MiPhone - Reparation af iPhone & iPad Anmeldelser 142

4,9

Min far på 75 år havde bøvl med opsætning af ny telefon gr. nyt Apple-id, som han tidligere har delt med samlever. Nyt Apple-id oprettet, men det gamle figurerede stadig “bagved” nye opsætninger på tv... Se mere

Fantastisk at opleve et problem blive løst kompetent på 2 min (gendannelse af fabriksindstillinger, når man ikke kan huske sin kode), som Rep Phone I Ballerup har kludret rundt med i flere dage. MiPho... Se mere

Kom forbi med min nye Iphone der var gået i sort under overførslen fra fra den gamle Iphone. Efeter at jeg selv havde prøvet alt ned til DFU gendannelse uden held, fik Kean hurtigt liv i den, og prise... Se mere

Jeg ringede til butikken og beskrev min udfordring med mit ladestik på min telefon og han tilbød at se på telefon og rense den i stikket. Det ser ud til at have gjort hele forskellen og jeg slap for e... Se mere

1. Reparation af telefoner
  2. Computerværksted
  3. Reparation af mobiltelefoner
  4. Skærmreparationstjeneste
  5. Telefonservice

Hos MiPhone tilbyder vi professionelle reparationer af iPhones, iPads og Samsung Galaxy efter producenternes specifikationer og høje kvalitetskrav. Det betyder, at du har sikkerhed og dokumentation for originale reservedele. Vores reparationspriser er altid matchet med autoriserede og uafhængige reparationsudbydere, og inkluderer naturligvis 2 års garanti på alle reparationer. Vi er repræsenteret ved flere indleveringssteder i Danmark, hvor reparationer oftest kan foretages samme dag. Derudover har vi vores eget værksted i Herlev, hvor du altid kan droppe ind uden tidsbestilling. De fleste reparationer kan klares inden for 30-60 minutter.

4,9

I et lidt uheldigt forsøg på at sætte…

I et lidt uheldigt forsøg på at sætte cover på min datters iPad, lykkedes det mig på trods af et forsigtigt tryk på skærmen at smadre denne. Gudskelov kom MiPhone mig til undsætning og sørgerede hurtigt for en ny skærm, så min datter ikke skulle trippe længere end højst nødvendigt, tak til kean for den altid hurtige service , da vores telefoner også har fået skiftet skærme her og altid uden problemer, er der klart er sted jeg anbefaler. Tak for jer.

5. november 2022

Hurtigt og præcis info

Tak til Kean for hurtig svar, for tilbud der holdt prisen, og for veludført arbejde med udskiftning af bagcover på Samsung note 20 Ultra.
Absolut anbefales værdigt.

18. august 2021

Tak for virkelig god service

Tak for virkelig god service.
Kørte til afd. Herlev, hvor min IPhone 11 blev fixet på under 5 min.
Super service og fedt lige at kunne “chatte” om mobilproblemerne inden og så få et hurtigt og kompetent svar.
Troede også at jeg skulle have skiftet batteri, men blev rådet af Miphone om at vente.
Det er sgu’ da klasse :-)

16. marts 2021

Super god service

Super god service!
Tabte min datters mobil, så glasset smadrede. Skrev mail lørdag aften og de svarede med det samme. De hentede mobil søndag og 2 timer efter kom den retur med ny skærm! Uden ekstra omkostninger men en service de tilbyder her i Lock Down. Virkelig god service, så vil hermed give dem mine bedste anbefalinger.

24. januar 2021

Altid god kvalitet som bare holder

Altid god kvalitet som bare holder. Har selv købt et panzerglas + iPhone cover som har reddet min tlf fra flere fald på blandt andet betongulv fra 2 meter og stadig ingen ridser eller bobler under. Derudover kan man bruge enden af coveret som flaskeoplukker.

15. januar 2021

Jeg har nu et par gange benyttet mig af…

Jeg har nu et par gange benyttet mig af MiPhones top professionelle service til mine forskellige enheder. Om det er en smadret iPad skærm eller nyt panserglas til telefonen så kan MiPhone altid hjælpe. Hurtig service og til gode priser. De ved hvad de har med at gøre, og vægter deres kunders tilfredshed meget højt! Klart 5 stjerner med den varmeste anbefaling herfra.

22. november 2020

Altid fantastisk service

Jeg har anvendt MiPhone flere gange til rensning af iPhone højtaler, udskiftning af skærm etc. Jeg har hver gang modtaget uovertruffen service og perfekt arbejde.
Jeg kan på det varmeste anbefale MiPhone

15. oktober 2020

De varmeste anbefalinger herfra 👍🏻

De afhentede en iPad Pro med smadret skræm på hjemme adressen inden kl.12 som aftalt. De skiftede skærmen og jeg fik den retur næste dag på hjemme adressen inden kl. 12 igen som aftalt. Vi måtte desværre konstatere at iPad’en havde andre skavanker end blot en smadret skærm. Nu genstartede den ca. hver 5 min. Jeg kontakter dem, hvorefter de kommer og henter den igen samme dag. De må konstatere det ikke er noget de kan gøre noget ved men kontakter Apple og får vores defekte iPad ombyttet til en ny og sendt retur til os igen. Meget fin kundeservice. Langt over hvad man kunne forvente. Super service. Det er ikke sidste gang Miphone bliver brugt hvis uheldet er ude igen 👍🏻

15. april 2020