Min Osteopat - Holbæk Anmeldelser 74

4,8

Blegdammen 3, 4300 Holbæk, DK

Super god info om hvad der bliver gjort ved kroppen. Holistisk orienteret, ikke kun lokalt. Desværre ikke noget quickfix, men gode overskuelige øvelser som bliver evalueret indenfor en uge.

At blive gammel er noget skrammel. Men at blive set, hørt og taget sig af hjælper gevaltigt på skavankerne. At blive vejledt og oplyst om hvilke øvelser man med fordel selv kan arbejde med giver muli... Se mere

Var til første behandling hos Mike. Han gav sig godt tid til at lytte og snakke inden behandlingen. Fortale underbemandingen, hvor og hvorfor han gjorde som han gjorde. Følte mig meget tryg under... Se mere

1. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Osteopat
  2. nr. 1 af de 3 bedste virksomheder i Massør
  3. nr. 1 af de 2 bedste virksomheder i Fysioterapeut
  4. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Fysioterapiklinik
  5. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Sportsmassør

”Min Osteopat” danner ramme om en af Danmarks mest alsidige klinikker. Vores mål er at skabe klinikker hvor folk kan føle sig trygge i professionelle og hyggelige rammer. Min Osteopat er et fagligt stærkt team, som brænder for at hjælpe folk med at lindre deres fysiske gener – og vi vil også gerne hjælpe dig. Vi udfører osteopati i alle vores afdelinger i Holbæk, Vanløse, Slagelse, Roskilde og Højby. Det er vigtigt for os, at du går fra klinikken med en følelse af, at vi har gjort alt, hvad vi kunne for at hjælpe dig. Vi er systematiske i vores tilgang til dit problem, da vi mener forståelsen for din situation er helt essentiel for at kunne hjælpe dig med at opnå fremgang.

• Blegdammen 3, 4300, Holbæk, Danmark

• 60616168

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 måned

Super god info om hvad der bliver gjort…

4. maj 2026

Kære Rune

Det er rigtig positivt at høre, at du har fået god og tydelig information undervejs i behandlingen, og at du oplever den holistiske tilgang som meningsfuld.
Selvom der ikke var et quickfix, er det godt at høre, at du har fået overskuelige øvelser med videre og en plan for hurtig opfølgning. Det er ofte sådan, de bedste og mest holdbare forløb bliver bygget op.

Min Osteopat

Følte mig godt behandlet.

1. maj 2026

Kære Kaj

Godt at høre, at du følte dig godt behandlet hos os. Det sætter vi stor pris på.

Man kommer hurtigt til

Man kommer hurtigt til, og Kasper i Holbæk, er fantastisk og hurtig til at finde frem til den korrekte behandling.
Kun store anbefalinger herfre

20. april 2026

Kære Lasse

Det er virkelig positivt at høre, at du hurtigt kunne komme til, og at Casper i Holbæk så hurtigt fandt frem til den rette behandling for dig. Den kombination betyder meget, når man har brug for hjælp her og nu.
Tak for de store anbefalinger – det sætter vi stor pris på.

Super dygtige

Er blevet behandlet af Kuro flere gange. Han er så behagelig, lyttende og super dygtig.

15. april 2026

Kære Betina

Skønt at læse, at du har haft flere gode forløb hos Kuru. At du oplever ham som både behagelig, lyttende og virkelig dygtig, er en rigtig flot tilbagemelding.
Tak for de pæne ord.

Grundig undersøgelse

Grundig undersøgelse, forklaring og vurdering af årsagen til mine rygproblemer. Herefter igangsat målrettet behandling.

13. april 2026

Kære Jan

Det er godt at høre, at du har oplevet en grundig undersøgelse og en god forklaring på årsagen til dine rygproblemer. Vi er glade for, at der efterfølgende blev sat en målrettet behandling i gang, så der kunne arbejdes konkret videre med dine udfordringer.

Havnet det rigtige sted

Mike var meget lydhør, og meget grundig med at sætte sig ind i mine udfordringer, samt give instruktioner omkring øvelser. Jeg ser frem til fortsat behandling😊

10. april 2026

Kære Henrik

Det er skønt at høre, at du føler, du er havnet det rigtige sted. Vi er glade for, at du har oplevet Mike som både lydhør og grundig, og at du har fået god vejledning i øvelserne undervejs.
Vi håber, det videre forløb bliver rigtig godt for dig.

Min Osteopat

Varmeste anbefalinger til Tobias!

