Super god info om hvad der bliver gjort ved kroppen. Holistisk orienteret, ikke kun lokalt. Desværre ikke noget quickfix, men gode overskuelige øvelser som bliver evalueret indenfor en uge.
At blive gammel er noget skrammel. Men at blive set, hørt og taget sig af hjælper gevaltigt på skavankerne. At blive vejledt og oplyst om hvilke øvelser man med fordel selv kan arbejde med giver muli... Se mere
Var til første behandling hos Mike. Han gav sig godt tid til at lytte og snakke inden behandlingen. Fortale underbemandingen, hvor og hvorfor han gjorde som han gjorde. Følte mig meget tryg under... Se mere
”Min Osteopat” danner ramme om en af Danmarks mest alsidige klinikker. Vores mål er at skabe klinikker hvor folk kan føle sig trygge i professionelle og hyggelige rammer. Min Osteopat er et fagligt stærkt team, som brænder for at hjælpe folk med at lindre deres fysiske gener – og vi vil også gerne hjælpe dig. Vi udfører osteopati i alle vores afdelinger i Holbæk, Vanløse, Slagelse, Roskilde og Højby. Det er vigtigt for os, at du går fra klinikken med en følelse af, at vi har gjort alt, hvad vi kunne for at hjælpe dig. Vi er systematiske i vores tilgang til dit problem, da vi mener forståelsen for din situation er helt essentiel for at kunne hjælpe dig med at opnå fremgang.
Blegdammen 3, 4300, Holbæk, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned

Besvarelse fra Min Osteopat - Holbæk
Man kommer hurtigt til, og Kasper i Holbæk, er fantastisk og hurtig til at finde frem til den korrekte behandling.
Kun store anbefalinger herfre

Besvarelse fra Min Osteopat - Holbæk
Er blevet behandlet af Kuro flere gange. Han er så behagelig, lyttende og super dygtig.

Besvarelse fra Min Osteopat - Holbæk
Grundig undersøgelse, forklaring og vurdering af årsagen til mine rygproblemer. Herefter igangsat målrettet behandling.

Besvarelse fra Min Osteopat - Holbæk
Mike var meget lydhør, og meget grundig med at sætte sig ind i mine udfordringer, samt give instruktioner omkring øvelser. Jeg ser frem til fortsat behandling😊

Besvarelse fra Min Osteopat - Holbæk
Varmeste anbefalinger til Tobias!

Besvarelse fra Min Osteopat - Holbæk
Jeg har haft en super god oplevelse med Min .Osteopat, venlig, imødekommende, kompetent behandling

Besvarelse fra Min Osteopat - Holbæk
Jeg har haft sclerose og leddegigt i mange år. I oktober sidste år, fik jeg førtidspension efter 40 år på arbejdsmarkedet. Jeg var blevet tiltagende gangbesværet med mange smerter. Ved juletid kunne jeg knapt gå. Ingen hjælp at hente hos lægerne.
Jeg kom til Mike, som første gang med sin store farligheden, fandt ud af, hvad det handlede om. Han har med respekt og ydmyghed skabt en alliance med tryghed og håb, hvor jeg bliver "set". Jeg har ikke smerter mere og går meget bedre (træner fortsat). Mike har støttet mig i kostomlægning hjulpet med øvelser, og fået "låst" min krop op igen. Jeg er ikke længere træt hele tiden, men har fået energi og overskud. Jeg går glad derfra hver gang. Tak.

Besvarelse fra Min Osteopat - Holbæk
Tobias er en fantastisk behandler. Grundig, dygtig og empatisk. Kæmpeanbefaling herfra.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra Min Osteopat - Holbæk
Jeg har været hos Tobias flere gange med forskellige smerter i nakke, lænd, baglår og albuer. Hver gang har jeg oplevet en meget behagelig og professionel behandling. Tobias er god til at forklare, hvad der sker i kroppen, og han giver øvelser, der er realistiske og tilpasset ens hverdag.
Jeg kan varmt anbefale Tobias til andre, der oplever smerter, som man måske ellers tænker, man bare må lære at leve med.

Besvarelse fra Min Osteopat - Holbæk
God gennemgang af mine problemer i bevægeapparatet. Mike fik løst op for en nerve i lænden, trak og roterede mine ben og hofter. Er sikker på, at det nu bliver godt. Mike fortalte undervejs om, hvordan han griber behandlingen an. Jeg er sikker på at være i gode hænder. Jeg kommer igen i næste uge

Besvarelse fra Min Osteopat - Holbæk
Første besøg i fin klinik i Holbæk. Fik god og effektiv behandling. Føler jeg har mindre ondt i ryg/hofte/ben her til morgen. Opfølgning næste uge. Kan anbefales.

Besvarelse fra Min Osteopat - Holbæk
Jeg startede behandling efter et hårdt fald på halebenet, som gjorde at jeg næsten ikke kunne gå. Jeg fik hurtigt tid, hvilket gav en del førlighed igen.
For mig har det været godt at tage tider på en halv time, men så komme lidt oftere.
MinOsteopat har være gode til at behandle, komme med øvelser og teste forskellige teknikker for at finde, hvad der hjælper bedst
Tak for jeres hjælp! :)

En god oplevelse.
Meget omhyggelig undersøgelse, for at finde årsag til smerter.
Meget grundig og.jeg er meget tilfreds.
Behandling sat i gang.

Besvarelse fra Min Osteopat - Holbæk
Det har gjort en kæmpe forskel for mig at blive behandlet hos MIN Osteopat. Da jeg startede, havde jeg konstante smerter, og allerede efter fire måneder har jeg oplevet markante forbedringer. Jeg har færre smerter, større bevægelighed og en meget bedre hverdag.
Første gang jeg kom, var jeg overbevist om, at en operation ville være næste skridt. Men forbedringerne kom hurtigt, og nu forventer jeg ikke en operation i den nærmeste fremtid. Jeg har på intet tidspunkt fortrudt, at jeg valgte MIN Osteopat.
Tak for en super behandling og jeres holistiske tilgang – det har virkelig gjort en forskel.

Besvarelse fra Min Osteopat - Holbæk
Jeg kom til klinikken i Holbæk med akutte smerter i nakken. De smerter fik jeg, ved hjælp af en dygtig behandler, fuldstændig bugt med. Jeg har siden også fået god hjælp til min ømme højre skulder/side. Kan KUN anbefales.