Er super skufftet... svindel og snyd!!!! Kan ikke anbefale at købe boget som helst på denne side! Jeg bestilte to wii U controller d 28 marts og pengene blev hævet fra min konto med det samme. 281... Se mere
Jeg køber 8 stk dæmpbare LED spot pærer for kr. 413,- fragtfrit leveret på vor adresse. Pærerne ankommer inden for den lovede tidsfrist og fungerer efter hensigten. Stor var min overraskelse da j... Se mere
Jeg har fået leveret nogle LED pære fra Minilnthebox. De er stoppet med at lyse efter 155 dage. Og der er kun 30 dages garanti. Her er det svar jeg fik fra dem. Kære Kund... Se mere
For 5 uger siden bestilte og betalte jeg for en vare (Melatonin). Varen er stadig ikke blevet leveret, selv om jeg har klaget mere end ti gange. Senest med følgende ordlyd: "Jeg har stadig i... Se mere
Andre kiggede også på
Er super skufftet..
Er super skufftet... svindel og snyd!!!!
Kan ikke anbefale at købe boget som helst på denne side!
Jeg bestilte to wii U controller d 28 marts og pengene blev hævet fra min konto med det samme. 281 kr Ordre# 31045593
Jeg har intet modtaget og intet hørt!
Så dårlig service!
Dårlig kundeservice
Her efter mere end 1 måned har jeg stadig ikke modtaget varen, og firmaet svarer ikke på henvendelser. Så føler man sig snydt.
Alt for dyr forsendelse, samt noget langsom
Samme som andre skriver, altså at pengene bliver trukket med det samme. Desuden kommer der mange udgifter oveni:
Bestilte en kagerulle med relief mønstre til 120 Kr. Men så kom der 114 kr oven i for "Ekspres forsendelse", men alligevel tog det samlet 7 hverdage. Da så forsendelsen var klar kom der en regning på 177 Kr oveni fra DHL, de 52 kr var told, resten var udlæg for betaling fortaget af DHL.
Dårligt firma.
Jeg har altid været en tilfreds kunde
Jeg har altid været en tilfreds kunde, men denne gang er jeg skuffet.
Jeg bestilte et ur, da jeg fik det var det ikke det bestilte, jeg reklamerede over det og fik valget om at få et afslag i prisen eller sende det retur, jeg valgte at beholde det, derefter bestilte jeg så igen det ur som første gang, også denne gang var det forkert, det vil jeg ikke ha', vil sende det retur og ha' mine penge tilbage, hvordan skal jeg forholde mig ????? jeg har haft skrevet flere gange uden at få svar, det er dårlig forretnings politik.
I dag d.12/9-2018 har jeg stadigvæk ikke hørt noget fra jer, det er for DÅRLIGT !!!!!!!!!!!!!!!
Ordrenr: 1807270629681814
ja det kan jo være ligemeget med at…
ja det kan jo være ligemeget med at skrive en hel historie .det giver sig selv med alle de røde stjerner og firmaet overhovedet ikke skriver nogen kommentar til folk det er jo for dårligt at de ikke vil svare folk mig ville de heller ikke give pengene tilbage eneste kommentar vi prøver at kontakte posthusene for manglende leverance der kan gå op til 60 dage ja det har de så skrevet 2 gange.
Urrem
Bestilte en urrem til kr. 146,00, havde ingen anelse om at den blev sendt fra Kina, og fik en regning på kr. 193, fra PostNord 33 kr i importmoms og 160 kr. i ekspeditionsgebyr, valgte ikke og få urremmen så jeg har "bare" smidt 146,00 kr ud af vinduet.
Vare kommer ikke frem
Vare kommer ikke frem - eller så er den på vej ? Normalt kommer online salg efter 2 til 4 dage nu er der gået 10 hvis den overhovedet er sendt ? Ikke nok med det så for man 5 spam mails fra dem om ugen , den kan ikke blive dårligere ..
Fup og bedrag
Fup og bedrag - hold jer langt væk. Varer fra Kina og kundeservice er mærkeligt væk😡😡😡😡.
Ville give -10 stjerner
Det er dog utroligt at dette firma kan …
Det er dog utroligt at dette firma kan blive ved med at eksistere med så dårlig en forretning, det er tilsyneladende særlig galt her i DK.Jeg har også oplevet at få leveret noget som ikke kan tilsluttes vores stikkontakter den opladningsenhed der var medsendt til en genopladelig Led lygte var forsynet med flade stikben som bruges i US.Det tog 36 at få leveringen af de vare jeg havde bestilt.Det DHL der leverede men at de skal have 125 kr. for udlæg til importmoms,det må siges at være en god forretning for DHL
Mit råd er hold jer langt væk fra MinilnThe Box som er umulig at komme i kontakt med
Skulle købe et cover til min Galaxy A3
Skulle købe et cover til min Galaxy A3. Det cover som de sendte passede IKKE , det var 7mm for småt. Jeg sendte billeder og skrev flere gange, men de påstod hårdnakket at det var det rigtige de havde sendt, og efter at have skrevet med dem fem gange opgav jeg ganske enkelt. Deres service er ELENDIG . Hold jer LANGT væk fra dette firma.
Køb INTET derfra!!!!