Varmeste anbefalinger til Tobias!

27. marts 2026

Kære Amalie

Det er skønt at høre – og vi er rigtig glade for, at Tobias får dine varmeste anbefalinger med på vejen. Den ros betyder meget.

God behandling

Alex er kompetent og imødekommende.

24. marts 2026

Kære Henrik

Det er skønt at høre, at du har haft en god behandling hos Alex, og at du oplever ham som både kompetent og imødekommende. Den feedback bliver han helt sikkert glad for.

Min Osteopat

Jeg har haft en super god oplevelse med…

Jeg har haft en super god oplevelse med Min .Osteopat, venlig, imødekommende, kompetent behandling

24. marts 2026

Kære Hanne

Det glæder os at høre, at du har haft en super god oplevelse hos Min Osteopat, og at du har oplevet behandlingen som både venlig, imødekommende og kompetent. Det er lige præcis den oplevelse, vi gerne vil give.

Min Osteopat

Jeg har haft sclerose og leddegigt i…

Jeg har haft sclerose og leddegigt i mange år. I oktober sidste år, fik jeg førtidspension efter 40 år på arbejdsmarkedet. Jeg var blevet tiltagende gangbesværet med mange smerter. Ved juletid kunne jeg knapt gå. Ingen hjælp at hente hos lægerne.
Jeg kom til Mike, som første gang med sin store farligheden, fandt ud af, hvad det handlede om. Han har med respekt og ydmyghed skabt en alliance med tryghed og håb, hvor jeg bliver "set". Jeg har ikke smerter mere og går meget bedre (træner fortsat). Mike har støttet mig i kostomlægning hjulpet med øvelser, og fået "låst" min krop op igen. Jeg er ikke længere træt hele tiden, men har fået energi og overskud. Jeg går glad derfra hver gang. Tak.

16. marts 2026

Kære Gitte

Det er en meget stærk og rørende beskrivelse, du deler. At du efter så mange år med sclerose, leddegigt, smerter og tiltagende gangbesvær nu oplever både færre smerter, bedre gangfunktion og mere energi i hverdagen, er vi virkelig glade for at læse.
Det betyder også meget, at du har følt dig mødt med respekt, tryghed og håb hos Mike, og at du oplever at blive set som menneske. Den kombination af faglighed, støtte, øvelser og hjælp til livsstilsændringer er netop det, vi gerne vil kunne bidrage med, når et forløb er komplekst.
Tak fordi du deler din oplevelse så åbent. Vi sørger selvfølgelig for, at dine ord bliver givet videre til Mike.

Min Osteopat

Tobias er en fantastisk behandler - kæmpeanbefaling!

Tobias er en fantastisk behandler. Grundig, dygtig og empatisk. Kæmpeanbefaling herfra.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

12. marts 2026

Besvarelse fra Min Osteopat - Holbæk

Hvor er det skønt at høre, at du har haft så god en oplevelse hos Tobias. At du beskriver ham som grundig, dygtig og empatisk, er en meget flot anerkendelse – og vi er glade for, at du har følt dig så godt hjulpet.
Tak for din store anbefaling.

Anbefaler varmt Tobias fra Min Osteopat

Jeg har været hos Tobias flere gange med forskellige smerter i nakke, lænd, baglår og albuer. Hver gang har jeg oplevet en meget behagelig og professionel behandling. Tobias er god til at forklare, hvad der sker i kroppen, og han giver øvelser, der er realistiske og tilpasset ens hverdag.

Jeg kan varmt anbefale Tobias til andre, der oplever smerter, som man måske ellers tænker, man bare må lære at leve med.

12. marts 2026

Kære Vibeke

Det er virkelig dejligt at høre, at Tobias har kunnet hjælpe dig med så forskellige smerter over tid, og at du hver gang har oplevet behandlingen som både behagelig og professionel.
Det betyder meget, at du fremhæver hans måde at forklare kroppen på og give øvelser, der faktisk passer ind i hverdagen – det er netop den slags forløb, vi gerne vil skabe. Og tak for, at du så varmt anbefaler Tobias videre til andre.

