Vil bestemt ikke anbefale Mindrekemi.dk
Modtog aldrig det som jeg havde bestilt..
Naturprodukter, økologiske varer og guides til at undgå skadelige kemikalier i din hverdag. Vi står til din rådighed i kampen om en ren og sund krop. Alle har ret til muligheden for at vælge fra i forhold til industriens kemi som i mange tilfælde kan være skadelig og samfundsændrende. Grib muligheden i dit liv og mærk en fantastisk forandring som også vil smitte af på dine omgivelser. De Bedste Hilsner Mindrekemi.dk Teamet & FISSK
Industriparken 26A, 9575, Terndrup, Nordjylland, Danmark
Modtog aldrig det som jeg havde bestilt..
De to indkøbsposer var længe undervejs og var ikke som beskrevet med kraftige hanke, men af gennemsigtigt stof så tyndt som ostelærred der krøb ca. 30 % ved vask og nu ligner et krøllet lommetørklæde. De undskylder sig med at være ved at flytte lager.....endnu engang. Har skrevet og ringet for at få refunderet beløbet uden resultat. Når man læser de øvrige anmeldelser med lignende oplevelser, begynder det at ligne bevidst svindel.
Bestilte varer, men ingen ordrebekræftelse. Jeg har sendt besked om opkald. Heller ingen respons. Jeg gider ikke mere.
Jeg bestilte en pakke d. 23 november vel vidende om 2-3 dages levering og har den 23 december ikke modtaget den endnu.
Få dage efter bestilling modtog jeg en mail om at de var i gang med at flytte lager, men de ville sende hurtigst muligt. Efter flere mails hvor Martin ikke svarede, modtog jeg endelig en mail om at min pakke ville ankomme fredag eller lørdag, altså i denne uge, pakken er ikke kommet endnu..
Bestilte et par varer den 01-12-18 i håb om levering indenfor 2-3 arbejdsdage (stod der på hjemmesiden).
Efter at have ventet 1 uge modtog jeg den 10-12-18 en mail pm de nu var flyttet til Aarhus og igen var begyndt at sende varer ud. Den 14-12-18 modtog jeg endnu en mail om de fortsat behandlede ordren og de derfor ikke havde trukket betalingen endnu.
Den 17-12-18 taget kontakt til Martin pr telefon/SMS uden videre respons. Sendte samme dag en mail ift status.
Kommunikation er ikke så svært, men for nogen tager det tid. Vil nøje genoverveje om firmaet er anbefalesværdigt!
Update GLS modtog pakken 22-12-18, på trods af lovning inden jul lykkedes det ikke, da der ikke er udlevering fra 22-12-18.
27-12-18 Pakken ankommet, men med forkert vare! Forgæves forsøgt at få kontakt pr telefon, SMS sendt.