Elendig service!
Elendig service!
Vi tjekkede hjemmesiden og fandt noget gulvtæppe vi gerne ville købe, vi tjekkede om morgenen inden vi kørte helt nede fra grænsen til Hedensted om gulvtæppet var på lager, og det var det.
Da vores egen bil ikke har anhængertræk, måtte vi ud og låne en bil og leje en trailer. En ret dyr fornøjelse. Da vi ankommer til butikken bliver vi mødt af en dame der ikke kan svare på et eneste af vores spørgsmål og bliver derefter bedt om at vente til hendes kollega, en ældre mand, har tid.
Vi venter knap 30 minutter, og da han endelig har tid får vi at vide de ikke har gulvet på lager. Men han har noget andet gulv vi kan købe, dog ca. 1500 kroner dyrere end det vi kom efter. Vi beklager os lidt over de mange spildte penge på lejet trailer og brændstof, da der jo stod på deres hjemmeside at tæppet var på lager.
Vi får derefter afvide at det jo ikke er noget han kan gøre ved, og det er vores ansvar at ringe inden.. Meget mærkelig måde at drive sin forretning på. Vi prøver derefter at lave en aftale ang. det gulvtæppe vi egentlig kom efter. Vi foreslår at de kan sende det til os istedet, så vi ikke skal køre to gange. Det vil han ikke gøre uden beregning. Han siger også at det normalt koster 300 kroner at få det sendt, hvilket vi egentlig synes er fair, men da han jo ikke tjener så meget på det gulvtæppe vi vil købe, kommer det til at koste minimum 500 kroner alene for fragt..
Han bliver ved med at lægge vægt på han ikke kan gøre noget da, det jo er vores egen skyld vi ikke har ringet inden, på trods af der står på hjemmesiden det er på lager. Forklarer ham så at det ikke er vores ansvar, de ikke har styr på deres lager og hjemmeside, hvorefter vi bliver bedt om at forlade butikken.
Rigtig dårlig oplevelse. Vil ikke anbefale nogen at handle her!
27. februar 2019