Mycket bra service. Jag gjorde ett fel när jag designade mina pins vilket jag upptäcket strax efter att jag skickat beställningen. Jag skickade ett snabbt mejl och dom åtgärdade detta utan problem.... Se mere
Har varit en återkommande kund i över 10 år nu, och jag har alltid varit nöjd med slutresultat och frakt m.m. Minpin's knappar är av bra kvalitet och deras program lätt att använda för att göra person... Se mere
Det började med att jag fick fel i antalet av den produkt jag beställt. Men det var lätt att få tag i en person och saken var fixad. Resterande varor kom endast efter ett par dagar. Mycket nöjd
På Minpin.nu förvandlar vi dina idéer till badges, pins, flasköppnare, kylskåpsmagneter och namnskyltar med personlig design. Vi har drivits av kreativitet och kvalitet sedan 2004 och är en del av Pixlar & Punkter i Sjuhärad. Hos oss får du produkter som sticker ut – och håller.
Österbyn 3, 50494, Borås, Sverige
- info@minpin.nu
- minpin.nu
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Snabb service
Snabb service, strålande kundtjänst, kan varmt rekommendera denna siten!!
10/10 får Minpin
Vilken fantastisk service! Vi fick lite problem när vi skulle beställa men löstes kvickt av minPin när vi kontaktade dessa. Jag har inget att klaga på och ifall du som läser överväger att beställa från minPin kan jag varmt rekommendera! Kommer definitivt beställa härifrån igen.
Vi beställde ca 200 pins för ett större event där folk skulle delas in på lag och fick dessa sorterade i respektive grupp vid leverans så jag slapp göra det. Mycket rolig överraskning.
Snabb leverans och superb bemötande! Som sagt så kommer jag beställa från minPin igen.
Proffsigt och prisvärt.
Proffsigt, smidigt och snabbt!
Har beställt egendesignade knappnålar och blivit nöjd med både resultatet, leveranstid och priset.
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Snabbt och bra
Enkelt och smidigt
Enkelt och smidigt. Bra produkter. Är väldigt nöjd med mina beställningar.
Snabba & serviceminded
Snabba, hjälpsamma flexibla när jag gjorde en stor skräddarsydd order. Tusen tack!

Besvarelse fra Minpin
Supersnabb leverans och trevligt…
Supersnabb leverans och trevligt bemötande på telefon! Jättesnygg produkt!

Besvarelse fra Minpin
Fina knappar till förmånligt pris
Fina knappar till förmånligt pris! Snabb leverans! Toppen!