Mine varmeste anbefalinger til Frederikke Bjerg fra Min Osteopat. Super grundig gennemgang og rigtig gode øvelser. Mit knæ er blevet meget bedre og skal nok komme i god form igen med den vejledning sa... Se mere
Går til behandling hos Casper Glistrup i Slagelse pga af en fod der smerter og derved har udviklet et forkert gang mønster. Casper udviser stor imødekommenhed - tryghed og faglighed. Udover sine beha... Se mere
Jeg har haft min to sønner som er elite svømmere (11 og 15 år)hos Kasper Staube og er selv startet hos ham. Jeg kan kun sige at det er imponerende hvad han kan og hans måde at se kroppen an på. Mine d... Se mere
Jeg har været utrolig glad for mine behandlinger hos Frederikke. Hun er faglig dygtig og grundig, og har en særlig evne til at skabe ro og tryghed. Hun lytter og man går derfra med færre smerter og... Se mere
- nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Osteopat
- nr. 1 af de 3 bedste virksomheder i Massør
- nr. 1 af de 2 bedste virksomheder i Fysioterapeut
- nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Fysioterapiklinik
- nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Sportsmassør
”Min Osteopat” danner ramme om en af Danmarks mest alsidige klinikker. Vores mål er at skabe klinikker hvor folk kan føle sig trygge i professionelle og hyggelige rammer. Min Osteopat er et fagligt stærkt team, som brænder for at hjælpe folk med at lindre deres fysiske gener – og vi vil også gerne hjælpe dig. Vi udfører osteopati i alle vores afdelinger i Holbæk, Vanløse, Slagelse, Roskilde og Højby. Det er vigtigt for os, at du går fra klinikken med en følelse af, at vi har gjort alt, hvad vi kunne for at hjælpe dig. Vi er systematiske i vores tilgang til dit problem, da vi mener forståelsen for din situation er helt essentiel for at kunne hjælpe dig med at opnå fremgang.
Ingemannsvej 61, 4200, Slagelse, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned
Enormt dygtige og kompetente behandlere.
Jeg er mere end tilfreds med det forløb og den behandling jeg får og har fået hos Min Osteopat i Slagelse.
Virkelig dygtige behandlere, der tænker helhedsorienteret - med flere forskellige indgangsvinkler.
Det er trygt og rart at komme til behandling. Kan anbefales.
(Jeg har gået hos og til mange forskellige behandlere og behandlingsformer)

Frederikke fikser mit skinneben
Jeg har problemer med ondt i skinneben under vægtløftningstræning. Efter en behandling hos Frederikke mærkede jeg nærmest intet, og efter to behandlinger var effekten længerevarende! Hun har også hjulpet enormt meget med smertelindring og genoptræning af en fibersprængning i ballen🙏

Besvarelse fra Min Osteopat - Slagelse
Kan helt sikkert anbefales.
Fornemmelse af at blive set som helt menneske, anamnese opsamles med informationer der går langt tilbage i tiden.
Ikke kun fokus på det enkelte problem.
Venlig og imødekommende menneske, forklarende og empatisk.

Blev taget godt imod
Blev taget godt imod, og der var en god forståelse for hvad man havde været igennem, og hvad der evt
Kunne hjælpe.
Det kan varmt anbefales.

Luft i maven hos nyfødt
Vi fik vores nyfødte undersøgt hos Kasper, da han havde problemer og var irriteret og luft i maven. Kasper er super god til sit arbejde og til de små. Jeg følte mig tryg hele vejen.

Kæmpe Anbefaling
Rigtig god og professionel fysioterapi havde en et år gammel skade i ryggen som Frederikke fik afviklet på få behandlinger og en masse øvelser kan kun anbefales

Kasper baby visker.
Vi er idag blevet afsluttet hos kasper AKA baby viskeren 3 behandlinger skulle der til for at min søns mave var oppe og køre igen 💪🏻💪🏻 jeg kan kun på det varmeste anbefale kasper 🌬🌬

Super professionelle og dygtige
Super professionelle og dygtige, stor anbefaling herfra.

