MindBody Retreat Anmeldelser

3. Meditationslærer
  4. Yogacenter
  5. Yogalærer

Skrevet af virksomheden

MindBody retreat biedt professionele retraites in mindfulness en yoga op inspirerende plekken in NL en België. De bosrijke natuur en/of krachtige zee rond de retraitecentra zijn energie voedend, stimuleren rust en ontspanning. Je wordt volledig ontzorgd om te herbronnen in aandacht voor jezelf. En we bieden meerdaagse stilteretraites (seculier) voor gevorderden, hulpverleners en trainers.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Leren zijn met jezelf en met wat er in jou is in een prachtige omgeving

Het was een zeer heilzame ervaring: het kwam voor mij op precies het goede moment. De training zat goed in elkaar qua inhoud, een goede mix van uitleg van theorie, ervaren en ervaringen delen. De yogalessen in de buitenlucht en de meditaties aan zee versterkten de rest. Daarbij 2 deskundige liefdevolle trainers, die ook nog veel gevoel voor humor hadden!

5. juli 2024

Besvarelse fra MindBody Retreat

Ja, ik zou bijna zeggen wat wil je nog meer ;) Dank voor deze mooie review. Voor ons als trainers geldt een training valt of staat met de deelnemers en hun intenties. Wij kijken positief terug op een intensieve én luchtige training aan zee en middenin de prachtige natuur! Dank voor jouw waardevolle inbreng!!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Waardevolle training 'De kracht van adem'

De training 'De kracht van adem' was een bijzonder waardevolle ervaring. De opzet was heel goed, met voldoende ruimte voor theorie maar vooral veel aandacht voor de persoonlijke verhalen. Die dan weer tot allerlei inzichten en verdieping leidden. Beide trainers vulden elkaar mooi aan. Er was oprechte interesse en warme aandacht voor alle deelnemers.

Land aan Zee is een plek op een prachtige locatie, met meer dan heerlijk eten (voeding voor de ziel) en liefdevolle aandacht. Een plek waarvan je iedereen gunt er eens een paar dagen te verblijven.

Ik ben verrijkt weer naar huis gegaan.

17. marts 2024

Besvarelse fra MindBody Retreat

De Kracht van Adem (trainer Mariet): Dank Elise voor deze mooi review. Het was fijn om jou in de groep te mogen hebben en ook voor ons als trainers een verrijking...!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een verstillend ‘ feestje!

De training van Mariet en Virginie voelde voor mij als een pauze met een gouden randje. Een wollen deken die om je heen werd geslagen maar tegelijkertijd ook mij inzichtelijk confronteerde en daardoor juist verzachten. Een echte magische belevenis. Met de veiligheid, openheid en ervaring van beide dames. Kundig.
De variatie in hun programma was heel fijn. Voor mij had het nog een dag langer mogen duren in positieve zin. Heel prettig hoe op laagdrempelige manier ook adem-technieken voor het dagelijks leven werden aangereikt. De volledige acceptatie hoe je jezelf kan zijn bij Mariet en Virginie en samen in een prachtige groep. Het smaakt naar meer. Land aan zee laat je verstillen, vertragen en genieten. Het heerlijke eten, en alle goude liefdevollen mensen die deze plek zo neerzetten.

26. marts 2024

Besvarelse fra MindBody Retreat

De kracht van Adem (trainer Mariet): Buiging Eva voor deze prachtige review en jouw eigen inbreng ook om deze retreat tot een magisch geheel te maken. Het is zo fijn om 'feestnummers' als jij te hebben in onze groepen, zodat we met elkaar in beweging kunnen komen en dat binnen een sfeervolle, krachtige en warme setting dan is het 'feest' compleet. Want zoals ik altijd zeg: 'Een boeket bloemen wordt pas prachtig door de diversiteit aan kleurrijke bloemen' dank dat wij jullie in alle facetten water mochten geven...

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De Kracht van Adem geen training maar een belevenis.

De training De Kracht van Adem is geen training maar een belevenis. Mariet en Virginie zijn beide ervaren en gedreven, en hadden elk hun insteek. De opzet van de training oversteeg het louter technische aspect van het ademhalen met bodywerk en aandacht voor trauma’s. Een toptraining met twee verschillende trainers die mekaar perfect aanvulden en die de hele groep magisch begeleid hebben. De trainers zijn beide ervaren en gedreven, en hadden elk hun insteek. De opzet van de training oversteeg het louter technische aspect van het ademhalen met body werk en aandacht voor trauma’s. En Mariet en Virginie zien graag mensen, en dat heb ik heel de training kunnen voelen.

17. marts 2024

Besvarelse fra MindBody Retreat

De Kracht van Adem - Mariet (trainer): Dankjewel Frank voor deze meer dan lovende woorden van jou als ervaren trainer, magie kan alleen ontstaan door interactie en 'bevlogen' deelnemers daar was jij er één van. Dank voor deze gezamenlijke, ook voor ons, inspirerende reis en jouw authentieke deelname daaraan vanuit openheid!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Twee goede trainers met beide een eigen…

Twee goede trainers met beide een eigen expertise. en elkaar goed aanvullen. Twee mensen met een warm hart en een schat aan ervaring. Ze weten een veilige bedding te creëren waarin iedereen zich in de groep zich gezien voelt. ze stemmen goed af op de behoeften van de individuen en de groep in zijn totaliteit. De reis die ik mocht maken in mijzelf was intens en helend. Het heeft mij veel gebracht in de verbinding met mijzelf!
Dit alles werd ondersteund door het verblijf in Land aan Zee, waar de mensen van de community ieder op zijn eigen manier een liefdevolle bijdrage leverde. Het gebouw, de tuin, de sauna, de kamers, het eten, alles ademt een prachtige sfeer en harmonie uit. Een bedding om tot jezelf te komen en te herontdekken waar het werkelijk om gaat!🙏 🐬 🏖️ ❤️

19. marts 2024

Besvarelse fra MindBody Retreat

De Kracht van Adem - trainer Mariet: Dankjewel Marianne het was mooi en intens om een stuk mee te mogen lopen op jouw reis en je daarin verder te begeleiden. Dat vraagt om vertrouwen in ons als trainers. Dank daarvoor...

