Minun Pikkuiseni Anmeldelser

244
TrustScore 2.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Olen tässä jo kohta kuukauden odotellut pakettia ja kun katsoin tilauskoodilla seurantaa, niin ilmoittaa että paketti olisi toimitettu minulle, jota en kuitenkaan ole saanut. Lähetin asiakaspalveluun... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Onneksi maksoin Klarna kautta. Tuotetta ei ikinä saapunut. Vaikka Klarnan sekä heidän asiakaspalvelun kanssa on ajat sitten sovittu kauppa, että en joudu maksamaan koska tuote ei saapunut niin nyt läh... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nimilaput vaikuttavat laadukkailta ja mukautuvat liimattavaan pintaan, kuten kenkään joka ei ole tasainen. Toimitus oli myös nopea ja kaikki sujui kaikenkaikkiaan helposti ja hyvin.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Tuotteet olivat toivotunlaisia ja ehjiä, mutta pakkaukset litistyneet ja rikkinäiset jotka on ikävä antaa lahjaksi. Ilmoituksessa luki että toimitus 1-2 päivää, mutta kestikin 24 päivää. Jos olet osta... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Legetøjsforretning

Skrevet af virksomheden

Opetuslelut kaikenikäisille. Kestävät, opettavaiset ja 100% turvalliset opetuslelut. Ilmainen toimitus yli 25€ tilauksille.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 36 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(244)

94 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Myy Temu/Shein krääsää kalliilla hinnalla

Myy Temusta ja/tai Sheinistä halvalla ostettua kiinakrääsää monta kertaa kalliimmalla hinnalla. Itse tilasin imetyssuojan, jonka saavuttua huomasin että siinä ei ole materiaalimerkintöjä, joten koko tuotteen myynti on laitonta EU-alueella. Tämän jälkeen löysin samoilla kuvilla kyseistä tuotetta myytävän Temussa ja Sheinissä, kuusi kertaa halvemmalla hinnalla. Ilmoitin firmalle että en maksa laittomasta tuotteesta, haluan laskun mitätöinnin ja että mikäli haluavat tuotteensa takaisin he saavat maksaa postituksen (koska ilmaiseksi tuotetta ei olisi pysynyt palauttamaan). Firma ei suostunut maksamaan tuotteen palautusta, vaan ilmiselvillä AI-botin vastauksilla jankkasivat heidän palautuskäytännöistään (eli asiakas maksaa palautuksen). Ennen sitä yrittivät tarjota laskusta 20%, 30% ja viimeisimmäksi 50% vähennystä. Onneksi olin valinnut Klarnan maksutavaksi, joten laitoin heille reklamaation ja he hoitivat puolestani laskun mitätöinnin. Tästä kaupasta en suosittele ostamaan yhtään mitään!

26. februar 2026

Hyvä asiakas,

Olemme erittäin pahoillamme kuullessamme kokemuksestasi ja pyydämme vilpittömästi anteeksi, että tuotteemme ja asiakaspalvelumme eivät vastanneet odotuksiasi.

Koska mainitsit Temun, Sheinin ja tuotteen alkuperän, haluamme selventää, että suurin osa Euroopan markkinoille tarkoitetuista tuotteistamme tulee huolellisesti valitulta ja luotettavalta toimittajaverkostolta Kiinasta. Tarvittaessa hankimme tuotteita myös muista maista. Jokainen tuote testataan ennen myyntiin tarjoamista, jotta voimme varmistaa asiakkaidemme odottaman laadun.

Otamme myös erittäin vakavasti huolesi tuotteen merkinnöistä ja palautusprosessista. Haluaisimme tutkia tapauksesi perusteellisesti. Lähetäthän meille sähköpostitse tilausnumerosi, tilauksessa käyttämäsi sähköpostiosoitteen sekä kuvia tuotteesta ja sen merkinnöistä, jotta voimme arvioida tilanteen ja pyrkiä löytämään asianmukaisen ratkaisun.

Ala-arvoista toimintaa

Täysin ala-arvoinen palvelu ja luvatut toimitusajat eivät pidä lainkaan. Vihdoin kun tuotteet saapuvat, ei niitä kehtaa antaa eteenpäin lahjoiksi rikkinäisissä tuotepakkauksissa. Tuotteiden toimitusmäärät tuplaantuvat tilauksen hyväksymisen yhteydessä ja maksu ylimääräisistä tuotteista veloitetaan tililtäsi automaattisesti ilman ostajan hyväksymistä. Tuotteiden palautus ja vallankin rahojen takaisin saaminen täysi mahdottomuus. Palautetut tuotteet kun menevät "hyväntekeväisyyteen". En osta täältä enää koskaan mitään. Täyttä huijausta.

6. april 2026

Hyvä asiakas,

Olemme erittäin pahoillamme kuullessamme kokemuksestasi ja pyydämme vilpittömästi anteeksi aiheutunutta pettymystä ja turhautumista.

