Minvaccination Anmeldelser 5

2,5

2,5

Under middel

Dårlig koordinering af "service" - havde bestilt tid til Covid19+influenza…

Havde bestilt tid til Covid19+influenza vacination tirsdag den 1/10-2024 mellem 08:50 og 09:00.
Mødte op på Grønnegades Kaserne i Næstved kl. 08:50 med sygesikringsbeviset parat.
Absolut ingen service, dvs. skiltning om det var her det foregik! Da jeg havde siddet der til kl. 09:00 oplyste en person fra vacinations "servicen", at man ville komme ind i den rækkefølge man var ankommet! Der var på det tidspunkt ca. 15 personer der bare havde sat sig, og absolut ingen koordinering af noget som helst. Kl. 09:00 var de endnu ikke gået igang med vacinationen! Jeg valgte at gå igen.
Mit råd: Undgå Danske Lægers Vacinations "Service", i det mindste i Næstved. Amatøragtigt!

1. oktober 2024

Covid vac registreret, men ikke givet...

I Tilst, fik kun vacc. mod influenca, men sygeplejerske Eva Hansen havde også noteret covid.

Så sad jeg der på Apoteket Storcenter Nord, Århus og kunne ikke få covid vacc, da registreringen ikke kunne slettes via apoteket..
Jeg fik besked om at kontakte Jer, så I kunne slette den.
Min datter var hjemme og kunne køre mig. Jeg bruger for tiden Sygetransport, Falch eller taxa.,da jeg i forbindelse med et fald har forstrakt mit hø. inderlår og går med krykker.

Jeg synes, at det er rimeligt, at I betaler for taxa frem og tilbage, når jeg booker en ny tid.

Svar:
De ville vende tilbage senest efter 3 dage. På 4 dagen ringede jeg og bad om fjernelse af covid behandling og om betalt transport ellers 1 stjerne på trustpilot. Jeg fik hurtigt en mail fra Noah: Sygeplejersken ville slette covid behandlingen. Intet om transport.
Jeg ringede igen og pågældende unge mand gik til overordnede i længere tid.
Desværre. Ikke muligt. Derfor 1 stjerne.
Hilsner Viveke

28. oktober 2023

Dårlig oplevelse

Havde booked tid til dobbeltvacination. Ved ankomst kl. 09:50, var der en god times ventetid for at få oplyst at den ønskede covid 19 vaccine ikke var til rådighed. Ikke ok. Meget dårlig oplevelse.

9. oktober 2023

DANFLU Forsøg

DANFLU Forsøg
Først var jeg skrevet op til influenzavaccine og COVID-19 den 05.10.2023, fik besked 03.10.2023 om aftenen at I ikke kunne give COVID-19, men jeg kunne bestille en ny tid, bestiller til den 13.10.2023, hvilket er den først ledige tid. Den 04.03.2023 ringer jeg og spørger hvornår I har COVID-19 og får oplyst at I har vaccinen 07.10.2023, men der er ingen tider før den 13. Tænker idag den 10.10.2023 at jeg hellere må ringe og spørge om I har fået COVID-19, jeg får oplyst at det har I ikke og måske får I heller ikke vaccinen fremover, så stod jeg igen med håret i postkassen. Melder mig aldrig mere til et forsøg hos jer.

10. oktober 2023