Jeg købte noget tøj til min hund derfra. Jeg fik mine vare.. men der gik min 1 måned før det ankom. Det passede dog ikke i størrelsen og herfra går det galt! Jeg fulgte deres ret så omstændige anvisninger til dette. Det eneste jeg har fået ud af dette er SPAM af den samme mail om at mine vare er på vej ( det skal dog nævnes at det er den første mail jeg fik fra dem, lige da jeg havde købt mine vare fra start af)!!? Det er IKKE muligt at komme i kontakt med deres (manglede) kundeservice!!!! Har nu 4 gange forsøgt at bytte varen ved at gøre som de beder en om.. men får kun spam mails!!! Så KØB aldrig derfra!!!! Wurst Company EVER!!!
Svindel
De bestilte varer var ca 1 mdr om at komme. Der skulle dog pludselig betales told, moms samt ekspeditionsgebyr der samlet oversteg hvad jeg havde købt for.
Umuligt at komme i kontakt med dem....
Kan ikke afmelde nyhedsbrevene som kommer dagligt...
Modtog en forkert varer, men har opgivet at komme i kontakt med dem.
Kan kun anbefale at holde sig væk fra denne side.
Hold jer langt væk
Glimrende hjemmeside, som giver indtryk af at være dansk. Men da kvitteringen kom på mail, var prisen pludselig i dollar. Det viste sig at være en kinesisk hjemmeside.
Tre uger senere får jeg et brev fra Postnord om, at der skal betales 200 kr i importafgift. Varen kostede 170kr. Den kan købes i DK for 200 kr.
Jeg har afvist pakken og bedt om at få min penge refunderet. Jeg vender tilbage med oplysning om, hvorvidt det vil ske.
Det er nu gået 3 måneder. Jeg skriver fortsat med Minilnthebox. De svarer altid i løbet af et par dage, men der sker ikke noget. De afventer fortsat pakken, før de delvist vil refundere beløbet. Pakken kom i følge track and trace retur til Kina for mere end 2 måneder siden.
Det må nu være tre måneder siden, at pakken kom retur til Kina. Hver gang jeg skriver, får jeg en ny vrøvlemail, F.eks. at de beklager, at jeg endnu ikke har fået min vare. Jeg har nu givet op. De har ingen intention om at refundere beløbet, og jeg vil ikke bruge mere tid på dem.
Ret skal være reet. Nu 9 mdr efter købet kom beløbet tilbage med et mindre fradrag for transport.
Spam side
Har nu prøvet at få jer til at slette min konto og slette mig fra jeres mail liste, så jeg ikke får spam mere.
Det har taget over 14 dage?!!!
I skriver hele tiden det samme om og om igen!
Slet mig nu!
Eller jeg f******* melder jer!!!!
Jeg får alle på nettet til at melde jer på Facebook og får slettet jeres gruppe som bare er f****** spam!!!!
I er svindler og kan ikke finde ud af og håndtere kunder, hvad helv-ede får i ud af det????
Køb ikke hos dette firma!!!
Jeg har igennem årene købt mange ting på nettet uden problemer. Kigger altid på trustpilot inden jeg bestiller, men det havde jeg ikke gjort denne gang! Jeg bestilte en lampe 1.12.16, men her den 28.1.17 har jeg endnu intet modtaget. Jeg har forsøgt at kontakte firmaet uden held. Bestemt både første og sidste gang jeg handler der! Penge lige ud af vinduet
Umulig at kontaktw
Jeg har nøjagtig det samme problem, jeg har så desværre heller ikke modtaget pakken, men toldvæsnet har, ekstra regning på 257kr for et køb på 589kr, de 120kr var toldvæsnet/Ups ekspeditonsgebyr.
Der er ingen e-mailadresse eller telefonnummer til firmaet, hverken på bestillingsside eller på ordrebekræftelsen. De har en slags ordre/klagesystem der blot kører i ring.
Jeg får nok aldrig pakken, da det iflg. Told er afsender der skal spore pakken, så jeg skal betale told og gebyr for noget jeg aldrig modtager.
Ikke fupside da pakken jo er afsendt
Toldforsikring
Jeg har modtaget 2 ordrer fra Miniln. Varerne OK. Efterfølgende har jeg modtaget 2 ekstra toldregninger på et ret stort beløb.
Jeg har ved købet tegnet en forsikring, som skulle dække disse ekstra udgifter. Det er mig umuligt at komme i dialog med firmaet for at få refunderet udgifterne.
På firmaets hjemmeside er det umuligt at finde en kontaktmulighed. Man "kører i ring".
Er der nogen, der har et godt råd?
Venlig hilsen Kjeld Hansen
Efterfølgende har jeg fået kontakt med Minilnthebox, og får alle ekstraudgifterne dækket. Da jeg er tilfreds med varerne, har jeg derfor ændret min vurdering.
Venlig hilsen Kjeld Hansen
Manglene levering, men pengene er hævet på konto
Jeg har ganske simplet ikke fået mine vare.
Konens fødselsgave
De fortjener tæsk!!
De snyder folk 24/7 de har virkelig brug for tæsk de knaldhoveder de suger hvors penge!
Elendig firma
Modtog et ur med knust glas. Det er håbløst at komme igennem til dem. Hverken på e-mail eller andre måder. Kan ikke anbefales.