Pahoittelemme, että toimitus kesti odotettua pidempään, tuotteiden pakkaukset saapuivat vahingoittuneina ja että tilaukseesi liittyi huolia tuotteiden määrästä sekä palautusprosessista. Ymmärrämme täysin, miksi tämä on aiheuttanut sinulle huonon kokemuksen.

Normaalisti toimitusaika on 10–12 arkipäivää. Tämä on arvioitu toimitusaika, emmekä valitettavasti voi ennustaa tarkkaa toimituspäivää, mutta voit olla varma, että tilauksesi on matkalla.

Haluaisimme tutkia tapauksesi perusteellisesti. Lähetäthän meille sähköpostitse tilausnumerosi, tilauksessa käyttämäsi sähköpostiosoitteen sekä kuvia vahingoittuneista pakkauksista, jotta voimme tarkistaa tilanteen ja pyrkiä löytämään asianmukaisen ratkaisun.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Pettynyt ostaja.

1. Tärkein: yritys antaa ymmärtää sivuillaan, että tuottaa laadukasta tavaraa ja että on kotimainen.
2. Tilaamani tuote tuli suoraan Kiinasta. Lapselle lahjaksi tilaamani tuote täysin laaduton. Hinta/ laatusuhde aivan pielessä.
Harmittaa, palauttaisin ehdottomasti, mutta 4 v. syntymäpäivä tänään, niin annettava se nyt on.
3. Ei kannata tilata, kokemus huono.
Ensimmäinen ja samalla viimeinen.

16. juni 2026

Hyvä asiakas,

Olemme erittäin pahoillamme kuullessamme kokemuksestasi ja pyydämme vilpittömästi anteeksi, että tuote ei vastannut odotuksiasi, etenkin kun se oli tarkoitettu lapsesi syntymäpäivälahjaksi.

Haluaisimme tutkia tapauksesi tarkemmin ja selvittää, miksi tuote ei vastannut odotuksiasi. Lähetäthän meille sähköpostitse tilausnumerosi, tilauksessa käyttämäsi sähköpostiosoitteen sekä kuvia tuotteesta, jotta voimme arvioida tilanteen ja löytää asianmukaisen ratkaisun.

Ihan ok

Ihan ok, mutta toimitus kesti melko pitkään ja tuotteessa oli todell paha haju (tupakka) kuitenkin lapselle tämä tuote.

25. maj 2026

Hyvä asiakas,

Kiitos, että käytit aikaa kokemuksesi jakamiseen.

Pahoittelemme vilpittömästi, että toimitus kesti odotettua pidempään ja erityisesti sitä, että tuotteessa oli epämiellyttävä haju. Ymmärrämme hyvin huolesi, etenkin kun tuote on tarkoitettu lapselle.

Haluaisimme tutkia asian tarkemmin. Lähetäthän meille sähköpostitse tilausnumerosi, tilauksessa käyttämäsi sähköpostiosoitteen sekä kuvia tai videon tuotteesta, jotta voimme arvioida tilanteen ja löytää sopivan ratkaisun.

Maidonlämmitin kesti alle 6 kuukautta

Maidonlämmitin kesti alle 6 kuukautta , aspa vetoaa vaan siihen että 14 päivää valitusaika. En antaisi yhtään tähteä
Nyt tuli uusi viesti Aspasta , vain kaksi kuukautta reklamaatiosta . Selvittävät asiaa , toivottavasti ostajan eduksi

22. maj 2026

Hyvä asiakas,

Olemme erittäin pahoillamme kuullessamme kokemuksestasi ja pyydämme vilpittömästi anteeksi aiheutuneesta pettymyksestä.

Olemme huolissamme siitä, että maidonlämmitin lakkasi toimimasta alle kuuden kuukauden käytön jälkeen. Haluaisimme myös selvittää asiakaspalvelukokemuksesi, jotta voimme tarkistaa, mitä tapauksessasi on tapahtunut.

Lähetäthän meille sähköpostitse tilausnumerosi, tilauksessa käyttämäsi sähköpostiosoitteen sekä kuvia tai videon tuotteesta. Näin voimme tutkia asian perusteellisesti ja pyrkiä löytämään sinulle asianmukaisen ratkaisun.

Very poor quality

Very poor quality. Return is impossible, customer support responds rarely and demands videos. Highly don’t recommend to order anything, especially for kids. The smell of the items is terrible.

17. maj 2026

Hyvä asiakas,

Olemme erittäin pahoillamme siitä, että tuotteet eivät vastanneet odotuksiasi, ja pyydämme vilpittömästi anteeksi aiheuttamaamme pettymystä. Ymmärrämme huolesi tuotteiden laadusta, hajusta sekä kokemuksestasi asiakaspalveluprosessistamme.

Huomaathan, että joskus tarvitsemme valokuva- tai videotodisteita, jotta voimme tutkia tuotteisiin liittyvät ongelmat asianmukaisesti ja tarjota mahdollisimman sopivan ratkaisun. Otamme myös kaiken tuotelaatuun ja asiakaspalveluun liittyvän palautteen vakavasti ja pyrimme jatkuvasti parantamaan asiakaskokemusta.

Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme ja ilmoita tilauksesi tiedot, jotta voimme tutkia asiaa tarkemmin ja auttaa sinua asianmukaisesti.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Varrelliset ensi kengät

Tilaamamme kengät olivat juuri sopivat. Sukkavarret olivat hyvän korkuiset ja tarpeeksi kireät, että pikkuisemme ei saa niitä kovin helposti pois jalasta. Ja kengät olivat erittäin tyylikkäät.

12. april 2026

Meille lähetettiin väärä tuote

Meille lähetettiin väärä tuote. Laitoin meiliä että haluan palauttaa väärän tuotteen ja saada rahat takaisin. Asiakaspalvelu vastaa viiveellä ja lähettikin vain uuden tuotteen meille. Tällä ajalla olin omatoimisesti lähettänyt väärän tuotteen takaisin ja maksanut 30€ postikulut. Asiakaspalvelu selkeesti ei ole suomalainen, enkä usko että he myöskään englantia ymmärtävät koska vastaavat vain omiaan ja tuputtaa tavaraa lisää meille vaikka haluttiin ”return & refund”. Palautushyvitystä tai postikulujen hyvitystä ei ole vieläkään kuulunut. En meinaa hakea sitä uutta tuotetta postista koska palautus on mahdoton. Tuote (leikkimatto) ei myöskään ollut millään tasolla laadukas emmekä halua sitä.

12. april 2026

Hyvä asiakas,

Kiitos palautteestasi. Olemme todella pahoillamme kuullessamme kokemuksestasi. Tämä ei todellakaan vastaa palvelutasoa, johon pyrimme.

Jotta voimme selvittää asian ja tarjota sinulle asianmukaisen ratkaisun, voisitko ilmoittaa tilausnumerosi tai muut tilauksen yhteydessä antamasi tiedot (kuten sähköpostiosoitteesi)?

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja ilmoita nämä tiedot, jotta voimme auttaa sinua ja ratkaista asian mahdollisimman nopeasti.

VAROITUS!!

VAROITUS!!! ÄLÄ TILAA MITÄÄN!!! Temu/aliexpress tuotteita 2x hinnoilla dropshippinginä!!!

7. april 2026

Hyvä asiakas,

Olemme pahoillamme kuullessamme kokemuksestasi ja ymmärrämme huolesi.

Otamme palautteesi vakavasti ja tulemme tarkistamaan tämän asian sisäisesti. Otamme myös sinuun suoraan yhteyttä tarkistaaksemme tilanteesi ja auttaaksemme sinua eteenpäin.

Asiakaspalvel

Kotimaiseksi naamioitu Kiina-kauppa

Verkkosivuilla luvataan toimitusajaksi 1-3 päivää. Tosiasiassa tavara tulee Kiinasta 14-25 päivässä. Kaksi tuotetta sisältänyt tilaukseni tuli kahtena toimituksena. Kauppa esiintyy suomalaisena ja lupaa sen muksista toimitusaikaa. Isomman tilauksen kanssa asiakas saattaa joutua itse tekemään tullauksen. Tuotteet on pakattu huonosti suojattuihin pussukoihin ja toinen tilaamistani olikin rikkoutunut. Olen reklamoinut, katsotaan miten käy.

1. april 2026

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za opinię i bardzo nam przykro z powodu Twoich doświadczeń. Z pewnością nie jest to poziom obsługi, do którego dążymy.

Abyśmy mogli zbadać tę sprawę i zaproponować odpowiednie rozwiązanie, prosimy o podanie numeru zamówienia lub innych danych użytych podczas składania zamówienia (np. adresu e-mail).

Prosimy o przesłanie tych informacji na nasz adres e-mail, abyśmy mogli udzielić dalszej pomocy i jak najszybciej rozwiązać tę sprawę.

Z poważaniem,
Zespół obsługi klienta

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ei ollut paikkaa miinusmerkkiselle…

Ei ollut paikkaa miinusmerkkiselle tähdelle. Itseltäni kuoletettiin luottokortti pankin toimesta koska asiakkaiden huonot kokemukset olivat kiirineet rahalaitosten korviin
Panin toiveen "Pikkuiselle" että lakkaisi lähettämästä mainoksia. Ei näytä menevän perille

23. marts 2026

Hyvä asiakas,

Olemme pahoillamme kuullessamme kokemuksestasi ja ymmärrämme huolesi.

Tämä ei ole se palvelutaso, johon pyrimme. Tulemme tutkimaan asian sisäisesti. Otamme myös sinuun suoraan yhteyttä tarkistaaksemme tilanteesi ja auttaaksemme sinua eteenpäin.

Ennakkotilauksella reppu

Ennakkotilauksella reppu, joka levittyy hoitoalustaksi. Postissa kesti melko kauan, mutta löysi perille. :) Repun laatu ihan hyvä, alusta voisi olla tukevampikin, mutta riittää meille.

31. marts 2026

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.