaar
Scam. Adresgegevens kloppen niet. Telefoonnummer is onbereikbaar. Er wordt niet gereageerd op mails.
Onbekend bij KvK. Vermijden.
Verry fast response and a nice website
Goed en snel besteld
Goed en snel besteld. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Mu experience was very good the price…
Mu experience was very good the price good and everything good
Mooie website mooie kleding
Makkelijk bestellen en betalen
Makkelijk bestellen en betalen, en direct een bevestigingsmail gekregen.
We zijn goed gestart...laten we zo…
We zijn goed gestart...laten we zo verder gaan
Love this dress!