Tak ☺️
EcoHelper hjælper dig med at finde den bedste pris på energioptimerende løsninger. Vi finder bl.a. 3 tilbud på solceller og varmepumpe.
Frederiks Plads 16, 8000, Aarhus, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Tak ☺️
Hurtig reaktion og behandlingstid. Blev meget hurtigt sat ifbm. evt. solcelleleverandører - så super anmeldelse herfra.
Jeg kan ikke sætte en finger på Ecohelper.dk
Der kom hurtigt 3 tilbud fra 3 solcelleleverandøre. Men kvaliteten af disse tilbud, er jeg bestemt ikke tilfreds med.
Overordnet i alle 3 tilbud:
I tilbuddene skulle jeg som køber tage al risiko. I tilbuddene var der ikke beskrevet noget om at leverandørerne kom ud og kiggede på mit hus. De slog min ejendom op på nettet og det var det.
Den ene leverandør havde skrevet med småt, hvis de lavede skader på mit hus, var de begrænset til kun at dække skaderne med det beløb som solcellerne havde kostet.
Samme virksomhed skrev noget forskelligt i deres tilbud. Endvidere manglede der priser på elarbejde mm.
En af sælgerne fremlagde sin politiske holdning - enig eller ej - det gør man ikke som sælger.
En af de andre mente jeg skulle sige ja til tilbuddet med det samme og helst inden for en uge - eller kunne han ikke holde prisen.
Efter at have talt med flere andre leverandøre end de 3 ovenstående er jeg blevet meget klogere på solceller. De 3 ovenstående leverandører har tilbud mig alt for store anlæg i forhold til mit behov. Jeg kommer aldrig til at bruge al den strøm som solcellerne kan generer.
Der er flere andre oplysninger de 3 leverandøre ikke har opgivet til mig som kunde. Dvs. jeg sidder tilbage med en følelse af at være misinformeret.
Solcellemarkedet er komplekst og tilbud er taknemmelige når man kigger på tilbagebetalingstider.
Når jeg googler følgende "solcelleleverandør til private" kommer ingen af de 3 leverandøre frem på hverken side 1 eller 2 på google.... Det siger noget om virksomhederne hver især....
Super godt hjælp fik 3 tilbuder for rimelig priser
At alle 3 kom med et hurtigt og tilpasset tilbud, som vi konstruktivt kunne bruge.
Lavede en forespørgsel for en uge siden. Men jeg fik i første omgang kun et tilbud, og ikke de lovede 3 tilbud.
Efter have haft kontakt til Ecohelper, kom der et tilbud mere.
Ecohelpers tilbud om formidling af 3 tilbud på solcelleløsninger åbnede for flere gode dialoger med leverandører. Det hjalp os til at afklare vores behov og søge muligheder for relevante løsninger.
Jeg modtog hurtigt mine tilbud. Fremragende service, kan anbefales.