Min Osteopat

Løsning på smerter i bevægeapparatet

God gennemgang af mine problemer i bevægeapparatet. Mike fik løst op for en nerve i lænden, trak og roterede mine ben og hofter. Er sikker på, at det nu bliver godt. Mike fortalte undervejs om, hvordan han griber behandlingen an. Jeg er sikker på at være i gode hænder. Jeg kommer igen i næste uge

4. marts 2026

Kære Lise

Det lyder som et rigtig godt første skridt, du har taget med Mike – både i forhold til at få gennemgået dine smerter i bevægeapparatet og få løsnet op omkring lænd, ben og hofter.
Dejligt også at høre, at hans forklaringer undervejs har givet dig ro og en oplevelse af at være i gode hænder, og at du allerede nu føler dig fortrøstningsfuld på, at det nok skal blive godt.
Vi ser frem til at tage næste skridt sammen med dig i næste uge.

Min Osteopat

Første besøg i fin klinik i Holbæk.

Første besøg i fin klinik i Holbæk. Fik god og effektiv behandling. Føler jeg har mindre ondt i ryg/hofte/ben her til morgen. Opfølgning næste uge. Kan anbefales.

3. marts 2026

Kære Tina

Hvor er det godt at høre, at dit første besøg i klinikken i Holbæk oplevedes som en god og effektiv behandling – og at du allerede næste morgen mærker mindre smerte i ryg, hofte og ben. Dejligt også, at der er en opfølgning i kalenderen, så vi kan arbejde videre derfra.
Tak for din anbefaling.

Dygtig behandling

Jeg startede behandling efter et hårdt fald på halebenet, som gjorde at jeg næsten ikke kunne gå. Jeg fik hurtigt tid, hvilket gav en del førlighed igen.
For mig har det været godt at tage tider på en halv time, men så komme lidt oftere.
MinOsteopat har være gode til at behandle, komme med øvelser og teste forskellige teknikker for at finde, hvad der hjælper bedst

Tak for jeres hjælp! :)

10. november 2025

Kære Sara

Det lyder som en rigtig voldsom oplevelse med dit fald på halebenet, og hvor er det godt at høre, at du hurtigt fik en tid og ret hurtigt oplevede mere førlighed igen.

Vi er glade for, at kombinationen af kortere, men hyppigere tider, behandling, øvelser og afprøvning af forskellige teknikker har fungeret godt for dig, og at du har haft en oplevelse af, at vi sammen har fundet frem til det, der hjælper dig bedst.

Tak for de fine ord – og fordi du har delt din erfaring her.

Meget omhyggelig undersøgelse

En god oplevelse.
Meget omhyggelig undersøgelse, for at finde årsag til smerter.
Meget grundig og.jeg er meget tilfreds.
Behandling sat i gang.

11. november 2025

Kære Lene

Tusind tak fordi du deler din oplevelse hos os.
Det er rigtig rart at høre, at du har følt dig godt tilpas med både den omhyggelige undersøgelse og den grundige tilgang til at finde årsagen til dine smerter – og at du er tilfreds med, at behandlingen nu er sat i gang.

Det hele funger

Det hele funger
Især personalet

13. november 2025

Kære Bjørn,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplever, at det hele fungerer og at vores personale gør en positiv forskel for dig.

MinOsteopat

Professionel, holistisk og livsændrende behandling

Det har gjort en kæmpe forskel for mig at blive behandlet hos MIN Osteopat. Da jeg startede, havde jeg konstante smerter, og allerede efter fire måneder har jeg oplevet markante forbedringer. Jeg har færre smerter, større bevægelighed og en meget bedre hverdag.

Første gang jeg kom, var jeg overbevist om, at en operation ville være næste skridt. Men forbedringerne kom hurtigt, og nu forventer jeg ikke en operation i den nærmeste fremtid. Jeg har på intet tidspunkt fortrudt, at jeg valgte MIN Osteopat.

Tak for en super behandling og jeres holistiske tilgang – det har virkelig gjort en forskel.

4. december 2025

Kære Mette

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, hvor stor en forskel forløbet har gjort for din hverdag både i forhold til smerter, bevægelighed og ikke mindst din tryghed omkring behandlingsforløbet.

Det glæder os, at vores holistiske tilgang har været med til at skabe de positive ændringer, du oplever.

Minosteopat

Jeg kom til klinikken i Holbæk med…

Jeg kom til klinikken i Holbæk med akutte smerter i nakken. De smerter fik jeg, ved hjælp af en dygtig behandler, fuldstændig bugt med. Jeg har siden også fået god hjælp til min ømme højre skulder/side. Kan KUN anbefales.

5. september 2025

Kære Rikke,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at Kuru har kunnet hjælpe dig med både nakke og skulder, og at du har haft en god oplevelse hos os i Holbæk. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Minosteopat