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Energie gevend verblijf op korte…

Energie gevend verblijf op korte afstand van Vlaams Brabant: smaakvol ingerichte accommodatie, een echte ‘thuis’ voor wie rust, heerlijk eten en ontspanning zoekt. En dat midden in het groen en dichtbij de zee. Een echte aanrader!

22. december 2023

Besvarelse fra MindBody Retreat

Het Wijze Lichaam: dankjewel, blij te horen dat je je 'thuis' hebt gevoeld deze dagen

Een zachte zorgzame pauze

Ik kwam naar de retraite "De wijze lichaam" met niets meer dan een verlangen om me te laten begeleiden in het zorgen voor mezelf. En ik merkte al snel dat ik in alle veiligheid kon loslaten en vertrouwen op de 2 deskundige en zorgzame coaches. Hun ervaring stelde hen in staat om zich aan te passen aan de groep en het programma subtiel aan te passen aan ieders behoeften, met respect voor hun waarden en authenticiteit. Het duo vormt een hecht koppel dat elkaar prachtig en met humor aanvult. Dit alles in een prachtige omgeving waar je gewoon kunt zorgen voor jezelf, je relaties met anderen en de natuur. 3 dagen die zo zoet waren als een beetje praline die je zittent op de grond in de zon kunt genieten (ook al regende het).

15. november 2023

Besvarelse fra MindBody Retreat

Het wijze lichaam: Caroline wat een prachtig verwoorde review, blij worden wij daarvan. Het was fijn je in jouw proces te mogen begeleiden in alle zachtheid. Het ga je goed...!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Een retreat die nazindert

Een retreat met warme en heel betrokken begeleiding. Een programma dat aangepast werd op maat van de groep en waarin de ruimte werd gelaten om al dan niet aan te sluiten. De inzichten die gedeeld werden en de opgedane ervaringen blijven nazinderen. Mariet en Virginie zorgden voor verbinding, vertrouwen, diepgang, openheid en luchtigheid in de groep. Een dikke merci aan beiden!

18. november 2023

Besvarelse fra MindBody Retreat

Het wijze lichaam: Dank Jasmien voor je lovende woorden. Het was heel fijn om jullie beiden te mogen begeleiden, jullie enthousiasme en verwondering zindert bij ons nog na...!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een voortreffelijke retreat heeft dit trainersduo verzorgd!

Wat een voortreffelijke retreat, eentje die nog lang na resoneert!

Deze retreat heeft mij inzichten en vaardigheden aangereikt om op diepere lagen naar mijn wijze lichaam te leren luisteren en te ervaren hoe waardevol dat is.

De zeer kundige, vaardige, empathische trainers brachten verbinding in de groep, paste flexibel het programma aan naar de behoefte van de groep met ruimte voor het individu. Als mens wisten ze me diep te raken.

En dat op de prachtige plek, LAZ! Ik voelde me zo welkom. De open&warme staf laten je Thuis voelen om te kunnen zijn.
De innerlijke mens werd verwend met de lekkerste maaltijden.

Deze ervaring smaakt naar meer!

15. november 2023

Besvarelse fra MindBody Retreat

Retraite Het Wijze Lichaam: Dankjewel Helene voor jouw prachtige review. Wij als trainers kunnen alleen maar 'ons ding' doen in verbinding en die was er met jou en de groep. Een diepe verbinding zelfs, dank voor je enthousiasme en leergierigheid.

100% genieten!

Enorm genoten van deze retraite bij Land aan Zee. Een prachtige locatie, waar alles klopt (zowel qua ruimtes, het heerlijke eten en de fijne mensen). Dit zorgt dat je optimaal kunt genieten en er vanuit rust ruimte ontstaat om te reflecteren en/of vanuit een ander perspectief te kijken naar jezelf. Mariet en Virgini begeleiden deze dagen vol enthousiasme. Zij zijn inspirerend, gedreven en vullen elkaar continu aan. De diverse yoga lessen, meditaties, wandeling in een fantastische omgeving, ochtenduik (in de zwemvijver en zee), sauna, heerlijke massage zijn enkele belevenissen waar ik met warme gevoelens naar terugkijk.

20. november 2023

Besvarelse fra MindBody Retreat

Retraite Het Wijze Lichaam: Dankjewel Jacqueline voor de prachtige review en vooral voor wie je bent als enthousiast warm mens. Voor ons was het ook genieten, zeker omdat je de moed had om diep in je proces én de zee te duiken bij 9 Gr.!! En je mee wilde delen in de energie van deze bijzondere plek.

Een oase van welzijn

Kleine en warme goep, professionele en zorgzame trainers, aandacht voor iedereen, gevarieerde sessies, respect en openheid, prachtige natuur, heerlijke maaltijden, unieke locatie, zeer aangename medewerkers.

16. november 2023

Besvarelse fra MindBody Retreat

Retraite: Het Wijze Lichaam. Dankjewel Sieglinde voor deze mooie review en je deelname in de groep vanuit jouw eigenheid. Heel fijn dat je erbij was...