Super dygtig og professionelt
En super dygtig og professionel behandling. Jeg kan på det varmeste anbefale både Rasmus og Kasper som har været mine osteopater i Slagelse

Frederikke Ostepat
Frederikke
En god humoristisk osteopat.
Som lytter på dig og spørg indtil dine udfordringer og smerter i dit bevægeapparat.
Er dygtig til at få dig i gang igen, uden de helt store hjemme opgaver, men noget der virker.
Jeg har anbefalet Frederikke til venner og familie, som også er glade for den behandling de har fået.

Super behandler
Super godt. Frederikke vidste lige hvad der skulle til, for og løsne op i min nakke, og har givet gode øvelser der virker.

Besvarelse fra Min Osteopat - Slagelse
Der var sat god tid af til min første…
Der var sat god tid af til min første behandling. Følte mig set og hørt i fht. Hvor jeg havde brug for hjælp. Blev undervejs fortalt, hvad der skete og hvad jeg selv kunne arbejde med. Så gik derfra med en rigtig god fornemmelse af, at nu vil mine udfordringer blive mindre.

super behandling
super behandling, meget omfattende også selv om jeg kom 10 min for sent.

Besvarelse fra Min Osteopat - Slagelse
Frederikke var super behagelig og…
Frederikke var super behagelig og grundig. Hun gjorde det til en god oplevelse

Fantastisk oplevelse
Efter voldsomme smerter i benet og lænden som følge af en hård graviditet, kom jeg i et forløb hos Alex.
Da forløbet startede kunne jeg knap nok ligge ned, rejse mig eller støtte på mit ben, som konstant gjorde ondt. Jeg havde også smerter i lænd og ryg. Efter at have været hos Alex 3 gange er smerterne aftaget markant, jeg kan gå rundt uden problemer, jeg har ikke problemer med at rejse mig eller ligge ned længere og jeg er tilmed begyndt at træne igen. Jeg havde på intet tidspunkt tænkt, at dette på så kort tid var muligt før jeg fik disse behandlinger. Tusinde tak for hjælpen og en kæmpe anbefaling herfra!

Besvarelse fra Min Osteopat - Slagelse
Imødekommende og super kompetent…
Imødekommende og super kompetent guidens, hårde men sjove træningsøvelser, er sikker på at Min Osteopat, kan hjælpe mig af med min skulderskade.

Besvarelse fra Min Osteopat - Slagelse
Kompetent, Forstående og Motiverende.
Jeg har besøgt Kasper nogle gange efterhånden, efter jeg har haft et forløb ved en fysioterapeut med laser behandling uden større gavn.
Efter 1. gang med Kasper mærkede jeg en klar forbedring i kroppen, Kasper kigger på kroppen som helhed og ikke kun på hvor jeg havde ondt, men hvorfor jeg havde ondt.
Jeg har besøgt Kasper 3 gange, efter hver gang med en ny simpel og overkommelig hjemme opgave.
Jeg er super glad for mit forløb med Kasper og anbefaler ham gerne.

Fantastisk behandling.
Har i en periode været behandlet for min hofte hos Kasper.
Meget kompetent, seriøs, lyttende og et rart menneske, hvor jeg føler mig tryg og i gode hænder.
Kan varmt anbefale Kasper.

Yderst kompetent behandler.
Yderst kompetent behandler.
Behagelig og lyttende og hurtig til at finde årsag og ikke mindst behandlinger og øvelser der virker med det samme.
Kan varmest anbefale Kasper og Min Osteopat Slagelse🙏

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, havde det meget bedre da jeg gik derfra ( op af trapper ) behandleren Alex Glistrup var både sympatisk og snaksalig og samtidig effektiv i forhold til at behandle samtidig. Glæder mig allerede til næste behandling Karin